keskiviikko 18. marraskuuta 2015

Get into the spirit of Christmas

christmas1

Te ehkä jo muistatte, että oon kunnon joulufani ja oonkin ehkä jo jossain maininnut, että mua vähän harmittaa, että en oo ehtinyt yhtään fiilistelee vielä jouluntuloa kaiken tän kiireen takia. No, eilen ja tänään oon selannut omia vanhoja joulupostauksia (löytyy aika paljon viime vuodelta marras-joulukuulta) ja lempiblogien vanhoja jouluhömpötyksiä ja kyllä se fiilis sieltä ehkä pikkuhiljaa alkaa tulemaan! Harmi, että toi keli on vähän masentava, sillä lumiset maisemat ois omiaan joulufiilistelylle! 

christmas2

Kiireestä huolimatta oon ehtinyt ostamaan jo pari joululahjaa, kun ne on sattunut niin sopivasti eteen! Mun tekis mieli tänä vuonna tehdä myös jotain lahjoja itse, jotain pientä ja kivaa. En vaan tiiä mitä se ois, joten jos siellä puolella ruutua on joku, joka on tehnyt lahjoja itse niin saa vinkata! Joulukortit aion perinteisesti tehä ite ja mulla on ollut idea niihin valmiina viime joulusta asti, heh. Ja pidetään Lauran kanssa ehdottomasti perinteiset pipareiden koristelutalkoot!

christmas3

Itse joulun suunnitelmat ei meillä oo ihan vielä täysin selvillä, muutakuin sen osalta, että vietetään joulua meidän perheiden kanssa useammassa paikassa. Vaikka vaihdetaankin paikkaa useampaan otteeseen niin yritetään pitää joulu silti rentona ettei tulis sellanen olo, et kokoajan saa olla juoksemassa jonnekin. Täytyy toivoa ettei mulle satu töitä jouluaatolle niin saatais syödä riisipuurot rauhassa aamulla! 

Aika paljon on näkynyt muissa blogeissa viime aikoina jo joulupostauksia ja toivon ettei nää tuu teiltä jo korvista ulos. ;) Onko teillä jotain toiveita liittyen joulupostauksiin? Joululahjavinkkipostausta oonkin alkanut jo Polyvoressa kasaamaan eli sellanen on ainakin tulossa!

14 kommenttia:

  1. Aivan ihania noi kuvat! Tuli heti joulufiilis niistä :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, ihana kuulla! :) Mullakin tulee joulufiilis noista, ah!

      Poista
  2. Joululahjavinkiksi että tee ite kynttilöitä appelsiininkuoreen. Eli halkaise appelsiini ja koverra sisälmys pois. Sulata kynttilöitä ja kaada niihin kuoriin. Ja laita sydän paikalleen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oho en ois ikinä keksiny ite! Eiks se kuori pilaannu? Kiitos vinkistä! :)

      Poista
  3. Tuli kyllä auttamatta joulufiilis tästä postauksesta ! ♥

    VastaaPoista
  4. Tein pari vuotta sitten kavereille lahjaksi tontun taikajuoman, johon löysin idean netistä. Eli ostaa niitä yhden annoksen kaakaopusseja, jotain käärekonvehteja, vaahtokarkkeja, karkkikepin ja jos haluaa alkoholillisen version, niin siihen jonkun pienen pullon haluamaansa juomaa :) suomalaisesta ostin sellofaanipusseja ja sit niihin kaikki ainekset :) netistä löysin kivan runon kans, josta selviää teko-ohjeet juomaan :) tuo vois olla osa ainakin jotain lahjaa/ idea pikkujouluihin :) kiva lämmin juotava!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei kiitos vinkistä, kuulostaa tosi kivalta! :) Tosta saa varmasti vielä tosi kivannäkösenkin!

      Poista
    2. Jännittäviä vinkkejä täällä. Entäpä keikautettu cheese cake tontun taikajuoman kanssa. Cake on vissiin alkuperältään nykiläinen, löytyy netistä ohjeineen. Noissa molemmissa on kyllä mielenkiintoiset sisukset. Herkullista joulun taikaa sinulle, jolla on taas niin säkenöivät kattaukset kuvissa.

      Poista
    3. Kiitos paljon ja samoin! :)

      Poista
  5. Ihania kuvia <3 Kaikki jouluun liittyvät postaukset on tervetulleita :p

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! <3 Jee, kiva kuulla et saa kannatusta! ;)

      Poista
  6. Moikka!
    Ihania kuvia, alkoi tekemään mieli joulutorttuja! :-)
    Itsellänikin kohta luvassa joululahjapostauksia erimuodoissa, niitä on kyllä niin mukava tehdä! :-)

    VastaaPoista