tiistai 5. maaliskuuta 2013

Hiusten värjäystä

Moikka pitkästä aikaa! Mulla hiihtoloma oli ja meni ja eilen oli paluu arkeen. Syy miks musta ei oo kuulunut pitkään aikaan on se, että kävin viime viikon tiistaina kampaajalla ja lopputulos ei miellyttänyt ollenkaan, joten kuvien ottaminen jäi vähemmälle. Mun juurikasvu oli jo tosi pahan näköinen ja lähtötilanne oli tämä:

hiukset1

Olin ajatellut, että haluaisin hieman tummempaa raitaa mun vaaleiden hiusten joukkoon ja lopputulos oli tämä:

hiukset2

En todellakaan tykännyt näistä hiuksista. Kampaajalla on niin hyvä valo, että sillä noi näytti ihan kivalta mut kotona meinas tulla itku kun katoin peilistä hiuksiani. Pesin hiukset, joka vaalenti niitä vähän, mutta silti mun oli pakko soittaa kampaajalle ja varata uus aika. Musta noi hiukset oli sellaset tummanharmaat ja näytti kun mulla olis liukuvärjäys. Kyllä mulle moni sano, että kivaltahan noi näyttää, mutta kun itse hiukset näkee aina eestä, josta ne näytti mun mielestä harmaalta, niin en vain tykännyt. Lisäksi mun hiukset on luonnostaan lämpimän sävyiset ja uusi väri oli latvoista tosi kylmä.

Eilen kävin sit kampaajalla korjaamassa hiusten väriä ja nyt mun hiukset näyttää tältä:

hiukset3

Musta ne on nyt ihan ok kivat, mutta en siltikään oikein oo täysin tyytyväinen. Eilen kun kampaajalla katsoin peilistä, nää näytti oikeastaan samalta kuin ennen tummien raitojen värjäämistä, mutta kotona taas huomaa sen eron. Aattelin, että nyt kestän siihen asti, että meen kampaajalle taas juurikasvun takia. Musta nää mun hiukset ei näytä vaalealta tummilla raidoilla vaan sellaselta vaaleanruskealta/tummanvaalealta. Kävin samassa tutussa kampaamossa, mistä oon aina ennen lähtenyt hyvillä mielin ja en syytä nytkään näistä hiuksista huonoa kampaajaa. Mun hiukset on kuivunut vaaleista väreistä ja sen takia hiukset oikein imas sen tummemman värin itseensä. Lisäksi hiusten oma punapigmentti oli vähentynyt, minkä takia hiuksista tulikin kylmän sävyiset latvoista. Sain nyt tehtäväks hoitaa näitä oikein kunnolla ja kosteuttaa paljon. Mun hiukset on vielä kiiltävät ja pehmeät, mutta jotain vaurioita siellä on tapahtunut.

hiukset4

Vaikka haluan mun vanhat hiukset takaisin, aattelin, että antaa niitten nyt vähän levätä ja olla tummemmat. Aion hoitaa näitä nyt tosissaan ja ens kerralla värjätä sit takasin vaaleiks (tai ainakin lähelle entistä). Tai voihan olla, että alankin tykkäämään näistä, who knows.

Mitä mieltä te ootte? Oliko ekan kuvan vaaleat (leikkikää ettei tota juurikasvua ole) paremmat kuin tää lopputulos? Vai pitäiskö mun vaan aatella et vaihtelu virkistää ja uudet on paremmat? :) Lisäks, jos tiedätte jotain super hyviä hoitoaineita kuiville latvoille, niin otan mielelläni vinkkejä vastaan!

Lisäks multa leikattiin hiuksista huonot latvat pois, jotta voin aloittaa kunnolla mun hiusten kasvatus- operaation ja siihen mulla on apuna tätä:

IMG_2509

Cutrinin bio+ shampoo ja hiusseerumi, joista oon kuullut monesta blogista pelkkää hyvää. Verrataan sit parin kuukauden päästä, näkyykö muutosta. Pelkään vaan, että mulle alkaa kasvamaan kauheasti baby hairia, josta oon vihdoin muuten päässyt eroon.. :D

Loppuun vielä tällänen behind the scene- kuva. ;)

IMG_2505

Mutta pistäkäähän ajatuksianne kommenttiboksiin!

48 kommenttia:

  1. Siis tosi ihanat (: Ja vau mikä tukka sulla, siis niin kade oon sulle! Oiski mullakin tollanen (: oon ite melkein musta hiuksinen ja haaveilen tässä pienessä mielessäni, että olis ihana vetästä blodit koska ne on vaan niin ihanat! Mutta ehkä ei mulle sit varmaa sopiskaa ku kuitenkin jo ollu sellasen 8 vuotta tummatukkasena :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kannattaa kattoa tosta sivupalkista toi suosituin teksti "toivepostaus: mun hiukset" niin ehkä säkin rohkaistut vaalentamaan. ;) kiitos paljon ja kyllä mäkin kun nyt näitä kuvia oon katellu, alan ehkä tykkäämäänkin näistä! :)

      Poista
  2. Lopputulos on aivan upea :)<3 mä tykkään nuista ihan hirveästi :) mulla on kans nuita samoja tuotteita, ihan huippua hiusten kasvuun :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kiva kuulla! :) vitsi en malttais oottaa et noi alkaa mullakin vaikuttaa ;)

      Poista
  3. mä tykkään kyllä tosta lopputuloksesta! :-) tosi luonnollinen ja musta sopii sulle hyvin!

