tiistai 20. joulukuuta 2011

Päivä kuvina

Tästä mun päivä alkoi vähän yhdeksän jälkeen:

IMG_4942

Seuraavana piilareiden laittaminen, kasvojen puhdistaminen, jalkojen rasvaaminen ja hampaiden pesu.

IMG_4947

Aamutoimien jälkeen käyn bloggerissa ja facebookissa.

IMG_4951

Meikkaan.

IMG_4955

Syön aamupalaa, joka ei tällä kertaa ollut se tavanomainen kaurapuuro mustikoilla vaan jotain vähän spesiaalimpaa kun ei ollut mihinkään kiire. Aamupalan lisäksi kaksi mölleriä ja kaksi c-vitamiinitablettia.

IMG_4957

Tää ilme kertokin, että seuraavaksi oli lähdettävä ulos.

IMG_4952

Tehtiin Nikon ja Totin kanssa kolmistaan puolen tunnin aamulenkki tuolla masentavassa "talvi"säässä.

IMG_4964

IMG_4967

IMG_4974

Yhen jälkeen Nikon mummo ja pappa sekä vanhemmat tuli meille käymään ja siitä syystä leivoin joulun ensimmäiset joulutortut.

IMG_4990

IMG_5002

Kun vieraat lähti, tehtiin nopsaa ruokaa (pihviä ja ristikkoperunoita). Oltiin tässä vaiheessa jo niin nälkäsiä, että se salaatti unohtui lautaselta kokonaan! :D

IMG_4997

Tultiin molemmat ruuasta niin täyteet, että oli pakko vaan maata sohvalla hetki ennenkuin liikuttiin mihinkään. Lähdettiin sitten viiden aikaan keskustaan tekemään viimeiset joululahjaostokset. Jes, nyt ne kaikki on hoidettu! :)

IMG_5013

Tänään oli Finnkinolla superpäivä, joten mentiin kattomaan New Year's Eve, josta tykättiin molemmat. Leffa oli hyväntuulinen ja just sellanen leffa, joka tällein joulun alla on kiva kattoa. Käytiin aikanaan katsomassa ystävänpäivä- leffa, joka on tehty samalla periaatteella kun tää tän päivänen ja mietittiinkin, että mistä juhlapäivästä seuraava leffa ilmestyy. Niko oli varma, että seuraava on juhannuksesta, mutta eihän amerikkalaiset ees vietä juhannusta? :D

IMG_5020

Kun leffa loppui, käytiin viemässä Nikon kummejen postilaatikkoon joulukortti, joka eilen unohdettiin viedä ja kun tultiin kotiin, paketoin tänään ostetut lahjat.

IMG_5034

Nyt väsyttää ihan hirveesti ja ois aika suunnata samaan paikkaan, mistä tää päivä alkoi. :)

ps. Aamulla aattelin, että tässähän samalla tulis tehtyä "mun päivän ruuat"- postaus, mut ei kyllä todellakaan tullut. :D Syötiin tänään tosiaan vaan aamupala ja sit tota pihvipäivällistä ja leffassa herkkuja.. Jospa toteutan sen vaikka sitten ihan tavallisena ruokapäivänä. :D

12 kommenttia:

 1. vähän teillä on ollu kiva päivä! :) me aateltii kans et oltais menty nyt kattoo toi uusvuosleffa, mut ei sit jaksettukaan :D

  VastaaPoista
 2. Laura: joo ainakin saatiin paljon aikaseks! :)

  VastaaPoista
 3. Tässä sen huomaa, kuinka paljon ehtiikään tehdä yhden päivän aikana, jos vain TAHTOO ehtiä! Ihanan aikaansaava päivä ollut! Tuollaisia mullekin kiitos! :)

  VastaaPoista
 4. Tiramisuheidi: hih puhuttiinkin nikon kanssa et jos oltas suunniteltu noi kaikki etukäteen niin ois ollu kauhee paniikki et saa kaiken aikaan mut sit kun vaan teki niin ehti hyvin :)

  VastaaPoista
 5. tosi kiva tä päivä kuvina postaus :) lisää näitä!

  VastaaPoista
 6. MIMS: kiitos, tätä oli ihan kiva tehä joten katsotaan jos joskus uudestaan ;)

  VastaaPoista
 7. jooo lisää vaan tällasia! ihana postaus:)

  VastaaPoista
 8. Anonyymi: kiitos :) lupaan että lisää tulee myöhemmin ;)

  VastaaPoista
 9. tosi kiva idea tää postaus!:) tykkään edelleenki sun blogista hirmusesti:)

  ♥ http://goodbye-katri.blogspot.com

  VastaaPoista
 10. just kiva idea tää tämmönen ''päivä kuvina'' :) tykkään sun blogista! :D

  VastaaPoista