tiistai 2. helmikuuta 2016

Uutuuksia

koru
kaulakoru

All about the details, nimittäin kuvien kaulakorut pääsi heti lemppareiksi, kun ne bongasin Cubuksesta. Ihanan siroja, joten sopii asun kun asun kaveriks. Ylemmän kuvan pitsitoppikin on Cubuksesta, ihana toppi esim neuleen alle!

adidas

Legginssit on ollut aika must viimeaikoina. Oon viettänyt lähes koko tammikuun legginsseissä/urheilupöksyissä, sillä ne on vaan niin mukavat ja siihen päälle on nopea vetäistä kollarit, kun lähtee ulos haha. Tilasin kuvan ihanat Adidaksen legginssit Defshopilta yhteistyön kautta ja tykäistyin niissä erityisesti tuohon kuvioon!

ugg

Tein syksyllä löydön omasta vaatekaapista, sillä olin unohtanut täysin, että tilasin keväällä Uggit! Haaveilin niistä pitkään ja viime maaliskuussa bongasin Uggit hyvästä alennuksesta ja pistin tilaukseen. Olin kuitenkin unohtanut tän asian kokonaan (miten se on ees mahdollista?), joten voitte arvata, miten ilahduin kun bongasin vahingossa noiden laatikon vaatekaapista. Tiedän, että Uggit jakaa mielipiteitä, mutta mulla ei oo ikinä ollut noin lämpimiä kenkiä, joten näistä en luovu!

reppu

Defshopin paketista paljastui myös ihana reppu. Kävelen ja pyöräilen keväällä/kesällä paljon paikasta A paikkaan B ja niskat tulee helposti kipeäksi laukun kanssa. Oon aikasemmin käyttänyt välillä mun yläasteaikaista vaaleansinistä Dakinen reppua, joten oon tosi iloinen nyt, kun mulla on hieman vähemmän huomiotaherättävä reppu. ;D 

v-aukko2 v-aukko

Tilasin House of Brandonilta yhteistyön kautta paketin, josta paljastui kuvien t-paita. Mulla olikin tarvetta uudelle perus t-paidalle, mutta ihastuin tuossa erityisesti tuohon v-kaula-aukkoon, joka löytyy niin etu- ja takapuolelta. Tuo peruspaitaan vähän sitä jotain!

lamp

Siitä asti, kun muutettiin tähän nykyiseen asuntoon, haaveilin uudesta lampusta olkkariin. Bongattiin syksyllä sattumalta Nikon kanssa kuvien lamppu Ikeasta ja tykkään! Toi lamppu on sisältä kuparin värinen ja sitä voi säätää noista naruista, jolloin siitä tulee joko tunnelmavalaistusta tai sit ihan kunnolla valoa.

bomber2 bomber

Viimeisenä vielä viimeisin lemppari, nimittäin House of Brandonin paketista paljastunut bomber-takki! Yleensä jahkailen melkein joka vaatteen kohalla, ostanko vai en, mutta tän takin klikkasin suoraan ostoskoriin. Vitsi, en malta oottaa kevätsäitä, sillä en malta antaa tän takin odottaa kaapissa pitkään. Ehkä sitä vois käyttää jo sisätakkina? 

No, mikä oli teidän lemppari? :)

38 kommenttia:

  1. Aivan ihania uusia juttuja! Varsinkin toi lamppu, en ois uskonut että Ikeasta :D Ja UGGit on kyllä korvaamaton apu talvella, itse myös pidän niistä kovasti :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jee, kiva kun tykkäät! :) Joo, toi lamppu kyllä vetos meihin molempiin heti! :>

      Poista
  2. Ihania uutuuksia! hei voisitko linkata suoraan tuon repun tai mikä sen merkki yms on? näyttää niin kivalta ja itsekkin jonkin aikaa katsellut tuollaisen perään

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva, kun tykkäsit! :) Yritin etsiä reppua, mutta näyttäis olevan tällä hetkellä loppunut kun ei löytynyt sivuilta. :/ Reppu on kuitenkin Piecesin! Tässä on vähän samantyylinen: http://www.def-shop.fi/pieces-pcsuni-backpack-black.html :)

      Poista
  3. Vau mitä uutuuksia! Mun ehdoton lemppari on tuo toppi, niin simppeli mutta kuitenkin naisellinen :) Meillä on myös olohuoneessa tuo lamppu, tosin se on sisältä hopea. Kuolasin tota kuparista vaikka kuinka kauan mut kun väreinä on kodissa valkonen ja harmaa niin ei olis millään sopinut... 5 kuukautta kävin väsytystaistelua sen takia ja lopulta sain luvan hankkia! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi vitsi, eikä! :D Meilläkin on hopeeta paljon, mut siihen sopii kivasti kaveriks kupari, niin toi lamppu istuu hyvin olkkariin! :) Mut ymmärrän, et jos on valko-harmaata vain niin sit toi vois hypätä vähän liikaa esiin! Mut se hopea on varmasti ihana kans! :>

