lauantai 27. huhtikuuta 2013

Believe tour 2013

Perjantaina koitti se päivä, jota oltiin jännityksellä Ennan kanssa odotettu, nimittäin Justin Bieber esiintyi Hartwallilla! Mä kävin tekemässä aamulla tän kevään viimeisen tentin, jonka jälkeen lähdettiin Ennan kanssa onnibussilla matkaan.

IMG_4237

Hotellina meillä oli Scandic Simonkenttä, joka oli kyllä niin hyvällä paikalla kun vain voi olla! Päästiin sieltä esim. sisäkautta Kamppiin ja Forumiin.

jbasu IMG_4279 jb1 IMG_4283

Ehdittiin kiertämään parit kaupat ja sitten alettiinkin jo valmistautumaan iltaa varten. Musta näytettiin tosi söpöiltä yhdessä noissa meidän mätsäävissä pöksyissä! :D Niin ja onneks saatiin valjastettua mun Laura- serkku ottamaan meistä kuvia. Oon kouluttanut sen jo hyvin tähän valokuvaushommaan. ;)

IMG_0731 IMG_0713

Tultiin just sopivasti Hartwallille, sillä ei jouduttu kauaa odottelee Robinia. Voi että se on vaan sulonen! :D 

IMG_0737

Kun toi lähtölaskenta lähti käyntiin niin täytyy myöntää, että muakin alkoi jännittämään ihan kauheasti vaikka en oo koskaan pitänyt itseäni mitenkään Justin Bieber fanina. Oon kyllä aina tykännyt sen musiikista!

IMG_0802 IMG_0842 IMG_0838 IMG_0909 IMG_0933

Niin siis en ollut mikään JB fani ennen keikkaa, mutta keikan jälkeen olin ihan rakastunut! Oon nähnyt Kelly Clarksonin, Rihannan ja Britneyn tuolla Hartwallilla eikä yhdenkään niistä show ollut yhtä hieno kuin mitä eilinen oli. Ja tuolla keikalla vasta huomasin ettei se Justin ollutkaan enää mikään pikkupoika haha.. :D Mutta niin, vaikka liput tuntu sillon aluks kalliilta niin mä ainakin sain rahoilleni vastinetta! Sovittiin jo Ennan kanssa, että mennään ehdottomasti uudestaan jos vain tulee siihen mahis!

IMG_4321 IMG_4350

Aamulla sit herkuteltiin (tai herkuttelin) hotellin aamupalalla ja kierrettiin vielä parit kaupat ennen kuin lähdettiin junalla kotiin. Meille kävi sellanen pikku juttu, että kun mentiin junaan niin meidän paikoilla istu jotku muut. Vertailtiin sit meidän lippuja ja todettiin, että molemmat on oikeassa paikassa. Mentiin sit Ennan kanssa johonkin sellaseen välitilaan seisomaan ja oottelemaan konduktööriä et se vois selvittää tilanteen KUNNES huomasin, et olin ostanut liput vahingossa perjantaille...... :DD Voi nolous! Jouduttiin sit ostamaan uudet liput eikä saatu niistä vanhoista mitään hyvitystä kun ne oli ollu jotkin tarjousliput. Hups.. Onneks Enna otti asian hyvin eikä ollu mulle yhtään vihanen!  Vitsi, oli kyllä ihan mahtava reissu!

Kertokaahan muut keikalla olleet fiiliksiä! :)

36 kommenttia:

  1. Olitte kyllä niin nätteinä molemmat kun näin teiät vilaukselta hartwallilla! :)

    VastaaPoista
  2. ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥ aaaaaaaah oli niin kivaa! On tässä miirolla ollu kestämistä kun oon jatkanu biibeein kuuntelemista:D

    VastaaPoista
  3. ihania kuvia! ootte tosi kauniita :)

    VastaaPoista
  4. Voi eii, ite en menis kyllä kattoon Justinia vaikka maksettas :/ Mulle, 22-vuotiaalle se on kyllä pikkupoika, varsinki ku on noin lyhyt, enkä kyllä yhtään sen biisiäkään osaa... Hirveen kalliit liputki. Mutta kiva jos oli kivaa, tämähän on vain minun mielipiteeni :P

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin no kaikki ei voi tykätä :)

      Poista
    2. tärkee kommentti haha: D mää kyllä fanitan sitä vielä 22vuotiaanakin!

      Poista
    3. Tärkee kommentti? Kai tää on yhtä tärkeä ku mikä tahansa Justinin hehkuttamiskommenttikaan.

      Poista
  5. oon kyllä niin kade;( Aloin vaan kelailemaan että rihannahan ei ole kyllä hartwallilla koskaan esiintynyt ;D Kulttuuritalolla ja on the beachissä ainoastaan :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä on esiintynyt kun oon sitä siellä käyny kattoo :D oisko se ollu 2008 kun olin ysiluokalla :)

      Poista
    2. Jep, Hartwallilla ja Hietsussa :D ei kulttuuritalol kertaakaa :o

      Poista
    3. Mäkin mietin et en oo kuullu et se siellä ois ollu :D

      Poista
    4. apua mistäköhän olinkaa saanu päähäni sen kulttuuritalon :D:D voi ei...xD Noni nyt tajusin se oli lady gaga joka ekalla suomen vierailullaan oli siellä keikalla..

      Poista
  6. Oli varmasti kyllä upea keikka!:) Ja vitsit kun oot kaunis:)

    http://sofiawilhelmiina.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  7. Mistä tuo Ennan takki on tuossa viimesessä kuvassa? Ja ihanat nuo värikkäät housut ja ootte tosi kauniita :)

    VastaaPoista
  8. Miksei laura serkun kaa oo kuvaa?:(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Koska se ei ollu tulossa keikalle niin se oli ihan normi vaatteissa :)

      Poista
  9. Ihanat tytöt! Ja ihanat Ennan sukat :) täytyy nyt myöntää, kun katoin eilen telkusta Bieberin Norjan keikan. Niin kyllä se aika hyvä oli :D Ja plussana siihen vielä kaikki tää hehkutus, ja biisitkin on hyviä!! Oli varmaan huikee reissu! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Oli kyllä aivan huippu reissu <3 ja mun ja ennan eka yhteinen reissu! :)

      Poista
  10. haha, kävin äsken kattomassa khetkiä blogin uusimman päivityksen ja olit kommentoinu sinne! :D luen siis sekä sitä et sun blogia ihan aktiivisesti. hauska sattuma kun huomas sun kommentin siellä. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo mullekin on käyny tollein ja siitä tulee vähän hassu fiilis! :D

      Poista
  11. Alko kyllä kaduttaa ettei ollu kattomassa bieberii:D Varsinki ku britney oli mun mielestä huikee sillon 2009 vuonna nii jos toi oli vielä upeempi show niin huhhuh, olitko sä kattomassa sitä sillon vai myöhemmin?
    Ja paljon maksoitte muuten lipuista? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. joo olin just sillon 2009! :) ai noista bieberin vai britneyn lipuista? britneyn lipun sain synttärilahjaks niin en tiedä hintaa, mutta jotain 100 euron luokkaa ne oli ja bieberin lippu oli 105 euroa :)

      Poista