sunnuntai 7. huhtikuuta 2013

Pääsiäinen Lapissa

Huh, onpas taas vierähtänyt monta päivää postaamatta! Ihan on tehnyt tiukkaa olla tulematta tänne, mutta nyt on ollut niin kauheasti koulutehtäviä, että aikaa ei oo jääny oikein millekään muulle, esim. torstaina pääsin vasta eka kertaa ja ilmeisesti ainoata kertaa tällä viikolla treenaamaan! Vaikka tällä hetkellä on paljon tehtävää, mulla ei onneks oo kauheeta stressiä, vaan lähinnä sellanen "toimin parhaiten pienen paineen alla"- olo.
No mutta siis, vietettiin pääsiäistä Lapissa Sodankylässä ja Levillä, joten nyt kuvia sieltä:

IMG_3710 IMG_3714 

Tän parempaa kuvaa ei oo valitettavasti mun vaatteista, mutta ei ne mitenkään erikoiset ollutkaan. Nikoltakin puuttuu tosta kuvasta jo sen rusetti. 

IMG_3666 IMG_3719 IMG_3735

Ella on kyllä maailman suloisin!
  IMG_0670IMG_0685 

Ristiäiset olivat tosiaan lauantaina ja sunnuntaina ajettiin sitten Leville, jossa päivä lasketeltiin ja illasta lähdettiin kotia kohti. Pääsiäinen meni nopeasti, kuten koko Lapin reissu. Oli muuten ihan mahtavaa päästä tänäkin vuonna Leville, tuntui ihan kun ois kotiin palannut! :) Ollaan siis käyty lähes vuosittain Levillä siitä asti kun olin yhdeksän ja viime vuoden reissusta voi lukea täältä
Tulipas sekava postaus, kuviakin on kahdesta eri kamerasta, joten kuvankoot voi näyttää vähän hassuilta. :D Toivon kovasti, että tää kiire hellittäis pikkuhiljaa ja pääsisin taas takaisin tavalliseen postaustahtiin! Mutta tiiän, että ymmärrätte, että välillä vaan muu elämä menee blogin edelle. :)

8 kommenttia:

 1. Ihania kuvia :)<3 Ei mitään hätää tän blogin suhteen, kyllä me lukiat pysytään täällä vaikka aina ei ehtisikään postailla :)<3 Olet ihana <3

  VastaaPoista
 2. Ite olin kans hiihtolomalla Levillä ja kauhee ikävä tuli ku noita kuvia kattoi :D Tää on ihan paras blogi ja oot tosi kaunis !:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Levi on kyllä ihana paikka! :) voi kiitos paljon! :)

   Poista
 3. Oi mikä kastemekko ! Aivan hurmaava:) Niinkuin tyttö itsekin<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli siis ellalla ihan oikeakin kastemekko, mut toi lapinpuku vaihdettiin sit sen virallisen osuuden jälkeen :)

   Poista
 4. Olin itsekin pääsiäisenä viikon Levillä :) säät kyllä suosi!

  VastaaPoista