tiistai 16. elokuuta 2016

Hello Autumn

lexington

Moikka pitkästä aikaa!  Vitsi, mulla on jotenkin helpottunut olo, kun sain vihdoin ja viimein tän bloggerin pitkästä aikaa auki. Mitä pitempää täältä on pois, sitä suurempi kynnys on palata. Mulla on ollut aika huono bloggailuvuosi, mutta jotenkin en oo valmis pistämään pillejä pussiin tän kanssa. Vaikka musta on ihanaa ilahduttaa teitä siellä ruutujen takana (jos siellä vielä ootte!) postauksilla, silti se on parasta kun pystyy itse selaamaan vanhoja postauksiaan taaksepäin. Oon kirjoittanut päiväkirjaa pienestä asti ja se jäi oikeastaan sillä hetkellä, kun klikkasin bloggerissa luo blogi -painiketta. Tää on mun päiväkirja ja vaikka en jokaista ajatusta tänne kirjoitakaan, osaan lukea ne jälkeenpäin rivien välistä. Siks mua vähän harmittaa, et jotenkin koko koneen avaaminen on tuottanut suurta tuskaa koko kesän ajan!

ben&jerrys

Ehkä yks syy, miks koneella ei oo kauheesti tullut oltua, on ollu se, että oon enemmän halunnut tehdä asioita itse, kuin jumittaa kotona tuijottaen ruutua. Jotain kuvia on tarttunut kesältä kuitenkin kameraan, joten täytyy näyttää niitä jossain vaiheessa teillekin! Lisäks ollaan Nikon kanssa innostuttu jahtaamaan pokemoneja ja ollaankin menty niiden perässä ihan kiitettävän monena iltana, heh. Koukutuin myös Vampyyripäiväkirjoihin ja oon viettänyt aika monta harmaata vapaapäivää katsoen kyseistä sarjaa.. Mut toisaalta just tällasta rentoa tekemistä oonkin kaivannut mun arkeen!

lexington2

Koko heinäkuun ajattelin, ettei kesä ois ihan vielä ohi, sillä onhan elokuukin vielä kesää, mutta nyt on aika erilaiset fiilikset, nimittäin aamulenkillä harmitti, etten laittanut pipoa päähän. Oon edellisinä vuosina tuntenu tässä vaiheessa pientä paniikkia siitä, et kesä on ohi, mutta en tänä vuonna! Nimittäin tänä syksynä syksyn tulo ei tarkota järjettömän kiireen ja stressin alkua, vaan yksinkertaisesti sitä, et kaikki jatkuu niinku kesällä, ulkona vaan ilma muuttuu. Mulla jäi kesällä paljon asioita tekemättä, mitä oisin halunnut tehdä, mutta jotenkin en harmittele sitä. Pääsin kuitenkin Rodokselle viikoks tekemään ei-yhtään-mitään ja sain ladattua akut pimeetä vuodenaikaa varten. En malta oottaa, et ulkona alkaa näyttämään syksyltä ja saa pukeutua ihaniin syksyvaatteisiin, joita on tullu osteltua jo ihan liikaa. Ostin myös uuden sadetakin, jonka takia noi tihkusadeaamulenkit ei oo yhtään niin pahoja.

ben&jerrys2

Mutta siis, syksyfiilistelyä kovasti ilmassa täällä suunnalla! Oon jotenkin ihan innoissani siitä, et tänä vuonna voin ottaa kaiken ilon irti syksystä (ja joulusta!!!!) ilman opparia/koulua/kahta työtä. Aion kattoa paljon sarjoja viltin alla, polttaa kynttilöitä, pukeutua pehmeisiin neuleisiin, tehdä pitkiä lenkkejä sateen jälkeen, sisustaa kotia ja aloittaa jouluhössötyksen ihan liian aikasin. Niin ja haaveilla tietty jo seuraavasta reissusta.

Onko teilläkin jo syksyfiilis vai vielä toivotte kesän tekevän comebackin? 

14 kommenttia:

  1. Täällä ollaan, eikä todellakaan pois lähdetä! ♥ Sun höpöttelyjä on aina ihana lukea ja kaikki kuvasi saavat mut ainakin fiilistelemään tällä puolen ruutua ihan kybällä! :D Ja tosi ihana juttu et oot osannut nyt nauttia ja olla rennosti! ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana kuulla, et siellä fiilistellään! <3 Sillon oon onnistunu tavoitteessa! ;)

      Poista
  2. Joo todellakin oon syksyfiiliksissä! Syksyssä vaan on sitä jotain ja mä odotan sitä aina niin paljon ♥ Aivan ihanaa miten syksyiseltä viimeiset päivät on tuntuneet! Ja tottakai sekin on huippua, että viimestään tossa lokakuussa voi virittäytyä sitten joulutunnelmaankin... :D

    Erika

    PS.Aina yhtä kiva huomata, että sulta on tullut uus postaus, vaikka onkin tosi ymmärrettävää ja täysin fine ettei aina ehdi/jaksa/halua postailla kovin aktiivisesti :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla, et ootat postauksia vielä innolla! :) Ja oon ihan oikeessa, viime päivien sadekelit ei oo tuntunu yhtään pahalta, sillä ne vaan kuuluu syksyyn! :)

      Poista
  3. Oon kanssa ihan syksyfiiliksissä! Oi vitsit, olisipa itselläkin tilanne, ettei tarvitsisi käydä koulussa ja töissä samanaikaisesti. Jäisi siten enemmän aikaa eri sarjojen katteluun vapaa-ajalla! ;D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voin kertoa, et tällästä syksyä on vähän odotettukin, sillä parissa viime syksyssä ei oo kauheesti kehumista :'D Mut ihanaa et siellä on joku toinen, joka fiilistelee kans jo syksyä! :)

      Poista
  4. Mistä reissusta? :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei mistään tietystä, katellaan vaan lähes päivittäin lentoja eri puolille maapalloa! :D

      Poista
  5. Täällä ollaan kyllä <3 Mukava kun tulit taas kirjottelemaan :) Syksy saa tulla munkin mielestä ihan mielellään, vaikka kouluhässäkät alkaakin samalla itsellä. Toki pieni haikeus on taas siitä että kesä alkaa veteleen viimesiään.. mutta nää postauksen kuvat muistuttaa syksyn hyvistä puolista: lämpimään soffan tai sängynnurkkaan käpertyminen, hyvät herkut ja joku hyvä sarja tai leffa! Sitä ei raaski kesällä tehdä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niinpä! Sadepäivät on siitä kivoja et sillon voi hyvällä omallatunnolla olla ihan vaan kotona tai kaverilla eikä oo paineita tehä sen kummempaa! :)

      Poista
  6. Ihana syksyfiilis täälläkin!! <3

    VastaaPoista
  7. Etenkin kesällä on jotenkin ymmärrettävää, ettei jaksa istua koneen ääressä. Aika moni muukin blogi hiljentyi kesäks, ja se on kyl ihan täysin fine! :) Ja muutenkin, vaikka kesä ei oliskaan, niin turha se väkisin on kirjotella. Mä ainakin jaksan odotella sun tekstejä ja ihania kuvia! <3 Ihanaa syksyä sulle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ja ihana kuulla! <3 Tuun tosi iloseks, et teitä on siellä vaikka näin harvoin oonkin postannu! Yritän korvata määrän sit laadulla. ;) Ihanaa syksyä myös sulle! <3

      Poista