torstai 25. elokuuta 2016

Summer highlights

strawberrycake rhodessunset2

Juteltiin Lauran kanssa just siitä, miten kesä on mennyt ohi eikä kumpikaan tehnyt juuri mitään. Selailin kuitenkin kameran ja puhelimen kuvia taaksepäin ja oon mä sittenkin tehnyt muutkin kuin töitä! Suomen kesä on vaan niin lyhyt verrattuna muihin vuodenaikoihin, et se tuntuu vaan hujahtavan ohi. Kesään liittyy muutenkin hirveesti odotuksia ja kokoajan pitäis kauheesti tehdä kaikkea. En oo varmaan koskaan aatellut esim. talven jälkeen, et apua, talvi meni jo ja en tehnyt mitään. 

greensheets
icecreamwaffles

Mulla oli jokatatauksessa huippukesä, jonka aikana kävin New Yorkissa ja Rodoksella. Matkat oli täysin toistensa vastakohdat eikä kumpikaan ois voinut mennä yhtään paremmin. Vietettin mun synttäreitä sekä mun ja Nikon 8. vuosipäivää. Herkuttelin jäätelöllä hellepäivinä. Ihastuin sisustuksessa vihreään, vaikka se on ollut mun inhokki pienestä asti. Pelasin Pokemon Go:ta Nikon ja kavereiden kanssa ja tehtiin pelin parissa monta lenkkiä Jyväsjärven ympärillä. Käytiin pariikin otteeseen herkuttelemassa Vohvelssonin vohveleilla.

niketanjun
bday3

Näin kavereita ennen ja jälkeen työpäivien. Käytiin mummolassa pitkästä aikaa. Katsoin Netflixiä ja lykkäsin siivouspäiviä. Tein paljon töitä ja nautin vapaa-ajasta. Otin aurinkoa ja leikin Remin kanssa ulkona. Käytiin katsomassa Remin pentuja ja pusuttelin niitä ihan liikaa. Nukuin päikkäreitä parvekkeella. Söin herneitä ja tuoreita marjoja aina kun mahdollista. Grillattiin ja herkuteltiin usein. Vietin rennon juhannuksen kaupungissa. Kävin pitkillä lenkeillä ja kuuntelin musiikkia liian kovalla kuulokkeista.

brooklyn2
icecream

Kävin Tampereella Miian kanssa ja juteltiin kaikesta maan ja taivaan välillä. Pysähdyttiin kotimatkalla Särkänniemeen ja käytiin Half Pipessä. Hymyilin ja nauroin posket kipeäksi. Rakastuin tähän ja tähän biisiin. Pidin hiuksia koko kesän kiinni ja lopulta tajusin niiden vaalentuneen ja kasvaneen aivan älyttömästi. Tajusin, kuinka onnellinen oon mun ihanista työkavereista. Oon ikävöiny ystäviä, jotka ei asu Suomessa.Viettänyt ihania kesäiltoja ja murehtimatta seuraavan päivän aikasesta herätyksestä. Juonut viiniä ja käynyt juhlimassa. Niin ja päivittänyt aivan liian laiskasti blogia.

puppies4
drinks4

Vaikka tuntuu, et kesä vierähti töissä eikä festareilla ja mökeillä niinkun "kaikilla muilla" niin silti mulla jäi tosi hyvä fiilis kuluneesta kesästä! Oon aina aatellu, et tykkään vuodenajoista eniten kesästä niin en tiiä, ehkä se syksy viekin voiton. Ainakin nyt odotan syksyä niin kovasti jo, vaikka en mä kauheesti noista lämpimistä ja aurinkoisista päivistä valitakaan. Ainakin oon saanut kauheen inspiraation puuskan syksystä instagramin puolella ja kovasti oottelen, et se sama tapahtuis myös blogin kanssa. Mutta jos tää blogin hidas tahti ärsyttää niin kannattaa seurata mua instagramissa nimimerkillä @saraasara, siellä on nyt ainakin hyvä vauhti päällä! :)

 Mutta palataan pian kaverit! 

10 kommenttia:

  1. Mä niin ootan syksyä! Saa pukeutua kerroksiin, on pientä kirpsakkuutta ilmassa ja kaikkea uutta sekä jännää tapahtuu. Kesäkin on ihana, mutta tämä kesä on mennyt melko lailla potiessa asuntoahdistusta, lomaillessa ja töissä. Ensi viikolla alkaa koulu ja en voisi olla enempää innoissani! :)

    hanna
    www.hannamariav.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo syksy on kyllä kaikkea noita! <3 Ja se kerrospukeutuminen ja kaikenlaisiin viltteihin ja neuleisiin kääriytyminen on niin parasta :')

      Poista
  2. Mullakin kesä meni töissä! :D Kertaakaan en mökillä käynyt, enkä kyllä yksilläkään festareilla, vaikka muut tuntuivat käyvän. Toi on muuten totta, että ikinä talven jälkeen ei oo semmosta oloa, että "apua en oo tehnyt mitään" :o Sun kesä on kyllä ollut ihanan kuuloinen ja noi kuvat ovat upeita<3 Mä ootan innolla syksyä, sillä tykkään siitä vaan ihan super paljon♥ Jotenkin mulla on semmoine fiilis, että kesästä TÄYTYY tykätä, sillä onhan se kesä ja silloin kuuluu tehdä kaikkea :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ehkä ne kesät oli niin parhaita ennen koska oli reilu pari kuukautta lomaa ja ehti tehä kaikkea kivaa, mut ei se oo enää sama kun pitää tehä töitäkin.. :D Mutta ihanaa et muitakin syksyn odottajia löytyy! ♥

      Poista
  3. Kohta asun taas niin ei tarvi ikävöidä enään :* ihana olet !!

    VastaaPoista
  4. Ihana postaus ja toinen toistaan kauniimpia kuvia :) <3

    VastaaPoista
  5. Tiiätkö miten ennan poikaystävälle käy kun hän palaa Suomeen vai tuleeko mies mukaan? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tiiän mut en halua vastata tälläsiin Ennan puolesta :)

      Poista