    VastaaPoista
  4. Don't worry, noi sun uudet hiukset on upeet! :)

    VastaaPoista
  5. Täällä myös tykätään lopputuloksesta :-) Ite kävin pari viikkoa takaperin kampaajalla ja pyysin vaaleita raitoija, noh.. Raitoja on enemmän ku aattelin ja vaaleempia kun odotin :-D En vieläkään tiedä et onks nää kivat ja ei, mut oon nyt alkanu vähän enemmän lämpee kun kauheesti on kehuja saanu ja alkanu sitte ite kattoo sillä silmällä. Ja vaihtelu virkistää ;-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. sama mulla et kun ystävät on kehunu niin alkaa itekin kattoo vähän eri silmällä! :)

      Poista
  6. Musta nuo ensimmäisen kampaajankerran jälkeiset hiukset on tosi hienot :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. ne on ihan hienot takaapäin, mutta eestä ne näytti ihan tummanharmailta.. :D

      Poista
  7. ihanat on niinkun jo eilen sanoin <3 olisit kaunis kaljunakin!!

    VastaaPoista
  8. Teethän sitten ennen ja jälkeen postauksen noista shampoosta ja seerumista! Oon itekki lukenu ainaki cavan blogista noista mutta missään en oo törmänny vielä ennen ja jälkeen kuviin :)

    Ps. Sulla on ihan mielettömän upeet hiukset, antasin mitä vaan et ois noin paksut ja pitkät ja kiiltävät ja ihananväriset hiukset, tähän ohueen hiirenhäntään verrattuna mitä itellä on :D Vertaile vaikka joittenki huonotukkasten ihmisten kuviin jos et muuten tajua miten ihanat sun hiukset on :D Toisinaan sitä on vähän liian kriittinen itelleen, musta noi hiukset on mielettömät! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. joo teen! :) aattelin et tän postauksen kuvat toimii hyvin myös ennen- kuvina. ;) kiitos paljon, niinhän se on et ite on liian kriittinen :)

      Poista
  9. Ei noi pahat ole ! :)<3

    Ja jos haluaa välttää ne babyhairit, niin ei kannata levittää tota seerumia ihan otsarajaan. Mäkin käytän noita ja kyllä muuten auttaa ! Kun pistää hiukset kiinni, niin niskaan jää nykyään aina sellasia pikkuhaituvia mitkä ei yllä ponnarille. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitos! <3 tänään laitoin sitä seerumia ekan kerran ja alotin just sillein muutama sentti hiusrajan jälkeen ettei tulis uutta otsatukkaa :)

      Poista
  10. Mie kans kävin vähä aika sit kampaajalla ja miulla oli ihana vaalea tukka! Jostain kumman syystä halusin kuitenkin tumman ja tosiaan kampaajalla miullakin tukka näytti hyvälle. Parin päivän päästä hiukset alko vihertää ja soitin kampaajalle korjausajan, jonka sain veloituksetta. Edelleen kuitenkin hiukset näytti luonnon valossa ihan vihreelle ja itkin monta iltaa, kun tukka oli menny ihan pilalle! :( Sit päätin tehä ite värin poiston ja nyt tukka on hieman oranssi, mut paljon parempi kuitenki ku vihree! :D Ja vaalennusprojekti taas käynnistyy, kuhan hiukset ensin toipuu! Miulle suositeltiin näihin silkkitippoja, mut vielä en oo ehtiny ostaa! :)
    Miun mielestä nuo siun hiukset on joka kuvassa ihanat, mut oon kyllä sitä mieltä, että hiukset pitää olla oman mielen mukaiset ja niissä pitää "viihtyy", että on hyvä olla! :)

    -Ansku

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kuulostaa toi sun itkeskely ihan mun reaktiolta! :D onneks sait sun hiukset pelastettua siltä vihreydeltä :) en ookkaan kuullutkaan silkkitipoista, kiitos vinkistä! :)

      Poista
    2. Mulle kampaaja anto Biosilkin silkkitippoja pikkupullollisen, se tosiaan toimii, latvoista tulee ihan silkkiset ja hyväkuntoset, kuhan vaan muistaa sitä käyttää :)

      Poista
    3. Jep millakin on jotain sen tapasia nyt ja tuntuu toimivan! :)

      Poista
  11. Bonacure hairtherapy, color freeze colored ends on latvasuoja värjätyille hiuksille ja mää oon tykänny tästä paljon :)

    VastaaPoista
  12. Mä tykkään eniten noista "ensimmäisen värjäyskerran jälkeen" -hiuksista, mutta mielipiteistä ei sovi kiistellä :--D Käytän ite jotain Bed head tigi urban antidotes recovery shampoota ja hoitoainetta ja pitää kyllä latvat älyttömän hyvässä kunnossa! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oisitpa nähny ne luonnossa.. :D kiitos vinkistä! :)

