tiistai 5. heinäkuuta 2011

Fiilis 100% !

Aamulla nähtiin Lauran kanssa keskustassa ja tällästä tehtiin tänään:Käytiin nimittäin hakemassa liput On the beachiin. ;) Hotelli on varattu jo ajat sitten, noitten lippujen osto on vaan venynyt. Miia ei ole vielä lippuaan hakenut, mutta lähtee siis kuitenkin meidän mukaan. :) Jauu!

Ja sitten toinen juttu, nimittäin Miia tuli meille suoraan töistä ja varattiin matka kahden viikon päähän! Ja arvatkaan vaan minne, nimittäin tänne:

google

google

google
Jep, meitsi lähtee kahen viikon päästä Pariisiin! Ja tää on mulle iso juttu, sillä en oo koskaan käynyt muualla kuin Tukholmassa ja Tallinnassa. Onneks mulla on Miia turvana, joka on matkustellu enemmän kuin laki sallii (oikeesti niin monesti ettei varmaan itekään tiiä). Jännittää ja oon innoissani! :)

9 kommenttia:

 1. mäki oon menos pariisiin! mut vast kolmen viikon päästä..:)

  VastaaPoista
 2. Oii oon niin kade o: Lähettekö siis KAKSIN tän Miian kanssa?

  VastaaPoista
 3. oi oon onnellinen sun puolesta! ja lähet sittenki tonne rihanna kattoo jiii =))

  VastaaPoista
 4. unicorn girl: vitsi melkein samaan aikaan :D ootko kauan siellä? :)

  ssalla: joo ihan kahestaan, saa nähä miten pärjätään :D

  enna: hihi niiiin meenkin! :)

  VastaaPoista
 5. Mäki haluun Pariisiin ja kattoo Rihannaa ! Epistä :) Mut vähän siistiä, pidä kivaa molemmissa =)

  VastaaPoista
 6. Nina, kiitos, varmasti pidän! :)

  VastaaPoista
 7. wou siistii! mulleki kelpais kyllä noi molemmat :-)

  VastaaPoista
 8. heiii ootpa onnekas kun pääset Pariisiin! ite en tosiaan vielä oo päässyt toista kertaa mutta toivottavasti siihen ei oo enää kauaa :) Mutta suosittelen tosi paljon käymään Louvressa kattoon Mona Lisaa ja muita sekä Versaillesissa. Ja shoppailkaa!

  Ja älä pelästy, ei tosiaan oo niin kallista kun mitä useimmat sanoo. Ravintolaruoka oli halvempaa ja vaatteet samanhintasia (huom, varoaka niitä kiinalaiskauppoja jossa on halpoja rättejä) Monet sanoositä kalliiks ehkä just siks koska juuri sieltä löytää paikkoja joissa todellakin on kallista! (Champ-Elysees)

  Opetelkaa muutama sana ranskaks, koska saatatte saada tosi huonoo palvelua jos puhutte vaan englantia :)

  PS. Maistakaa nutella lättyjä!!

  VastaaPoista
 9. Oona, sait mut innostumaan vaan vielä enemmän! :)) Joo Louvre olikin things to do- listalla mut en tiennykkää toista Versaillesia tai ollu ajatellu sitä, pitää muistaa käydä myös siellä!
  Ja tosiaan, oon lukenu muutaman kurssin ranskaa pitäs ehkä vähän vaan virkistellä sanavarastoa niin jotain ehkä ymmärtäisinkin. :) Onko missäpäin ne hyvät ja ei niin kalliit vaatekaupat? :)
  Ja kiitos tosi paljon vinkeistä!

  VastaaPoista