torstai 11. huhtikuuta 2013

Maaliskuu ohi - vihdoin

Vaikka nyt ollaan jo huhtikuun puolella, ajattelin silti tehdä vähän yhteenvetoa, siitä miten mun uuden vuoden lupaus on maaliskuussa pitänyt. Niin tai nyt kerron sit, että miten se ei pitäny.. Tässä postauksessa jo vähän valittelin teille, kuinka mulla oli motivaatio terveelliseen syömiseen hukassa. Vaikka kuinka ajattelin, että tuo postaus ois saanut mulle mun vanhan tsempin päälle, niin ei se ihan niin mennyt. Tiiän, että tällasissa projekteissa tulee aina se ylämäki- vaihe kun motivaatiota koetellaan, mutta silti liian usein herkutteleminen ärsytti. Silti vaan tein sitä. Seuraan ite monia blogeja, joissa parannetaan elämäntapoja ja musta on kiva kun bloggaajat uskaltavat myöntää, että nyt ollaan vähän lipsuttu. Mun ois tehny mieli jättää kirjottamatta tää teksti tänne, mutta mitä sitten jos myöntää välillä epäonnistuneensa ja lipsuneensa. Voinpahan sitten loppuvuodesta ainakin palata katsomaan, että miten mulla on oikeasti mennyt. :)

maalis1

Mutta siis tässä kuussa söin ihan terveellistä ruokaa, sillä en kauheasti välitä roskaruuasta muutenkaan. Harmi vaan, että sen parin päivän terveellisyyden aina kumosin vähän jollain leffaherkuilla tai muilla vastaavilla. Nyt tällein jälkikäteen en oikeastaan ees muista, mitä tuli syötyä, mutta tuntu, että koko ajan piti napostella jotain. Mua ärsyttää ihan suunnattomasti jos kaapissa on esim. avattu karkkipussi, sillä musta tuntuu, että se oikein huutaa mua! :D Onneks nyt on karkit syöty kaapeista, joten eipähän kummittele enää nyt huhtikuussa siellä. Lisäksi tuntui, että mulla ei ollut enää mitään itsehillintää vaan sokerihammasta kolotti ihan koko ajan. Oon kuullut, että sokeri aiheuttaa samanlaista riippuvuutta kuin esim. alkoholi ja musta tuntuu, että se pitää ihan paikkansa! Täytyy taas vierottaa itsensä makeasta.

maalis2

Täysin vasten uuden vuoden lupausta ei mun maaliskuu kuitenkaan mennyt, nimittäin innostuin ryhmäliikuntatunneista uudestaan! Löysin myös itsestäni sen sisun, jolla saan vedettyä itseni ihan loppuun asti! En ollut edes tajunnut, että en jotenkin nauttinut saleilusta enää samanlailla kuin ennen ennenkun kävin pitkästä aikaa bodypumpissa. Mulla oli jotenkin tosi hyvä fiilis ja jaksoin tehdä isommilla painoilla kuin syksyllä ja en luovuttanut kesken toistojen. ;) Maaliskuussa kävin vähän enemmän ryhmäliikuntatunneilla, kuten bodypumpissa ja bodycombatissa ja vähän vähemmän salin puolella. Ajattelin nyt huhtikuussa, että tekisin niin, että 2 krt viikossa sali, 1 pumppi ja 1 combat. Lisäks mulla on vielä kerran viikossa tanssiharkat. Mulle joku teistä neuvoi, että jos käyn kahden salikerran lisäksi kerran viikossa bodypumpissa, voisin jakaa saliohjelman puoliks eri päiville. Miltä kuulostais? 

maalis3

Herkkuttelujen takia maaliskuussa ei oikeastaan tullut mitään tuloksia senteissä. Vaikka nyt jälkikäteen vähän harmittaa, että "heitin yhden kuukauden hukkaan", niin oon iloinen, että löysin liikunnasta sen mahtavan fiiliksen uudestaan. Oon myös iloinen siitä, että vaikka oonkin edelleen aika perso herkuille (sanotaanko se noin??) niin oon silti oppinut syömään uudestaan terveellisesti ja välillä oikein himoitsen herkullisia salaatteja. Huhtikuu onkin lähtenyt nyt jo hyvin käyntiin ja tästä näyttäis tulevan vähän parempi kuukausi kuin edellisestä. Palaillaan näiden kuulumisten parissa sit taas kuukauden päästä. :)

16 kommenttia:

 1. Kiva, kun myönnät epäonnistuneesi :) kaikki epäonnistuu joskus :) mut tästä matka vain ylöspäin;) mä olen kans todella perso herkuille...välillä kyllä niin ärsyttää, kun tuntuu että reenit menee hukkaan, kun syö miten sattuu! mut nyt alkaa vieroitus herkuista :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. uskon et jokaisella on oma paheensa ja välillä sitä ei voi vaan vastustaa :) eilen yks asiakas sano mulle kassalla ettei voi vastustaa vanukkaita ja osti niitä varmaan 20 ;D

   Poista
 2. Ihanan optimistinen asenne sulla tulevaisuuteen! You go girl! Oon varma että onnistut :)
  Pidä pää kylmänä vaikka kelit lämpenee.
  Mukavaa kevään jatkoo! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pakko ajatella positiivisesti et kestää ärsyttävät asiat :) kiitos tsempistä! :)

   Poista
 3. Näin sut eilen cubuksen avajaisissa oot niin kaunis ! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ei mulla oli siinä ihmisryysyssä kaikkea muuta kuin kaunis olo :D mutta kiitos :)

   Poista
 4. Mäki tunnustan! Mul taas tää huhtikuu on menny vähä niin ja näin. Syömiset oon kyl pitäny aisoissa, mut liikkuminen jääny vähemmälle. Onneks kuitenki siihen ei kuole :D tää vklp on pyhitetty tyttöjen vklp:ks, joka tietenki sisältää juhlimista ja herkuttelua! Mut sehän on vaan elämää ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. niin onneks se ei oo niin justiinsa vaan välillä pitää myöls nauttia elämästä ;)

   Poista
 5. Oikee asenne sulla! Ei pidä ottaa liian vakavasti tätä elämää. TSEMPPIÄ!! :) Ite muutaman vuoden (kyllä, vuoden..) jälkeen löysin taas tän liikunnan ilon. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No hei parempi nyt parin vuoden jälkeen kun ei ollenkaan ! :)

   Poista
 6. Ootko miettiny, että syöt liian vähän? Jonkun aikaahan sellasta jaksaa, mutta sitten keho alkaa huutaa ruokaa ja sitä helposti tarttuu herkkuihin. Ootko kokeillu pitää ruokapäiväkirjaa? Näkisit, kuinka paljon todella syöt ja mitä. Itsehän olen ollut kauhea sokerihiiri ennen ja kun nyt jälkikäteen oon tajunnu et oon syöny jatkuvasti ihan liian vähän. Tällä hetkellä syön paljon ja terveellisesti, en siis yritä laihduttaa. Karkkia tai muita herkkuja ei oo tehny mieli moneen kuukauteen. Tsemppiä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. en usko, että syön liian vähän ainakaan päivittäin, sillä syön 4-5 ateriaa päivässä :) mutta sillon kun en muista ottaa välipalaa kouluun ja lounaan ja päivällisen väli venyy niin tekee mieli herkkuja :s pitäis kantaa aina banskua mukana! kiitos! :)

   Poista