tiistai 6. lokakuuta 2015

Netflix please save my day

12

Ylläoleva kuva on otettu jo aamusta, mutta vietän edelleen aikaa ihan samassa asennossa ja samassa paikassa - muhun iski nimittäin flunssa ja olo on aika jäätävä. Oisin mielelläni jatkanut mun Netflix-maratonia, mut Niko halus välttämättä pelata välillä fifaa niin aattelin tulla teille päivittelee kuulumisia. Nenä on tosiaan vuotanut koko viime viikon ja eilen illalla olo alkoi käymään tosi huonoks. Muutama päivä sairaslomaa ja aion kovasti parantua viikonlopuks, mulla ei nimittäin ois aikaa kauheesti kyhjöttää sohvannurkassa. 

11

En edes tajunnut, että edellisestä postauksesta on jo viikko?! Viime viikolla oli Kauppakadun Appro ja meillä oli ihan superkivaa siellä! Kyllähän sitä kerran vuoteen pitää niitä haalareita ulkoiluttaa - vaikka Appro tais olla vika kerta, kun vedin ne jalkaan. Perjantaina sit selviydyttiin edellisillan jälkiolotilasta Laura-serkun kanssa herkuilla ja Pretty little liarsilla. Sunnuntaina käytiin Lauran ja Joonaksen kanssa katsomassa Napapiirin sankarit 2 ja voin suositella sitä lämpimästi! Sai nauraa eikä huumori mennyt ihan niin tyhmälle tasolle, kun esim. Luokkakokouksessa. Vaikka siis viime viikolla tekemistä riitti niin jostain syystä kamera pysyi poissa käsistä. Välillä näinkin päin!

13

Sain Siskoni on noidan kaikki kahdeksan kautta katsottua (ei mennyt kuin 1,5 vuotta :'D), joten aloitin viime viikolla uuden sarjan ja kriteerit oli, että sen tulis olla jokin teinisarja, koska katson sitä yksin plus en jaksanut katsoa mitään täyttä komediaa. Arvoin sit sarjan, jota aloin katsomaan sillä fiiliksellä, et eihän mun oo sitä pakko sit jatkaa, jos se on tyhmä, mut jäinkin ihan koukkuun! Osaako joku kuvasta arvata, mikä tää sarja on? Sanokaa, etten oo ainoa, joka tätä kattoo.. :D En voi kun kiittää Netflixin keksijää, miten sitä on ennen voinut sairastaa ilman Netflixiä?

Ootteko te säästynyt flunssalta vai onko siellä muita, jotka viettää aikaa teekuppi kädessä viltin alla?

Ja hei, Yankee Candle -arvonnan voitti emillia-@hotmail.com. Onneks olkoon! ♥ Tällä viikolla myöhemmin ois tiedossa sit uutta arvontaa,  joten pysykää kuulolla. ;) 

34 kommenttia:

  1. Mä just täällä mietinkin milloin sulta tulee postausta ja ikävyyksissäni selailin sun instagrammia!! :D harmi että oot saanut syysflunssan, sitä on paljon liikkeessä! :c

    Ja toi netflix on kyllä huippu keksintö! Sitä tulee katottuu myös silloin kun pitäisi jaksaa lukea tentteihin. :'D
    Parane pian!! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi ihana!! :D Ainakin nyt kun oon koko ajan kotona niin saan ehkä kuvailtuakin jotain, kunhan rajaan mun flunssanaaman pois ;)

      Joo, samaa sano hoitaja työterveydessäkin, flunssakausi just "parhaimmillaan". Kiitos! <3

      Poista
  2. Haha, Siskoni on noita on ihan paras! :D <3 Oon joskus pienenä kattonut sitä ja nyt löysin sen viikko sitten ihan vahingossa Netflixistä, oi mikä onnenpäivä se oli! :D Ja nyt aina kun mies sattuu näkevän kun katon sitä, siltä tulee joku kiva kommentti b-luokan noitasarjoista... Mut se on kyllä ihan paras sarja, lisäpisteitä vielä siitä, et sitä tosiaan on noin monta kautta! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo mäkin katoin pienenä ja fanitin ihan hulluna, mut multa oli jääny vika tuottis kokonaan kattomatta, niin sen takia alotin sit koko sarjan alusta. ;D Tollasia sarjoja pitää vaan kattoa sellasella ei-niin-vakavalla asenteella, kun on noitia yms ja sillon ne on ihan parhaita! :D Mun lempparikausi oli pienenä se missä se Chis oli mukana ja niin se oli vieläkin ja vikan kauden vikassa jaksossa vähän myös pillitin heh ;D

      Poista
  3. Siis mikä toi sarja mitä katsot nyt oikeen oli? t. outsider

    VastaaPoista
  4. Haa Teen Wolf ! :D Mahtava sarja, katson tuota itsekin! Treenattuja miehiä ilman paitaa, do I need to say more? ;)

