tiistai 25. maaliskuuta 2014

Busy doing nothing

IMG_9002 IMG_9074

Moi! Kiitos kaikista kysymyksistä edelliseen postaukseen, niitä saa vielä laittaa, sillä en ihan vielä ehdi vastailemaan niihin (nytkin pitäis kirjoittaa raporttia kaupan ostoprosessista eikä tätä postausta). Eikö oo muuten ihana, että nyt on ihan kunnon kevät! Tänään olin vasta puoli seitsemän koulusta kotona, mutta kun lähdin käyttämään Remiä ulkona, aurinko oli vasta laskemassa! Kuuntelin musiikkia ja tanssin ja lauloin musiikin mukana, toivottavasti kukaan ei nähny.. :D Hassua, miten toi aurinko vaikuttaa niin paljon mielialaan. Lisäksi tänään korkkasin pyöräilykauden! En ees muistanut, kuinka paljon nopeemmin pääsen kouluun pyörällä kuin kävellen.

IMG_9093 IMG_9124

Ajattelin varata kampaajan ensi viikolle, sillä toi tyvi alkaa taas näyttämään kauheelta. Muutenkin musta tuntuu, että mun hiukset on muuttunut ihan oudon väriseks! Se on vissiin tää kevätaurinko, joka saa mun punapigmentin puskemaan läpi, sillä hiukset näyttää tosi oudon värisiltä? Täytyy vähän tasoittaa tätä väriä, että kehtaa mennä huhtikuun puolessa välissä järjestettävään Indiedaysin blogi gaalaan!

Mutta ootteko tekin innoissanne keväästä? :) Musta tää on muuten ihanaa aikaa, PAITSI toi siitepöly!! Pliis, yks yö ees ilman sitä, että herään siihen kun henki ei kulje ja silmiä kutittaa.

ps. Kuulin tän biisin tänään salilla ja tän tahtiin oli hyvä tehä loput kyykyt! Veikkaan, et tuun kuuntele tätä paljon lähiaikoina. ;)

22 kommenttia:

  1. Kevät on kyllä ihanaa aikaa! :) kiva kun pääsee välillä käyttämän nahkatakkiakin ilman, että jäätyy...muutenkin tulee käytettyä värikkäämpiä vaatteita ja haluaa sisustella kotiakin raikkaammaksi :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. no niinpä! nahkatakin kaivaminen kaapista on kyllä varma kevään merkki ;D

      Poista
  2. Ihanat noi kynnet, ja täälläkin yks joka oottaa oikein kunnon kevättä! Aurinko kyllä paistoi tänään vihdoin, mutta lunta on täällä päin vielä ihan liikaa tuon takatalven jäljiltä... Keväällä on aina niin iloinen ja ahkera olo! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. tänne tuli kans ihan kunnon takatalvi mut se lumi ONNEKS katos kyllä yhtä nopsaa kuin tulikin :)

      Poista
  3. joko oot alkanu pitämään jotakin kevättakkia? nahkatakkia tai jotain? :D ite jo haluisin vaihtaa nahkatakkiin, mutta ei vieelä pysty, kun on niin kylmä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. joo oon alkanu! :) vielä en oo pitäny nahkatakkia kuin sillon kun niko on vieny mut autolla kouluun, mut muuten oon vaihtanu topatut takit tuulitakkeihin :)

      Poista
  4. Tost biisistä tulee niiiii hyvä fiilis!!

    VastaaPoista
  5. Mahtava biisi ja kivat kynnet! Ja joo, kevät on niin ihanaa ja piristävää aikaa :) Vitsi mä rakastan sitä miten valoisaa nyt on ja kohta vielä pitempään kun kelloja siirretään!

    Erika

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. niinpä, mulle se valoisuus on sitä lämpöäkin tärkeämpää, sillä inhoon pimeetä! :)

      Poista
  6. Joo, ihana kevät!! Mäki oon nyt tällä viikolla kulkenu autolla Ideaparkkiin harjotteluun ja on ollu niin ihanaa, ku on voinu pitää nahkatakkia. :D

    VastaaPoista
  7. Rakastan myös kevättä, mutta tiedän tuon tunteen myös siitepölystä, ärg.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nyt on kuulemma pahin siitepölykausi vuosiin ja mä kyl huomaan sen :D

      Poista
  8. Toi sun paita on kyl aivan ihana! :)

    VastaaPoista
  9. En ollut ennen kuullutkaan tota biisiä niin heti alkoi tehdä mieli salille :D ehdottomasti tulee lisättyy mpsoittimelle!

    VastaaPoista
  10. Oi, toi biisi on tosi hyvä! Siin ois hyvä rytmi lenkillekin! Taidan lisätä sen mun treenisoittolistaan. :P

    Milla / millamainen

    VastaaPoista
  11. Nopeesti katottuna luin et sun selkätatskassa oli ''evil''..hihihahahhoho

    VastaaPoista