maanantai 16. toukokuuta 2016

@ Central Park

centralpark5 centralpark6 nyc7

Alotetaan reissukuvien läpikäyminen loogisesti meidän viimeisten päivien tekemisistä eli Central Parkissa pyörimisestä! Mä en etukäteen oikeastaan tiennyt Central Parkista muuta kuin, että paikalliset käy siellä lenkillä ja piknikillä sekä olin nähnyt kuvia Bow Bridgestä ja voin kertoa, että yllätyin siitä, miten iso se todellisuudessa on. Meille sattui reissun viimeisille päiville ihana hellekeli, joten mikäs sen parempi tapa viettää ne kuin auringossa hengailen.

centralpark1 centralpark3 centralpark2

Piknik Central Parkissa oli meidän New York things to do -listalla, joten sellanen oli siis järkättävä. Haettiin pikaisesti jotain meidän lähikaupasta ja koska pojilla oli jäätävä nälkä, päätti he suunnata lähimpään kahvilaan ja tilata ison pizzan. Toi oli ihan jäätävän kokoinen, eikä se ees välity kunnolla kuvista! Pizzan halkasia tais olla 18 tuumaa? Me taas ihastuttiin Lauran kaa noihin kasvissipseihin (vaikka onhan normi sipsitkin kasvissipsejä), harmi vaan ettei noita saa Suomesta.

centralpark11 centralpark8 centralpark10 centralpark12 centralpark9

Tuolla puistossa on tosiaan myös Bow Bridge, joka on ainakin meille tuttu monesta leffasta ja sarjasta. Oltiin aateltu, et silta on kokoajan ihan täynnä ihmisiä eikä siitä saa otettua minkäänlaisia kuvia, mutta yllättäen aina välillä tuli hetki, kun silta oli ihan tyhjänä! Oltiin ehkä vähän ennen pahimman turistikauden alkua reissusa, jolla on varmasti osuutensa asiaan.

centralpark4 centralpark14 centralpark13

Viimeisenä päivänä vuokrattiin vene ja käytiin soutamassa yhdellä Central Parkin järvistä. Saatiin kyllä pidellä naurua, sillä varmaan puolet muista veneilijöistä souti väärin päin venettä.. Ois luullu niiden huomaavan, kuinka raskasta se on mennä perä menosuuntaan päin? Vitsi, tuolla puistossa kierrellessä kyllä unohti ihan täysin, että ollaan niinkin isossa kaupungissa kuin Nyc! Meidän reissussa säät oli pääosin harmaat, mutta onneks aurinko helli meitä just ennen kuin lähdettiin takaisin Suomeen. 

Ootteko te käyny Central Parkissa? :)

8 kommenttia:

 1. ihania kuvia <3 ei liity kunnolla aiheeseen mut mistä noi sun aurinkolasit on? *sydänsilmäemoji*

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! <3 Lasit on Cubuksesta! Välillä tykkään niistä ja välillä en eli ehä vasta totuttelen taas noin isoihin laseihin :'D

   Poista
 2. Voi miten ihanan näköstä! En kyllä yhtään ihmettele, miks toi puisto on niin kovassa suosiossa :) Ja oottepas te söpö pari noissa kuvissa ♥

  Erika

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No eikö! Ei ois todellakaan uskonu, että tollanen paikka löytyy niin ison kaupungin keskeltä! Aww kiitos Erika ♥

   Poista
 3. Vau mitä kuvia! Uskomaton paikka, tuonne pakko vielä joskus päästä<3 Niin kaunis sinä ja ihana blogi!<3

  https://by-rosejuliet.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi vitsi, kiitos Roosa! <3 Ymmärrän tunteen, en voi uskoa et oon ollu tuolla! :D

   Poista
 4. No jo on. Kyllä saa käsityksen Nycin Europan pizzan koosta; katopas tuota kuvaa 5, jossa pizzaloota on ton miehen jalan mittanen ja ainakin jossain muussa kuvassa sama mies vaikutti melko pitkältä. Lisäksi pidät sanasi ja tyylisi kattauksissa: MANSIKOITA, aina vaan mansikoita! Kaikki olette niin hyvinvoivan oloisia ja näköisiä ihmisiä. Iloinen blogi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep se loota oli oikeesti jäätävä :'D Heh ja mansikoita on aina mukana, kun on musta kyse! Kiitos, ihana kommentti :)

   Poista