sunnuntai 3. heinäkuuta 2011

Särkänniemessä ft. Niko, Enna ja Miiro

Vietettiin eilinen hellepäivä ensiksi Tampereen keskustassa pyörien ja siitä jatkettiin matkaa Särkänniemeen. Oli huippukiva päivä Nikon, Ennan ja Miiron kanssa! Lisäks hellettä oli se 30 astetta ja sen kyllä huomas... Mut ei saa valittaa!Oltiin monta tuntia särkkiksessä ja käytiin kaikki kivat laitteet läpi! Half Pipe on mun ehdoton suosikki! Ja tossa kuvassa oleva Trombi on ehdoton inhokki.... En vaan tykkää siitä yhtään ja olin viimeksi kuudennella luokalla käynyt siinä ja nytten uudestaan ja inhosin sitä yhtä paljon kuin muistin.. :D


Jokaiseen laitteeseen oli kamalat jonot ja se jonottaminen tossa helteessä ei ollut mitään herkkua. Siinä jonottaessa tuli kuitenkin napsittua kuvia ja jutskailtua kaikenlaista. :)

Enna ja Miiro

Keinukaruselli!
Ah, keinukarusellissa (jonka nimeks on vaihdettu ilmaveivi!) oli ihanan viileetä istua ja sellasta rentoa vaan pyöriä siinä. :DHelteellä kelpaa myös viileät herkut ja toi jäähilejuoma oli kyllä nannaa! Yleensä kun tota juo, tulee se tunne, et aivot jäätyy, mut eilen helteen vuoksi toi teki vaan hyvää. ;)

Pojat halus törmäilyautoihin, joilla ei saa nykyään törmäillä niin me mentiin Ennan kaa sillä välin jätskille. :D

Yritettiin Ennan kanssa voittaa onginnasta sellaset isot pehmolelut, mutta Enna voitti saippuakulpapullon ja mää sellasen säästöpossu- delfiinin...Käytiin vielä ennen lähtöä viilentymässä tossa suihkun alla!

Kiva reissu! :)

4 kommenttia:

  1. särkkään 2viikon pääst!<33

    VastaaPoista
  2. ei vitsi oon ruskee näissäkin kuvissa!! :D oisko enskesänä taas johonkin nelistään? ;)

    VastaaPoista