maanantai 1. helmikuuta 2016

January was a trial month

tulips letut

Helmikuu eli se on kevät nyt! Mulla onkin viime aikoina ollut jo vähän kevät fiilis ja nään kaupoissa  pelkästään kaikkia ihania kevätvaatteita. Helmikuu on siitä ihana, että vielä ei ala ne loskakelit, mutta on jo huomattavasti valosampaa. Niin ja ystävänpäivä on aina ollut jotenkin tosi kiva! Sitä vietetään tänä vuonna sunnuntaina, mutta koska ollaan Nikon kanssa molemmat töissä silloin niin käydään jo lauantaina syömässä. Ennen käytiin useammin ulkona syömässä, mutta se tapa on vähän jäänyt kiireiltä, joten ootan ystävänpäiväillallista innolla! Lisäks tällä viikolla on Cheekin Jyväskylän jäähallikeikka ja meillä ois liput sinne. Siistiä!

tulips2 letut2

Oon taas koukuttunut tulppaaneihin... Niitä tulee ostettua aina edellisten kuoltua, sillä ne piristää kummasti mieltä! Lisäks kotiin tulee heti paljon freshimpi ilme kukilla. Ah, pakko kertoa noista letuistakin, sillä ne oli tosi hyviä! Tehtiin näitä jo muutama viikko sitten ja aateltiin tehdä ihan peruslettuja aamupalaks, mutta innostuinkin lisäilemään joukkoon kaikenlaista, mitä löysin kaapeista. Korvasin maidon vaniljanmakuisella soijamaidolla ja osan jauhoista vaniljanmakuisella proteiinijauheella ja psyllum-kuidulla. Letuista tuli astetta terveellisempiä ja super hyviä!

Oon aika innoissani alkaneesta kuukaudesta! Törmäsin instagramissa quoteen, jossa luki "Decided that my 2016 starts again on February 1st. January was a trial month." eli eiköhän tehä helmikuusta parempi kuin tammikuusta! ;)

16 kommenttia:

 1. Tulppaanit on niin ihania.<3 Pitää ostaa itsekin kotiin niitä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No älä muuta sano! <3 Pitäis varmaan itekin ostaa tänään uusia! :D

   Poista
 2. Ite oon ihastellut tulppaaneita jo pitkään muiden blogeja lueskellessa ja päätinkin heti huomenna ostaa kimpun kotiin!

  Ps. Noi letut näyttää niin hyvältä että pakko varmaan seuraavan vapaapäivän tullen kokeilla:P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne tuo heti kevätfiiliksen kotiin! :) Ja kokeile ihmeessä, niin hyviä! :p

   Poista
 3. Heiii en tienny että meette cheekkiä kattoo! Niiin kivaaaa <3<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha joo! Ostettiin ne liput joskus sillon alkusyksystä niin unohtu varmaan sanoa :'D

   Poista
 4. Joo Tammikuu oli todellakin vasta testikuukausi, nyt alkaa vuosi ihan kunnolla kun Helmikuu pääsi alkamaan :D Tulppaanit on kyllä niin ihanat, tänä keväänä otan missioksi ostaa enemmän kuin kaksi kimppua! Meilläkin on ulkonasyömiset vähentyneet, vaikkei ystävänpäivälle olekaan mitään suunnitelmia niin onhan se ihana päästä toisen kanssa edes hiukan spesiaalimmin olemaan.

  hanna
  www.hannamariav.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oho, mä oon menossa jo kimppu numero 5 ;D Mut todellakin, tehään hyvä helmikuu! :>

   Poista
 5. Oi että kylläpä tuli sellanen olo että pakko saada tulppaaneja:'D Tulee niin kevätfiilis niistä. Toivottavasti nuo loskakelit pian väistyy ja saatais oikeen kunnon kevätilma, eli aurinkoa ja pikku pakkanen ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No älä muuta sano, sellasena mä aina kevään ajattelen! ;)

   Poista
 6. Hahah munkin kohdalla tammikuu oli se "trial month" :D Ihania tulppaaneja, pitää itsekin ostella taas kotia piristämään ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha joo, helmikuu on sujunu jo huomattavasti paremmin ;D

   Poista
 7. Olenko ainoa, jonka mielestä helmikuu on vielä ihan talvikuukausi? Oon aina ajatellu että kevät alkaa aikaisintaan maaliskuusta :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Musta helmikuu on sellasta kevättalvea! Vielä on lunta ja pieni pakkanen, mut aurinko paistaa ja päivä vaan pitenee! :)

   Poista
 8. Oi miten kauniita kuvia ja varsinkin noi letut, nams :p tulppaanit on aina niin ihana ja varma kevään merkki vaikka keväältä ei kyllä vielä tunnukkaan :D sun blogissa saa kyllä aina ihailla upeita kuvia ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vitsi kiitos Emilia! ♥ Just ostin taas tuoreita tulppaaneita piristämään viikonloppua :)

   Poista