      Poista
  4. Ihania ostoksia! :-) Toi House of Brandonin t-paita ja bombertakki on selvästi ollut se the-juttu, koska oot nyt neljäs bloggaaja, jonka päältä bongaan ne (+ minä)! :-D Enkä kyllä ihmettele, noi on superkivoja!

    essi-bltn.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mitä eikä :'D haha mikä sattuma! Mut kuten sanoit, en ihmettele, sillä onhan noi ihania! <3

      Poista
  5. Noi Uggit on vaan niin söpöt! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin mustakin! Tykkään noista matalammista kaikista eniten :)

      Poista
  6. Toi lamppu! <3 muutenkin kivoja uutuuksia oot löytänyt!!:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on kyllä ihan oma suosikki kans! <3 Jee, kiva kun tykkäsit! :)

      Poista
  7. Vitsit kuinka kivoja uutuuksia! :) Mun mieleen on kyllä eniten reppu sekä nuo Adidaksen ihanat legginssit ♥

    Mimski's

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva, kun nää on teidänkin mieleen! :) Ne on molemmat ihania, pääsee varmasti kovempaankin käyttöön, kunhan ilmat vähän lämpiää! <3

      Poista
  8. Siis noi adidas pökät on ihan sun näköset ja aahhhh toi bomber myös !!

    VastaaPoista
  9. Vitsi miten ihanan pirteä tuo bomber! <3

    http://rosalias-inspirations.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No eikö! Siellä oli myös samaa kuviota sellanen pidempi takki ja sekin oli kyllä niin ihana! <3

      Poista
  10. Tuo bombertakki on niin söpö!! Ja Ikean lamppu on ihana, oon sitä ihastellu kaupassaki:D Ei vitsi tuo näyttää kyllä kivalta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En malta oottaa, et saan laittaa sen päälle eli kevät hurry up! ;)

      Poista
  11. Saanko kysyä mitä kokoa tuo takki on? Olen itse tilaamassa sen mutta en tiedä ottaako normaalia kokoa vai hieman isomman? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se oli mun mielestä ihan normi kokoa! :) Mulla on M :)

      Poista
  12. Toi bomber takki!!! Varmaan ihanin printti minkä olen pitkään aikaan nähny ;o eikös sulla muute ollu myös ginasta joskus ostettu vähä samantyyppine (bomber?)takki ku tuo? Semmonen pastellinsävyinen, sekin oli hirmu nätti::)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo on! Se on niin ihana <3 tää on ihan takki takki, jossa on tosi ohut vuori ja siinä ginan ei oo mitään muuta kun ohut kangas! Eli se on ennemmin sisätakki :)

      Poista
  13. Vitsit miten ihania juttuja !! Varsinkin toi valkoinen toppi, noi kaulakorut ja toi nahkareppu! Niin ja toi takki noissa viimeisissä kuvissa, se on niin ihanan keväinen :)

    http://kiiainnanmaa.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana, et tykkäsit noin monesta jutusta! :) Kiitos Kiia! <3

      Poista
  14. Uggit on parhaat, vaikka niitä morkataankin usein! Oi mitä kaikkea ihanaa oletkaan hommannut :).

    VastaaPoista
  15. Huhuu...onko täällä kettään...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo täällä ollaan! <3 inspiraation puutetta havaittavissa, tarkotus ois viikonloppuna saada kuvattua jotain ja tehä comeback :D

      Poista
  16. Hei minnes oot hävinny..? :) Sun postauksia odotellaan innolla..! :)
    -marissa

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi ihana et oottelet! <3 Toivottavasti pian saisin jotain tehtyä tänne! :)

      Poista
  17. Missä oot? Mikset päivitä edes instaa? :(

    VastaaPoista
  18. Harmi ettei susta kuulu mitää :( uskon et hankala kirjottaa jos ei oo oikei inspistä mut varmasti suurin osa meistä lukijoista tykkää ihan sun normi arjen höpinöistä!

    VastaaPoista
  19. Vitsi tuo bomber on aivan ihana! Kuolasin tuota (tai hyvin samalla kuviolla olevaa) kaupassa ja nyt kaduttaa etten ostannut sitä itelle :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Rupesin just miettii et mikähän ton merkki oli, sillä hyvinkin oot voinu nähä sen jossain! :)

      Poista