    VastaaPoista
  5. Hihii bongasin samanlaiset sukat kun mulla. :DD ja vitsit tuo sun bambu on pitkä, mun ei oo ikinä kasvanu noin hyvin. :D OIH Siskoni on noita on ihan paras <3 Paranemisia sinne !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha nää taitaa olla ginan sukat joita tulee ostettua aina et sais leiman leimakorttiin :D Jep, toi bambu on kasvanu älyttömästi ja arvaa naurattako meitä kun luin viime viikolla ikean sivuilta, et tohon pitäis vaihtaa vesi 2 vk välillä nimittäin me ollaan vaan vaihettu se sillon, kun se on näyttäny tyhjältä - eli ehkä kolme kertaa vuodessa! :D

      Kiitos! :)

      Poista
  6. Oo alkopa tekemään hirveesti mieli tota suklaata😍 toivottavasti paranet pian!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toi oli hyvää kyllä :p Kiitos kyllä tästä pikkuhiljaa päästään terveiden joukkoon! :)

      Poista
  7. Aahah teen wolf on paras, et oo ainoo.. :-D Ja pikaisia paranemisia! <3

    VastaaPoista
  8. Flunssassa täälläkin, sille ei vaan voi mitään. Töissä on käytävä, mutta illat ja etenkin viime vkl meni ihan sohvan mutkassa kiinni. Kyllä tää tästä! :)

    hanna
    www.hannamariav.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vitsi toi on paha jos joutuu kuitenkin käymään töissä/koulussa niin ei pääse kunnolla parantuu :/ paranemisia sulle! :>

      Poista
  9. Oi miks mä en oo törmänny tommosen suklaaseen:D Pakko kyllä saaha tuota heti :'D Ja pakko päästä myös kattoon napapiirin sankarit 2! Tykkäsin siitä ykkösestäki tosi paljo :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Höh, tota on ollu jo aika kauan myynnissä! :D Mut joo, se oli hyvää, kantsii maistaa! :p Ja leffa oli musta yhtä hyvä kun ykkönen joka on harvinaista!

      Poista
  10. Paranemisia sinne, ite olin viikko sitten niin pahasti flunssassa että en pysynyt kyllä yhtään hereillä päivisin :D ihanan rentoa oleilua, suklaan kera ehdottomasti ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo mullakin kuuluu päikkärit vähän väliä päiväohjelmaan heh :D kiitos! :)

      Poista
  11. itse oon tän syksyn aikana ollut flunssassa jo kaksk kertaa.. :-( onneksi tää on nyt taas jo pois menossa, toivotaan että ei nyt enää tulisi. pikaista paranemista sulle, ainakin saat pitää ihania netflix-maratoneja hyvällä omatunnolla! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi eii toivotaan, et oot nyt sun flunssat sairastanut! Kiitos, oon tehny tähän sohvalle jo sellasen pesän etten tiiä pääsenkö tästä enää pois :D

      Poista
  12. Hei mistä ootte tuon tv tason ostanu? Näyttää vähän samalta kun mulla, jyskistä? :)

    VastaaPoista
  13. Nyt alko tekee mieli teetä ja suklaata :DD

    VastaaPoista
  14. Eikää kerranki voitin jotain kiitos!! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jee ihana kun saa jonkun ilahtumaan noin! :) <3

      Poista
  15. Moikka! Oon tulossa kaverin kanssa Jyväskylään viikon päästä. Oisko sulla mitään ehdotuksia mitä voitais tehdä siellä tai mihin voitais mennä? Ei olla kumpikaan oltu siellä aikasemmin ja ollaan molemmat täysi-ikäisiä :) Kiitos jo etukäteen!! =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moi ja pahottelut et jouduit oottaa vastausta! Hmm ekana tuli mieleen, et jos keskustaan suuntaatte niin käykää testaamassa Way out. Mä en oo siellä käynyt, mut kävin Jyväskylän toisessa mysteerihuoneessa ja se oli niin kivaa, et uskallan suositella tota toistakin! Ja sit jos haluutte käydä kahvilla niin voin suositella Wilhelmiinaa, joka on Sokoksen "alapuolella" olevan vaaleanpunaisen talon nurkassa. Sit herkutteluun voin suositella Pannukakkutaloa, joka on tota Wilhelmiinaa vastapäätä! Hyviä ruokapaikkoja on kaikki perus ketjupaikat, ite tykkään Amarillosta, American dineristä, Rossosta yms. Sit jo baariin tai tanssimaan haluutte niin ehdottomasti Escape! Jos jotain rennompaa iltameininkiä haluutte niin sit esim. Revolution vois olla hyvä paikka, sieltä saa ruokaa ja juomaa. Sit jos ootte pitempään ja haluutte käydä kävelyllä tai muuten hengailla ulkona niin rantaraitti on tosi ihana tällein syksysin!

      Toivottavasti näistä oli jotain iloa! :)

      Poista
    2. Kiitos paljon vaivannäöstä!! Sain monta hyvää vinkkiä kiito! :)

      Poista
    3. Ei mitään, kiva jos pysty olee avuks! :)

      Poista