torstai 20. syyskuuta 2012

Date night

IMG_9692 IMG_9694 IMG_9703 IMG_9709 IMG_9714 IMG_9715 Tää viimeinen kuva kuulemma paljastaa mun todellisen luonteen paremmin kun mikään muu.. :D

Keskiviikkona vietettiin Nikon kanssa treffi-iltaa, sillä meillä on mun koulun alkamisen jälkeen mennyt aikataulut niin ristiin, että ollaan ehditty viettää aikaa tosi vähän yhdessä. Niko oli luvannut järjestää jotain spesiaalia mulle ja olin koko päivän koulussa jo ihan täpinöissäni. :D Illalla lähettiin sitten ajamaan keskustaan ja seurasin Nikoa pancho villaan syömään. Mulla oli jo aivan älytön nälkä, sillä en saanut syödä kuin välipalan koulun jälkeen, mutta kyllähän se nälkä tuolla hyvin lähti. ;) Oli tosi kiva olla vaan kahestaan plus syödä jotain muuta kuin ainaista jauhelihaa tai kanasuikaleita. Eikä tarvinnut siivota keittiötä masut täynnä! Ruuan jälkeen ajettiin vielä jonnekin paikkaan, missä en ollut ennen käynyt ja käytiin vähän kävelemässä sateessa sateenvarjon alla. Oli kyllä ihana pieni irrottautuminen arjesta.  ♥  Tänään ois sit mun vuoro hemmotella Nikoa ja olin luvannut kokata kunnon herkkuaterian! Kermaperunat on nyt uunissa, pitäkää peukkuja, että onnistun vielä pihveissä! :)

20 kommenttia:

  1. Oot kyllä upee ja vaikutatte niin ihanalta parilta!=)

    VastaaPoista
  2. ahahahah toi vikakuva!! sinä ♥ ruoka

    VastaaPoista
  3. Oii miten hiukses on niin pitkät ! Aivan kateelliseksi tässä tulee:) itsellä hiusten kasvatus menossa...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. välilä itekin huomaa et oho ompas nää kasvanu ja välillä taas tuntuu et nää on kauheen lyhyet.. :D

      Poista
  4. http://justafewmoresteps.blogspot.fi/2012/09/laahpuh.html Nyt toimii sport tracker!! :)) mulla ei ollu gps siinä päällä sillo ni sen takia se ei mitannu niitä muita :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. aijaa haha nii joo mulla menee se aina automaattisesti päälle nii en tajunnut neuvoa tota :D no mut hyvä juttu et nyt toimii! :)

      Poista
  5. oii oottepa ihania ! <3

    VastaaPoista
  6. voi että miten sulosta:)) <3 ihana pari!

    VastaaPoista
  7. Mistä tuo Nikon paita on? (:

    VastaaPoista
  8. ON!!! Älyttömän ihana(: Katoin et se ois just ihana käärästä poikaystävälle pakettiin, mutta mitä katoin j&j:n verkkokaupasta niin siel ei ainakaa enää näkyny.. ;( Toosaalta mähän en tosiaan tiiä et vaik toi ois 2 vuotta vanha tms., mutta kävin kuitenki kurkkaamas.. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. aijaa outoa et noita ei ollu verkkokaupassa ;o toi on ostettu loppukesästä tampereelta ja ainakin vielä vähän aikaa sit näin noita jyväskylän kaupassa! :) mut täällä ei ollut kuin tummansinistä mustalla kauluksella mut on sekin hieno :)

      Poista
  9. vitsi toi sun asus on kiva! :) ja aivan ihana toi banneri myös <3! :)

    fashionsituation.blogspot.com <3

    VastaaPoista
  10. Mistä farkkutakki?? Tosi kiva :) ps. ootte söpöjä ♥

    VastaaPoista