sunnuntai 16. syyskuuta 2012

Tursajaiset

2012-09-13 14.35.38_2
2012-09-13 14.08.10
2012-09-13 20.42.54
IMG_9551
Moikka taas pitkästä aikaa! Mulla ois vaikka kuinka paljon juttua ja kuvia teille mut en oo vaan löytäny aikaa tulla postaamaan. :/ Tässä bb:n aikanahan on hyvä latailla kuvia flickeriin. ;) 
Viime torstaina meillä oli tosiaan koulun tursajaiset eli fuksiaiset. Teemana oli "kenet sinä herättäisit henkiin" ja kaikki muukin synkkä oli sallittua. Me oltiin sit tollasia pikkupiruja. Jotenkin noi mun ja Laura-serkun sarvet ei oo kauheen uskottavat, mutta menkööt. :D Kierrettiin koko iltapäivä ja ilta keskustaa ja tehtiin tutoreitten järjestämiä tehtäviä. Oli älyttömän kivaa, vaikka välillä meinas ruveta vähän palelemaan. Jatkot ois ollut vielä Brassa, mutta mun oli aika siinä vaiheessa lähteä kotiin lämpimään suihkuun ku muuten oisin varmaan tullu kipeeks. :)
Jos teillä on kuvia omista fuksiaisista tai vastaavista niin pistäkääpähän mulle linkkiä! ;)

8 kommenttia:

 1. Tervetuloa Jamkiin, mä roikun siellä jo neljättä vuotta.. :D Kiva että oli hauskat tursajaiset :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. aijaa, mitä alaa opiskelet? :)

   Poista
  2. Opiskelen Tietoverkkotekniikkaa ja me ollaan Dynamossa Lutakossa :)

   Poista
 2. jep, tervetuloa jamkiin ja mukava kuulla et oli hauskat tursajaiset! meikäläiselläkin oli niin pitkä päivä takana et brassa ei paljoo tullu viihdyttyä.. :) toivottavasti tykkäät opiskella jamkissa! :) terkuin violetti ufotyttö rastilta! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. joo mietinkin siinä päivän aikana et luulis et tutoreillakin varmaan alkaa tulla aika pitkäks niillä rasteilla kun monta tuntia sai olla samassa paikassa :D kiitos! :)

   Poista
 3. http://lotta-lifeissweet.blogspot.fi/2012/09/tursajaiset.html , heh tossa pari kuvaa meijjän tursajaisista :D

  VastaaPoista