perjantai 28. maaliskuuta 2014

Friday

sovari

Tänään Ennalla oli tatska-aika ja menin mukaan henkiseks tueks, vaikka Enna on kyl niin rohkee ja mikään-ei-satu-muhun -tyyppi, että eipä se ois mun tsemppiä ees tarvinnu. :D Mut hieno tatuointi tuli ja oma kuume vaan kasvaa! 

IMG_9308

Käytiin myös Rossossa syömässä ja tää oli meidän kolmas kerta jo siellä, joten kai se on sit se meidän vakkariravintola? Oli muuten hyvä salaatti! Oonko muuten ainoa, jonka mielestä melkein paras juttu Rossossa on se alkusalaattipöytä? Hedelmiä, patonkia ja sitä salaatinkastiketta, nam nam. 

IMG_9315IMG_9318

Oli ihan hullun kesäinen olo vaan istuskella keskustassa auringossa, tuli jopa kuuma nahkatakki päällä! Ihanaa, ihan kohta pääsee rannalle ottamaan aurinkoa. ;) Musta tuntuu, että tää teksti tökkii nyt tosi pahasti, joten ehkä mun ois vaan aika toivottaa teille hyvät viikonloput! Mun viikonloppu menee töissä, joten nauttikaa munkin puolesta tosta auringosta. :)

22 kommenttia:

  1. Itekin tykkään siitä Rosson alkusalaattipöydästä vaan sen takii että ne patongit ja hedelmät maistuu niin hyvältä dipattuna siihen salaattikastikkeeseen :D välillä vaan vähän nolottaa ku koko lautanen on tyylii kastikkeen peitossa :'D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep I feel you! :D parasta on kun sekottaa niitä kastikkeita keskenään ja sit dippaa sitä patonkia.. :p

      Poista
  2. Mikä ton sun salaattiannoksen nimi on ja mitä siinä on? näyttää herkulta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toi oli lounassalaatti johon sai yhden päätäytteen (kananrinta), yhden lisukkeen (ilmakuivattu kinkku) ja sit kastikkeen ja mä otin valkosipulimajoneesin :) sit siinä oli kirsikkatomaattia ja kaikkea erilaista vihreetä salaattia :) tulipas nälkä!

      Poista
  3. Ihanan kevään näköistä siellä Suomessakin (:

    http://miakaroliina.blogspot.co.uk/

    VastaaPoista
  4. Noi sun kengät on kyl kivat vaikka oon vannoutunu ballerinojen ja erilaisten kangaskenkien käyttäjä :-D

    VastaaPoista
  5. Muistaakseni sulla ja poikaystävälläsi ei ole kovinkaan suuri pituusero, joten haluiaisn kysyä sinun kokemuksia asiasta. Onko ollut koskaan mikään ongelma sinulle/teille, vai oletteko täysin tottuneita asiaan? Minulla ja poikaystävälläni on n. 9cm pituusero, ja mielestäni siinäkin on kova työ tottua asiaan. Mielestäni 15-20cm ero olisi mukavin :-) mutta mikä on mielipiteesi/kokemuksesi? =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei oo koskaan ollu mitään ongelmaa :) ainoo mihin tää vaikuttaa on se, et en käytä koskaan kauheen korkeita korkkareita mut toisaalta en osaa enkä pystyis muutenkaan sellasilla kävelee :D musta kiva näin koska tosi pitkille ihmisille esim just sen 20 cm mua pidemmille puhuessa mun niskat tulee kipeäks :D

      Poista
  6. Näyttää kyllä todella herkulliselta tuo salaatti! Pitäisi ehkä itsekin syödä Rossossa jotain muuta kuin pizzaa. :) Olen aina niin tottunut syömään siellä pannupizzaa, mutta ehkä pitäisi kokeilla joskus jtn muutakin. Ihania muutenkin nuo kuvat ja kyllä tuo aurinko vain piristää kummasti.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. rosson pannupitsat on kyllä taivaallisia! meinasin eka ottaa sellasen mut sit en ois jaksanu syyä kokonaan niin se ois menny turhaan hukkaan.. toi salaatti oli kyllä yhtä hyvää! :)

      Poista
  7. Ollaan kavereitten kanssa tulossa vähän pidemmän matkan päästä sinne Jyväskylään :-) onko siellä mitään paikkoja mitä kannattais käydä kattomassa, hyviä kauppoja ja kirppareita? Ja mihin auto kannattais jättää parkkiin? Ja tärkein onko terdet vielä auki? :-D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kaikki kaupat on täällä ihan tossa keskustassa eli jos jätätte auton forumin parkkiin niin siitä pääsette kätevästi kaikkialle :) musta kaikki jkln parkkihallit on suunnilleen samanhintaisia joten toi Forum on ihan kivalla paikalla tai sit jyväskeskuksen parkki :) keskustassa on ainakin yks kirppis ja sit sellanen kun kirpparille.fi on ainakin aika suosittu (kannattaa googlettaa ajo-ohjeet sillä se on vähän kauempana keskustasta). Niko sano et 2.4. aukesi passionin terassi, joka ainakin on mun lemppari! Ja kun tänne tuutte niin kannattaa vaikka lähtiessä pyörähtää Jyväskylän satamassa esim kahvilla nimittäin näätte siitä Kuokkalan sillan joka on sellanen ns Jyväskylän tunnus :)

      Poista
  8. Tosi kivoja kuvia! <3 Mistä muuten toi sun nahkatakki on? :-)

    VastaaPoista
  9. Milloin vastaat kysymyspostauksen kysymyksiin? En malta odottaa :DD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aattelin tänään alottaa :D kyllä se tällä viikolla ilmestyy ;)

      Poista