torstai 27. syyskuuta 2012

Back to business

IMG_9723

Moi täältä koulusta taas! :) Kohta ois tarkotus alottaa ryhmätyön parissa mut tässä Larppaa ootellessa ehin tulla taas pikapäivittelemään.
Voin ihan rehellisesti myöntää, että en koulun alkamisen jälkeen käynyt ennen tätä viikkoa kertaakaan satsissa. Jotenkin koulun jälkeen oli vaan niin väsynyt olo, että jäin mielummin kotiin Nikon kanssa kun raahauduin salille. En ihan liikkumatta kuitenkaan tuota kolmea viikkoa ollut, sillä kävin kyllä kerran viikossa olevalla tanssitunnilla ja ekalla kouluviikolla kävin myös aika ahkerasti lenkillä. Kuitenkin podin aika huonoa omatuntoa kun sats oli jääny ihan kokonaan väliin, vaikka suoraan sanottuna mua ei yhtään kiinnostanut käydä siellä. Tykkään paljon enemmän käydä salilla aamuisin, mutta siihen ei koulun kanssa ollu oikeen mahiksia.
Viime viikolla kuitenkin päätin, et vähennän herkkujen syömisen vain viikonloppuun (jep, en muistanutkaan, kuinka helppo on ostaa karkkia koulun jälkeen kun koulumatka menee keskustan läpi..) ja viime viikko menikin siltä osin tosi hyvin! Tän viikon missio oli ottaa taas liikunta ja lähinnä sats mukaan kuvioihin taas ja nyt voinkin ylpeenä kertoa, et mulla on kaikki paikat ihan jumissa. :D Maanantaina kävin tanssiharkoissa, tiistaina ensimmäistä kertaa bodycombatissa (johon tykästyin!), eilen salilla tekemässä aerobista + coressa ja tänään ois tarkotuksena testata pilatesta. Huomenna voisin käydä vielä tunnin venyttelyssä ja sit la + su voisin hyvällä omallatunnolla hölläillä. ;) Usein ihmiset mainostaa sitä, kuinka ahkeraan harrastavat liikuntaa eikä kukaan kehtaa myöntää, että "nyt en oo liikkunut viikkoon eikä kyllä kiinnosta liikkua ens viikollakaan". Mulla kuitenkin olo on ollut viime viikosta asti herkkujen vähentämisen ja liikunnan lisäämisen myötä paljon parempi olo niinkuin sillon kesällä kun saleilu oli ihan arkipäivää! :)

ps. Kiitos kaikille, jotka on auttanut mua kamerapäihkäilyiden kanssa! Kommentteja saa edelleen laittaa edelliseen postaukseen, sillä mulla on vielä pohdinta kesken. ;)

4 kommenttia:

 1. HYVÄ muru!! you're the best <3

  VastaaPoista
 2. Millai se combat oli? Tai niinku oliks se sellasta tappotreeniä lihaksille vai millasta? :D Noin niinku ekakertalaisen näkökulmasta.. Ite aattelin mennä lähiaikoina kokeilee, mut ois kiva etukäteen tietää vähän, että miten tuskaa tulee olee :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. nosiis se oli aikalailla aerobista eli jos on suht hyvä kunto niin jaksat kyllä ton tunnin hyvin :) ja siellä nyrkkeiltiin ilmaan, joten pysyt ite päättää kuinka kovaa lyöt ja jos annat kaikkes niin kyllä on kyljet kipeenä seuraavana päivänä (mulla vasta perjantaina helpotti ja siis tiistaina käytiin) :D siellä hypitään ja nyrkkeillään musiikin tahtiin ja kivaa oli :>

   Poista