tiistai 31. toukokuuta 2016

Hello summer

DW3appletrees2

Napattiin eilen aamulla äiti ja Laura-serkku kyytiin ja tehtiin aika perinteiseksi kesänaloitukseksi muodostunut päiväreissu mun mummolaan Pohjanmaalle. Tuolla tulee aina niin kesäinen fiilis, sillä vietettiin pienenä Lauran ja sen veljien kanssa joka kesä mummolassa pari viikkoa. Parasta oli se, että ihan naapurissa on kyläkauppa, josta käytiin ostamassa jätskiä päivittäin ja syötiin niitä pihakeinussa. Tietty tälläkin reissulla vierailtiin kyseisessä kaupassa ja syötiin tuutit talon kuistilla. Ihana kesä ja mummola!

dw6DW2

Mummolaan mennään yleensä aika rennoissa vaatteissa, mutta halusin laittaa silti jotain vähän siistimpää päälle. Ja hei, nyt rasti seinään: mulla ei oo mustia housuja! Oon valehtelematta pitänyt mustia housuja viime syksystä asti, mutta ulkona oleva helle sai muistamaan viime kesänä saadut pellavahousut. Ihanan kevyet kuumaan keliin! Toppi on uusi ja siinä rakastuin tuohon koristeluun kaula-aukossa. Toppi on kans tosi vilposta materiaalia ja tulee varmasti ahkeraan käyttöön tänä kesänä. Jotenkin pastellisävyt ei oo niin kovasti iskenyt tänä kesänä muhun (onko muille käyny samoin?), mutta tohon pastellinkeltaiseen ihastuin! Se ei tunnu liian hempeältä, sillä se on kuitenkin keltainen, heh.

DW5appletreeDW4

Joku saattoi huomata myös tämän uuden ihanuuden, nimittäin Daniel Wellingtonin kellon! Kellossa on ihanat vaaleanruskeat rannekkeet ja siniset viisarit, jotka on ihana yksityiskohta kellossa. Tarkempi malli on Dapper Durham 34mm ja se löytyy täältä. Oon käyttänyt tosi ahkeraan mun viime kesäistä DW:n kelloa, mutta sen vaaleanpunaiset hihnat ei vaan oo sopinut jokaiseen asuun. Tää uus malli on kivan ajaton ja menee monen kanssa! Sain myös vaihtorannekkeet, jotka näätte varmasti myöhemmin.

Jos ihastuitte kans kyseiseen kelloon tai teillä on joku muu DW:n kello haaveissa, niin mulla on hyviä uutisia! Koodilla undermyumbrella saatte tilauksestanne -15% Daniel Wellingtonin sivuilla 15.6. asti. :) Lisäksi siellä on menossa kampanja, jossa rannekellon ostaja saa vaihtorannekkeen ilmaiseksi!

dw1
Toppi - House of Brandon (saatu) / Housut - Vila, House of Brandon / Kengät - Nelly / Kello - Daniel Wellington (saatu) / Aurinkolasit & koru - Cubus

Oon tällä hetkellä jotenkin superinnoissani tulevasta kesästä! Viime kesä oli kyllä surkea kelien puolesta ja vietin lähes jokaisen päivän töissä, joten nyt aion nauttia viime kesänkin edestä. Mun innostusta ei yhtään helpota, että meillä on yks reissukin tiedossa kesälle, heh. 

Mutta, mitä tykkäsitte asusta? :)

16 kommenttia:

  1. Asu on todella ihana ja oikeen kesänen! Ei olis tosin helteiden tarvinnut tulla vielä, palkkapäivä on vasta ens viikolla ja sitten vasta pääsen kesävaateostoksille. Listalla on ainakin tollaset kevyemmät pitkät housut (ihan kun Lindexissä olisin nähny), sillä mäkään en omista vaaleita housuja. Nimimerkillä mustat pillifarkut forever.

    hanna
    www.hannamariav.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh ymmärrän! :D Ite oon jo aika hyvin ostanu vaatteita kesäks ja kaivanu kaapista viime vuoden vaatteet taas käyttöön! :)

      Poista
  2. Ihanan kesäisiä kuvia <3 Ja tuo kello on upea! Tuo menee niin arjessa kuin juhlissa :)

    VastaaPoista
  3. Voi kun olet kaunis <3

    VastaaPoista
  4. Ihania kesäkuvia ♥ Hei mä oon ens viikolla suuntaamassa pariks päiväks Jyväskylään pääsykokeen vuoksi, joten osaisitkos kertoo jotain vinkkejä missä kannattais käydä? En tunne Jyväskylää juuri ollenkaan, mutta tiedän, että sitä kehutaan kauniiks kesäkaupungiks ja olis ihana sillä ajalla mikä jää vapaaks käydä rentoutumassa kivoissa maisemissa ja vaikka syömässä hyvin :)

    Erika

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Erika! ♥ Suosittelen ehdottomasti satamaa/Lutakkoa alueena! Satamassa on kahvila ja vohvelikioski, joista saa herkkuja ja esim. minigolf! Lutakossa on taas uimaranta ja iso viheralue, johon voi mennä piknikille ja nauttia auringosta. :) Mitään super ruokapaikkoja täällä ei kauheesti oo, mut perus ketjuravintolat toimii, kuten Amarillo! Amarillossa ja Revolutionissa on kivat terassit ja molemmista saa siis ruokaa ja juomaa. :) Toivottavasti viidyt täällä! :)

      Poista
    2. Kiitos vinkeistä! :) Ehdottomasti tonne satamaan tulee ainakin suunnattua vohvelikahvilaan ja minigolffaamaan :)

      Erika

      Poista
    3. Joo ehdottomasti sinne! :)

      Poista
  5. Jäätelöt ja kyläkauppojen bongailu kesäreissuilla on parasta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No jep! Aloin haaveilemaan, että kesällä mentäis ihan vaan jonnekin kaupunkiin, missä ei olla käyty ja pyörittäis siellä tuntemattomassa kesäkelillä. :)

      Poista
    2. Juurikin noin, stressittömässä olotilassa ja ilman yhtään tavotetta onnistuu hakuammunnalla, et tonne! Hyvää kesää!

      Poista
    3. Ihanaa kesää myös sulle! :)

      Poista