sunnuntai 10. maaliskuuta 2013

Springtime

IMG_2831 IMG_2724 IMG_2792 IMG_2855

Vitsi, mikä mahtava keli tuolla! Aamulla kun käytin Remiä ulkona, oli -22 astetta, mutta keli oli niin upea muuten, että oltiin vähän myöhemmin pari tuntia pihalla. Seuraavaks Larppa tulikin meille ja otettiin pitkästä aikaa kuvia. Vaikka olikin kylmä, jotenkin musta näistä kuvista huokuu sellanen kevätfiilis. :) 

Asiasta toiseen, mulla on tällä hetkellä maailman pahin matkakuume! Mun yks kaveri tuli vähän aikaa sitten takasin Suomeen Ausseista ja oon varmaan joka päivä kattonu sen matkakuvia facebookista (terkkuja Maria! <3) ja en vaan kestä sitä aurinkoa, rusketusta, bikineitä ja maisemia.. Aussit on kyllä sellanen paikka, mihin mun on aivan pakko päästä joskus! Ens kesänä lähdetään Nikon kanssa jonnekin lämpimään jos vaan lomat osuu yksiin ja oltiin ajateltu Barcelonaa meidän kohteeks. Nyt haluaisin kuitenkin kuulla, suositteletteko te Barcelonaa heinäkuussa? :)  Vai oisko joku muu paikka, minne kannattais lähteä kesällä? Kriteereinä ois, että kohteessa on lämmin, löytyy merenrantaa ja ei olis mikään kalleimmasta päästä sinne matkustaminen. En oo ikinä ollu missään rantalomalla, joten kaikki vinkit on tervetulleita! :)

21 kommenttia:

 1. Nizza on tosi kiva paikka! Sinne löytyy halpoja lentoja, on lämmin, on monen kilometrin pitkä ranta bulevardi ja ihanan turkoosi/kirkas merivesi, on hyvä shoppailu mahdollisuus ja ihania ruokia! Suosittelen siis sitä tosi paljon!! :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. oi kuulostaa ihanalta! :) niin monia paikkoja, joihin ois ihana mennä :)

   Poista
  2. barca on kyllä ihana heinäkuussa! kaupunki- ja rantaloma samassa paikassa :) ja ps. parempi paikka kuin nizza :D (molemmissa käynyt)

   Poista
  3. mikä siitä tekee paremman? :) vitsi, barcelonaan oon kyllä aina halunnu :D

   Poista
 2. Barcelona on tosi kaunis ja lämmin kaupunki heinäkuussa! Oltiin perheen kanssa sielä viime vuonna heinä-elokuun vaihteessä ja se oli ensimmäinen Euroopan kaupunki, josta oikeasti tykkäsin! Suosittelen ehdottomasti ranta- ja shoppailukaupunkina. Ja plussana on, että Barcelonassa on tosihyvät julkisen liikenteen mahdollisuudet, kun metrolla pääsee melkein mihin vaan.
  Tässä vielä vähän mainostusta omaan blogiin, jos kiinnostaa käydä katsomassa mun viime vuoden reissun kuvia. :) kuvat on hyvälaatuisia ja isoja!
  http://dreamlikead.blogspot.fi/2012/08/barcelona-2012.html

  VastaaPoista
 3. Roomassa on ihan TODELLA kuuma heinäkuussa joten sitä en suosittele :D +40c alko olemaan jo pikkuisen liikaa..:D tukala olo tuli!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja eikös Rooma oo enemmän nähtävyyskaupunki kuin rantaloma? :)

   Poista
 4. Ite olin just viime vuoden heinäkuussa Barcelonassa ja ei ole kyllä mitään pahaa sanottavaa! Ehdottomasti ihanin Euroopan kaupunki jossa oon käyny :)

  VastaaPoista
 5. Kroatia on kans tosi ihana paikka! Oon ollu siel nyt kolmena vuotena peräkkäin aina heinäkuussa ja on ollu ihan täydelliset lomat :) samalla rantaloma ja kaupunkiloma ja toosi lämmintä!! Ainakin Split on kiva kaupunki ja sieltä ollaan menty veneen kans lähi saariin päiväretkille ja ihan uskomattomat maisemat eikä oo mikään kauhee turistipaikkakaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En ollu koskaan ennen ajatellu kroatian reissua mut yks mun kaveri lähtee nyt keväällä sinne ks kiinnostuin kans siitä paikasta! :) onks sinne halpa lentää tai olla hotellissa? :)

   Poista
  2. Mä kans ehottaisin Kroatiaa ja Splitiä. Aivan ihana maa, kirkasta vettä ja rentoa meininkiä! Spliton suurinpiirtein Jyväskylän kokonen, että kauheesti erikoista nähtävää ja tehtävää ei oo, mutta lähisaarille voi tehä päiväreissuja, joissa on upeen näköstä. Me lennettiin yhellä vaihdolla ja lennot makso elokuussa n. 140e per naama. Majotusta on laidasta laitaan ja löydettiinki hotels.comin aleista tosi kiva pikkuhotelli. Ollaan käyty myös Barcelonassa ja tykättiin kovasti, mutta Kroatia vei sydämen! :)

   Poista
  3. Apua tulee valinnanvaikeus! :D

   Poista
 6. Ihania kuvia<3 täällä myös kaunis sää!! Harmittaa että jouduin makaamaan kuumeessa kotona!!

  VastaaPoista
 7. Ite olin toukokuussa Barcelonassa. Siellä oli silloin jo todella lämmin, joten varmasti on hyvät kelit heinäkuussakin. Siellä kyllä oli mahtavat shoppailumahdollisuudet ja aivan ihanan näköiset rannat. Suosittelen lämpimästi siis! :)

  VastaaPoista
 8. Hih kiitti terkuista, Ausseja suosittelen kyllä ehottomasti! ;) ootteko päättäny muuten et mihin lähette? t. maria

  VastaaPoista