torstai 1. syyskuuta 2016

Hello September

fall11 fall12 fall13
fall14

Ah vihdoin se odotettu syksy on täällä!  Syksysin saa hyvällä omallatunnolla käpertyä iltaisin sohvannurkkaan katsomaan telkkaria tai lukemaan kirjaa kaakaokuppi kädessä. Toisaalta syksyisin on ihan uutta energiaa palata arjen rutiineihin, tehä listoja ja täyttää kalenteria menoilla. Ihana päästä myös käyttämään niitä syksyvaatteita, joita oon ostanut aivan liikaa.. Mutta kun syksypukeutuminen on parasta! Ostoslistalla ois vielä nilkkurit ja oon alkanut ihastumaan myös pitkävartisiin saappaisiin, ehkä jopa mustiin ylipolvensaappaisiin. Mut en tiiä, onko sellaisissa järkeä, kun käyttää kuitenkin aina mustia housuja, niin eihän ne edes erotu niistä... No anyways, täällä toivotetaan syyskuu enemmän kuin lämpimästi vastaan, toivotaan aurinkoisia syyspäiviä ja pitkään kukoistavaa ruskaa! 

6 kommenttia:

 1. Ihania kuvia :) ja ihanaa syksyä <3

  VastaaPoista
 2. Vitsi, miten upean kuvauspaikan ootte löytäny! <3 Tuleeko tänä vuonna sulta ja Lauralta vielä niitä perinteisiä syksykuvia? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, Laura ties ton ihanan paikan! <3 Ja joo, tarkotus ois ottaa kaikki ilo irti tästä syksystä ja kuvailuista! :>

   Poista
 3. Terve! Kaurapellon väriset hiuksesi hohtavat luonnollista väriä ainakin kolmanneks alimmaisessa kuvassa, joten Eloveenaa syksyyn. Aina yhtä yllättävän ihania kuvia!

  VastaaPoista