maanantai 29. elokuuta 2016

Last days of August

Kuten edellisessä postauksessa kerroin, oon viime aikoina innostunut päivittämään instagramia normaalia tiheämpää tahtia. Aattelin tulla jakamaan niitä kuvia myös täällä blogin puolella, sillä instakuvissa on aina jotain omanlaista tunnelmaansa! 

insta

1) Aina vuodenajan vaihtuessa mulla alkaa iskemään kauhea sisustuskuume ja eksyin pitkästä aikaa Desenion sivuille. Bongasin sieltä ton merivesikuvan ja sanotaanko, että se oli rakkautta ensisilmäyksellä. 10 minuuttia myöhemmin olinkin klikkaillut tilauksen tulemaan!
2) Oon koko kesän käyttänyt ruskean sävyisiä huulipunia, mut yksi päivä pyörin Nyxin pisteellä ennen töitä ja iskin silmäni viininpunaiseen Monte Carlo -nimiseen mattahuulipunaan. Ihana sävy tulevaan syksyyn!
3) Jugurttia, itsetehtyä mysliä, mustikoita ja teetä ennen töitä. Nam!

fall1

4) Vietettiin Lauran kanssa tyttöjen aamupäivä pari viikkoa sitten. Herkuteltiin ja fiilisteltiin tulevaa syksyä. Monesti tulee ajateltua, ettei ennen töitä jaksa tai ehdi tehdä mitään, mut tälläset pienetkin jutut piristää kummasti!
5) So true! Siinä, että on lähes joka viikonloppu töissä on se hyvä puoli, ettei sellaista masentavaa sunnuntaifiilistä tuu oikeastaan koskaan. Sunnuntait on nykyään ihan lemppareita!
6) Ihana Remi mummolassaan. Oon ihastunut tuohon äitin mattoon!

insta2

7) Vapaapäivän aamupalaa kaikessa rauhassa. Mikäs sen parempaa, kun kuunnella ikkunaan ropisevaa sadetta ja olla sisällä viltin alla ja syödä lettuja.
8) Rakkaus bomber-takkeihin meinaa lähteä vähän käsistä.. Mulla on niitä jo kuusi (!), mut kuvassa näkyvä yksilö on ensimmäinen paksumpi, joten se oli ihan perusteltu ostos, vai mitä?
9) Oon niin koukussa Vampyyripäiväkirjoihin, että jouduin tilaamaan itselleni 6. kauden DVD:llä, sillä en jaksa odottaa, että se tulee Netflixiin joskus vuoden päästä. Tietty oisin voinut katsoa sen netistä ilman tekstejä, mutta tollasta jännittävää sarjaa, jossa kuiskaillaan ja on välillä sanoja, joita en oo koskaan kuullutkaan (kuka ois tiennyt mikä on doppelgänger ilman vampyyripäiväkirjoja?), on niin ärsyttävä katsoa ilman tekstejä. Nimimerkillä PLL:ää ilman tekstejä katsonut ja puolet jutuista missannut.

Vitsi, elokuun vikoja päiviä viedään! Ihana alottaa syyskuu ja täyttää kalenteri ihan muilla, kuin kouluvelvollisuuksilla. Mietinkin, että kasaisin jonkinlaisen syksyn bucket listin... Saas nähä! Mutta, mitä sanotte, instakuvapostaukset jatkoon vai ei? :)

10 kommenttia:

  1. Kasaa syksyn bucket list! :) Odotan itekin niin innolla syyskelejä, vielä kun toi sade väistyis ja tulis niitä ihanan kirpsakoita, aurinkoisia päiviä! Mä taas oon melko innoissani alottamassa koulujuttuja tänä syksynä monen vuoden tauon jälkeen :)

    hanna
    www.hannamariav.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se vois olla kyllä kiva! Vähän erilainen kesälistojen jälkeen :) Kiva, et oot innoissas opiskelusta, niin pitääkin olla! Mäkin olin silloin kun koulu alkoi koska se oli taas uutta ja jännää :)

      Poista
  2. Kiva postaus ja ihanaa et oot alkanu postailee instaan useammin :) sisustuspostaus vois olla aika kiva, täällä myös sisustaminen lähtee jotenkin aina käsistä kun syksy ja talvi alkaa tulemaan :) -Johanna

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, jotenkin instainspiraatio on huipussaan! :D Sisustuspostaus lähtee toteutukseen, pitää laittaa vaan kesäjutut eka kokonaan pois (ja siivota kunnolla...) :)

      Poista
  3. En vaan käsitä mikä taito sulla on saada kaikista kuvista niin ihania! Ihan sama mitä kuvaat niin aina näyttää hyvältä ja inspiroivalta :D Sulla todella on silmää valokuvaukselle! Ja onpa muuten ihana toi merivesitaulu. Mä rakastan merta ja toi on muutenkin tosi tyylikäs, voisin harkita hommaamista, kun mulla on uuden kodin sisustaminen just meneillään :)

    Ihanaa alkavaa syksyä ♥

    Erika

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Erika, ihanin kommentti! ♥ Tykkään paljon ottaa kuvia ja ois ihana kun siihen ois enemmänkin aikaa! Ja niinpä, jotenkin toi taulu tuo sellasen rentouttavan fiiliksen, niinku se kun kelluu merivedessä tai makoilee sen rannalla... ♥ Ihanaa syksyä myös sulle! :)

      Poista
  4. ahhah vampyyripäiväkirjat ja doppelganger :'D se tottatosiaan on tullu kyllä ton sarjan myötä useeseen otteeseen selväks mitä se tarkottaa :D on muuten hyvä sarja!! ;) vaikka pakko kyllä myöntää et seki on sellane mitä vahingossa aloin kattoo, ku aattelin et varmaa ihan surkee tollane joku kliseinen vampyyriohjelma, mut hups, koukkuun jäi!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mullekin Enna miljoonasti sanonu et ala kattoo ja aina oon ollu vähän sillein ettei kiinnosta mut jäin kans koukkuun heti :'D

      Poista
    2. Mä jäin kans koukkuun heti vaikka aattelin että en salee jää :D Samoinhan kävi aikoinaan myös Twilightin kanssa, hups... Himymissä tais doppelganger myös esillä, itselle taisi olla tuttu sieltä.

      Poista
    3. Joo mä vihasin eka twilightia ja hups sit siitä tulikin suosikki :'D luulin et se on vaan joku Vampyyripäiväkirjojen juttu mut sit kun Googletin miten se kirjotetaan niin se onkin joku ihan yleinen juttu? :D

      Poista