      Poista
  13. Aivan ihanat noi sun hiukset nyt ! :) mäkin oon käyttänyt noita silkkitippoja, KC Professional silkdrops, ja oon tykästynyt niihin ihan totaalisesti. Mun hiukset on sellasta tyyppiä, mitkä menee tosi helposti takkuun - siis TOSI helposti :D noilla tipoilla kuitenkin pahimmatkin rastat aukeaa :-) eikä jätä hiuksia yhtään tahmeiksi, mikä on ehdoton plussa ;) lisäksi niitä voi käyttää myös kuivalle iholle, toimii myös :) suosittelen ehdottomasti !
    -Emilia

    VastaaPoista
  14. 1 on paras. Noi 2 ei näytä hyvältä mun mielestä. Kuinka kampaajalla on noin huono maku.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No emmäkään tykännyt tosta kakkosesta :) mut luotan kyllä vieläkin mun kampaajan makuun, kuten tekstissä jo lukeekin et mun hiukset on kuivat ja oikein imas sen värin itteensä eikä se kampaaja ollu varautunut siihen :)

      Poista
  15. kuullostaa ehkä pikkusen oudolta mut toi juurikasvu näytti tosi kivalta :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha nii no jotkuthan värjää tyveään tarkoituksella tollaseks :D

      Poista
  16. siis varasitko uuden ajan ja maksoit siitä sit uudestaan? vai tuliks toi samaan hintaan sit?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. sain sellasen ns. korjausajan ja ei tarvinnut maksaa uudestaan :)

      Poista
  17. Ihan kuin kakkoskuvissa ois sun entiset hiukset nurinpäin! Juurikasvu latvoissa ja latvat juurikasvussa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha mieti kun noihin ois tullu vielä se oikea juurikasvu... :D

      Poista
  18. Tosi kivat hiukset sulla nyt, ihanaa vaihtelua! :) Ite oon ollu koko elämäni ihan blondi. Ehkä jonain päivänä uskallan kokeilla jotain uutta..:D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) nyt kun oon näihin jo tottunu nii voin sanoa et vaihtelu virkistää :)

      Poista
  19. Paljonko noi Cutrinin bio+ shampoo ja hiusseerumi maksoi? Mun hiukset kasvaa ihan tajuttoman hitaasti, niin ois kiva kokeilla jotain, joka vähän nopeuttais tätä letin kasvatusta :-D Parhaat on mun mielestä noi ekat, mutta ei yhtään pahat nuo viimeisetkään! Vaihtelu on aina jeppis! ;-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Noi oli vaan kympin kappale hairstoressa! Kiitos :)

      Poista
  20. siis ihan hirveen värinen toi sun tyvi nyt!! eihän se nyt sovi todellakaan tohon muuhun :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. öö katopa siitä parempaa kuvaa vaikka uudemmista postauksista ;D

      Poista
  21. Heips. törmäsin sattumalta ekaa kertaa sun blogiis ja pakko kommentoida... näin kampaajan näkökulmasta, sulla on surkee kampaaja :s parempi kuitenkin korjauksen jälkeen vaikka tyvi onkin kummallisen värinen. eikä sun tukka näytä niin huonokuntoselta että olis hups ollu tukan vika vaan vika kampaajan valitsemissa väreissä..
    lanzan protein + shampoo ja trauma treatment parhaimpia rakennetta paikkaavia, kannattaa koittaa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mun mielestä mun kampaaja on loistava ja luotan kyllä edelleen siihen :) tää henkilö oli ollu äitiyslomalla ja sen ajan toinen kampaaja samasta kampaamosta värjäs mun hiuksia mikä tietty saatto vaikuttaa siihe ettei oma kampaaja osannu varautua täysin lopputulokseen :) nyt kuitenkin väri on jo tasainen ja ei näytä tuolta :D kiitti noista vinkeistä, pitää seuraavaks koittaa! :)

      Poista
  22. Mun mielestä noi uudet on tosi kivat!:) Noi raidat on ihanat♥ Siistimmät noi uudet ku vanhat!:)

    VastaaPoista
  23. Sun hiukset on sen verran hyväkuntoiset, että uusi hiusvärikin näyttää hyvältä. Toi bio energen hoito ainaki mulla auttoi paljon hiusten laadun parantamiseen.

    VastaaPoista
  24. Mun mielestä myös ehottomasti tummemmat on paremmat! Paljon luonnollisemmat :) Monesti näkee niitä "väripurkkiblondeja/värikypäräblondeja", missä ei siis oo mitään vivahteikkuutta vaan pelkästään tylsät ja selvästi suoraan purkista hommatut blondit ja mun mielestä se ei sovi kellekkää! :D Silmiin tulee heti syvyyttä ja kasvoille kontrastia kun on tukassaki jotain sävyä. :) Pidä toi! ;)

    VastaaPoista
  25. noi ekan kuvan hiukset on ihanat ja sopii sulle tosi hyvin, eikä se juurikasvukaan pahalta näytä:D

    VastaaPoista