torstai 7. maaliskuuta 2013

Uusi ja vanha rakkaus

IMG_2316 IMG_2347 IMG_2351

Löysin uuden lemppari huulirasvan ihan sattumalta Cittarista, nimittäin Blistexin Lip brilliancen. Ne, jotka mut tuntee, tietää, etten selviäis päivääkään ilman huulirasvaa (arvatkaa mikä paniikki meinas iskeä kun unohdin ottaa matikan kirjotuksiin huulirasvan mukaan!). Tykkään nykyään käyttää myös päivittäin huulipunaa, mutta ongelma on se, että jos lisäilen huulipunaa pitkin päivää niin se lopulta kerääntyy sellaseks oikeen selväks viivaks tohon huulen sisäpinnalle ja ei näytä mitenkään kovin kivalta. Tässä Blistexin huulipunassa on kans ihan kunnolla väriä, joten jo pelkällä huulirasvalla saa huulet näyttämään siltä, et niissä ois punaa! Eli aamulla huulipunaa ja sit päivän mittaan vaan lisäilen tätä rasvaa ja hyvä on. ;) Tietty tää on eri sävyinen kun mun huulipuna, mutta saapahan jotain väriä huuliin. 

IMG_2276 IMG_2478 IMG_2503

Ja sit muutama kuva siitä mun "vanhasta" rakkaudesta eli Remistä. Meidän poitsu kasvaa ihan hirveetä vauhtia ja se alkaa jo olemaan ihan oikea koira jo eikä enää sellanen avuton vauvanpallero. Remi ei onneks enää pure käsiä ja jalkoja muutakuin välillä leikkiessä ja alkaa olemaan jo sisäsiisti. Aika vaan menee niin nopeesti! Silti Remi on mun pikkunen vauveli aina.  

16 kommenttia:

 1. Sulonen Remi! Minkä ikäne se on? :)

  VastaaPoista
 2. kivannäköiset kynnet! :)

  VastaaPoista
 3. Toi huulirasva on niin paras! Voi kun Remi on niin suloinen. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, ihan harmittaa et ei oo tullu aikasemmin ostettua! :) niinhän se on <3

   Poista
 4. tost edellisest "haalari"postauksest nii jos saa kysyä että minkä kokosen tilasit :3 kun en yhtää tiiä sit noist..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ne koot menee pituuden mukaan, mutta mulla oli vähän ongelma kun oon 165 cm pitkä ja s- koko loppuu 165 senttiin ja m- koko alkaa siitä.. :D arvoin ja tilasin m:n ja tää on just hyvä! jos tää ois yhtään lyhyenpi tosta selkäosasta niin tuntus jo epämukavalta :)

   Poista
 5. Voooi Remi on nii söpö! :)

  VastaaPoista
 6. Minkä rotuinen Remi on? Ihan yli söpö ja ihana koira!!:)

  VastaaPoista
 7. Onko sulla minkämerkkinen/mallinen kamera? :) pitäis itsekin ostaa uusi ja en oikein nyt tiiä et mihinkä malliin päätyä ...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on Canon eos 1100D ja oon tähän erittäin tyytyväinen! :)

   Poista