torstai 14. heinäkuuta 2011

Autoilua ja lenkkeilyä

Olin tänään töissä aamuvuorossa eli 7-15 ja silti tuntuu, että tänään olisi ollut vapaapäivä? :D Johtuu varmaan siitä, että tykkään mun työstä plus näin Miiaa heti töiden jälkeen ja hoidettiin viimeinen juttu meidän ens viikon Pariisin reissua varten. Eli soitettiin (Miia soitti, koska tiesin, että puhelimeen pitää puhua englantia ja vaikka oon hyvä siinä, olin varma, että ite olisin jäätynyt) hotellille ja ilmoitettiin saapuvamme illalla vasta. (Tais Miiakin vähän jäätyä siinä vaiheessa kun piti varauskoodia luetella, joten mää kuiskailin kirjaimia enkuks Miialle ja se toisti ne puhelimeen. :D )
HUI, neljän yön päästä ollaan jo perillä!

Puhelun hoidettuamme, lähdettiin Miian autolla Keljoon ja käytiin Prismassa "shoppailemassa" vähän kaikkea tarpeellista reissua varten, kuten minikokoisen hiuslakan ja kasvonpuhdistuspyyhkeitä.


Ja tänään pääsin ensimmäistä kertaa Miian oman auton kyytiin! Se ei oo ihan sellainen tavallinen eka oma auto, vaan sellanen kiva punanen avoauto. :)) Ahh, tolla maanantaina helsinki-vantaan lentokentälle.


Käytiin viemässä mun vaatteita, joita en enää käytä SPR:lle ja ennen niitten jättöä sinne, Miia nappas itelleen niistä muutaman, kuten ton sen päällä olevan hupparin. Tulee yläaste mieleen kun meillä oli muutamat vaatteet ollu vaihossa pari vuotta ja lopulta ei ees muistettu kumman ne alunperin oli.. :D

Kiva oli ahtautua istumaan tohon, sillä Miia on mua n. 5 cm lyhyempi ja huomaa et pituusero on jalkojen pituuden takia, sillä mulla oli tyyliin polvet ratissa kun eka istuin tuohon..
Lopulta pääsin koittaa ajaa tuota kyseistä autoa, sillä halusin harjotella tuolla ajamista tutussa ympäristössä ennen kuin lähden Jyväskylä- Helsinki väliä ajamaan. Tää harjotteluajo oli ehkä vähän turhaan, sillä tolla autolla oli tosi helppo ja kiva ajaa!

p.s. Niko soitti mulle illalla ja oli kade kun sain ajaa tolla ennen sitä. ;D

Oho, en oo varmaan koskaan puhunut (kirjottanut) noin paljon jostain autosta?? No mut menköön tän kerran.


Kun tulin kotiin, katsoin o.c:n (paras sarja, varsinkin Seth siinä!) ja sen jälkeen päätin lähteä lenkille, sillä sää näytti aivan ihanalta! Ja sitähä se olikin, aurinko paisto jo sen verran matalalta, että se lämmitti sopivasti kasvoja ja selkää mutten tehny läkähdyttävää oloa.

Kävelin eka 5 min, juoksin tai hölkkäsin 30 min, sit 1 min sellasta aika nopeeta juoksua ja lopuks vielä sellanen spurtti, jonka aikana juoksin niin kovaa kuin pääsin. Tuli jotenkin kiva fiilis juosta niin lujaa kun pääsee, tulee ihan mieleen kun pienenä otettiin pihan lasten kanssa juoksukilpailuja. :D Kävelin vielä n. 10 min kun en malttanut mennä vielä sisälle.


Ja tänään testasin kunnolla mun uutta urheilutoppia ja rakastuin siihen! Plus se on niin kivan värinen, et on jo valmiiks hyvä fiilis kun lähtee lenkille. :D

Tulipas paljon tekstiä tähän postaukseen, vaikka eka aattelin, et ei mulla taida tästä päivästä olla oikein mitään kerrottavaa.. :D Välillä hyvä näinkin?

8 kommenttia:

 1. oisit ottanu tosta autosta kuvan sillein et se näkyy kokonaan :) ja ihana toi sun toppi! ois kiva nähä ennenku lähette reissuun<3

  VastaaPoista
 2. Laura, oli kiva nähä tänään <3

  VastaaPoista
 3. missä olet töissä?

  VastaaPoista
 4. anonyymi, oon eräässä kaupassa :)

  VastaaPoista
 5. mihin oot kadonnu? :<

  VastaaPoista
 6. anonyymi, don't worry en oo kadonnut minnekään! olin ma-to siellä pariisissa ja nytten oon viettänyt viikonloppua Nikon kanssa niin en oo katellu pariisi kuvia vielä sillä silmällä et mitä tänne julkasen :) LUPAAN että tiistaina tulee seuraavaa postausta! anteeks tää tauko :s

  VastaaPoista
 7. minkä merkkinen toi auto on? en oo aikasemmin kommentoinut niin tässä samalla sulla on kyllä kiva blogi jota on hauska lukea :) toi Pariisin matka postaus oli hyvä!

  VastaaPoista
 8. anonyymi, se on honda mut tarkeempaa mallia en tiiä :) ehkä joskus tulee parempaa kuvaa! :) ja kiva kun kommentoit, aina on kiva saada jotain palautetta tästä :)

  VastaaPoista