maanantai 23. marraskuuta 2015

Monday mood

koulu1 jamk

Tulin just koulusta viimeiseltä seminaarilta. Aika hassua, et kaikki velvollisuudet ois nyt hoidettu ja oon ihan viittä vaille valmistunut! Tai no, pitäähän sen opparin tulla vielä tarkastuksesta ja tutkintotodistusta hakea, mut ne on ihan pikkujuttuja. Tänään, kun käveltiin portaat pääoville ja muistelin, et siitä on vaan ihan hetki, kun kävin lukion ohella tiskaamaassa koulun keittiössä ja mietin, et tuunkohan mä joku päivä opiskelemaan tässä rakennuksessa. Hassua, et siitä on jo kohta viisi vuotta! En kyllä osaa vieläkään käsittää sitä, että mun opiskelut ois tältä erää tässä ja voin oikeasti keskittyä vain töihin. Oon niin tottunut, että mulla on joku sata rautaa tulessa, joten tähän "vain" töissäkäymiseen pitää totutella. En kyllä valita, kiva, että on myös vapaa-aikaakin joskus, heh.

Mua väsyttää tällä hetkellä ihan älyttömästi. Heräsin tänään 4:20 töihin neljän tunnin yöunien jälkeen. Mikä siinä on, että en saa koskaan sunnuntai-maanantai välisenä yönä unta, vaikka oon muuten tottunut jo noihin aikaisiin aamuherätyksiin ja menemään aikasin nukkumaan? Ehkä mä voisin jo alkaa kömpiä peiton alle jos sais vähän univelkaa pois. Heippa! 

8 kommenttia:

 1. Toi sun tukka <3 ja aika menee kyl niin nopeee yhyyy!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Se näyttää kyllä vähän punasemmalta kuvassa kun luonnossa!

   Poista
  2. Aidosti onnelliset ison urakan jälkeen, onnea molemmille! Teistä huokuu syvä ystävyys :D

   Poista
  3. Kiitos paljon! :) Ihana, et se näkyy kuvastakin :)

   Poista
 2. Jee susta alkaa varmaan nyt kuulumaan vähän useammin kun käyt "vain! töissä blogin lisäksi :D Onnittelut jo etukäteen :)

  http://rosalias-inspirations.blogspot.fi

  VastaaPoista
 3. Vitsit sä näytät hyvältä tolla tummalla tukalla! :) Hyi mikä aika herätä töihin :o En varmaan ikinä selviäis työpaikassa missä pitää olla joskus aamukuudelta tosta heräämisajasta päätellen :D Mutta ihanaa, että kohta sulla on opiskelut ohi ja kiireet helpottaa ainakin jonkinverran! :)

  Erika

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, kuudelta alkaa aamuvuorot ja tässä parhaillaan heräilen taas yhteen sellaseen ;D Mut kyllä niihinkin on tottunu tässä 4,5 vuodessa! Plus kiva, kun sit pääsee viimeistään kahelta niin on vielä koko päivä aikaa. :) Kiitos paljon, mäkin tykkään tästä tukasta enemmän! :>

   Poista