tiistai 27. joulukuuta 2011

My Christmas

DSC_0847

DSC_0849

IMG_5099

DSC_0851

DSC_0862

DSC_0855

DSC_0888

DSC_0896_2

DSC_0898

IMG_5129

Jouluaattoaamuna olin töissä puoleen päivään asti, jonka jälkeen lähdettiin Nikon kanssa ajamaan kohti Keuruuta, jossa vietettiin jouluaattoa mun iskällä. Syötiin hyvin, käytiin haudoilla, avattiin lahjoja ja käytiin joulukirkossa. Yöllä myös laulettiin Singstaria! Pelkäsin, että työt aamulla veis mun joulufiilistä vähän pois, mutta onneks niin ei käynyt. :)
Joulupäivänä pelattiin Trivial Pursuittia, jonka iskä vei nippanappa ( ;D) ja kolmen aikaan lähdettiin Nikon kanssa kotia kohti. Käytiin pyörähtämässä kotona sen verran, että avattiin Nikon perheeltä saadut lahjat ja mentiin sitten mun äitin luokse joulupäivän päivälliselle. Taas syötiin hyvin ja avattiin lahjat. Pelattiin lahjaks saatua Cluedoa ja hih, ekan erän voitin mää ja sit toisen Niko. ;) Yöks tultiin Nikon kanssa kotiin ja ihmeteltiin vielä kaikkia lahjoja ennen nukkumaanmenoa.
Tapaninpäivänä eli eilen mentin Nikon vanhempien kanssa Nikon mummolaan jossa taas kerran syötiin hyvin. Sieltä kotiin päästyämme päästiin vihdoin rauhottumaan ja katottiin molemmat aika koomassa vaan leffaa, jonka jälkeen mentiin tyytyväisenä uuden paripeiton (? sellanen tuplaleveä yhteinen peitto) alle nukkumaan. :)

6 kommenttia:

 1. Teetkö vielä postauksen joululahjoistasi? Ihana blogi ja kaunis olet!

  VastaaPoista
 2. Anonyymi: Joo teen huomiseks sen! :) kiitos paljon :)

  VastaaPoista
 3. hirvee kasa lahjoja :D mut teitä olikin iso porukka :) hei nähää joku päivä!<3

  VastaaPoista
 4. Sulla on aina niin ihania kuvia!! <3

  VastaaPoista
 5. Laura: hih livenä näytti vielä isommalta toi kasa ;D ja jooo <3

  Tiramisuheidi: kiitos paljon! :)

  VastaaPoista