maanantai 24. syyskuuta 2012

Just another weekend

IMG_9422

Moikka! Olin fiksusti tallentanu jo valmiiks tänne yhden kuvan et voin tehä joskus postauksen kun ei oo muita kuvia. :D Oon nyt siis koulussa ja oottelen, et Larppa löytäis tiensä tänne niin päästään tekemään jotain mielenkiintoista projektia..
Viikonloppuna käytiin Nikon kanssa pitkästä aikaa mun iskän luona Keuruulla. Harmi, et meillä oli jo illaks suunnitelmia niin ei ehitty oikeen kuin pyörähtää, mut käytiinpähän kumminkin. Illalla sit menin Laura-serkun tupareihin, joita vietettiin ihan tyttöporukalla. Suunnattiin sieltä Gigglin marliniin tanssimaan ja ihan ilosena yllätyksenä tuli, et paikkahan oli suht täynnä! Jotenkin välillä vaan tuntui et musiikki oli aika huonoa, sellasta puolihidasta, mutta ei se meidän tanssimista haitannu. :D Ihan loppuillasta Nikokin tuli kaverinsa kanssa samaan paikkaan ja lähettiin yhtä matkaa kotiin. Mentiin kolmen aikaan nukkumaan ja olin aamulla herännyt neljän jälkeen töihin, joten voitte kuvitella mun väsymyksen ton 23h valvomisen jälkeen.. En tienny oisko pitäny itkee vai nauraa ja nukahin kyllä heti kun pääsin sänkyyn. 
Sunnuntaina vaan hölläiltiin ja katottiin koko päivä telkkaria. Eilisen rentoilun ansiosta nyt pirteenä uuteen viikkon. :)

10 kommenttia:

 1. ihana sinä taas.. ikävä <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. enna sinä oot <3 jos tällä viikolla nähtäis :)

   Poista
 2. Oot kyllä ihan älyttömän nätti:)

  VastaaPoista
 3. über kaunis nainen siellä! ♥

  VastaaPoista
 4. Komppaan täysin tota aiempaa anoo, jäin vaa tuijottaa tota kuvaa, oot tosi kaunis! :) Sun silmät on ihanat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. en tiiä mitä vastata tälläsiin muuta ku et kiitos paljon! :)

   Poista
 5. Oot ihan tajuttoman kaunis!!!!!! :o:)wau

  VastaaPoista