sunnuntai 25. lokakuuta 2015

Yellow leaves

aa IMG_4820

Tässä ois näitä mun lupaamia syksukuvia Lauran kanssa! Onneks tosiaan käytiin ottamassa nää jo tiistaina, sillä tällä hetkellä ulkona näyttää pikkasen masentavammalta. Ollaan kyllä aina viime tipassa näiden kanssa, sillä yleensä seuraavana päivänä on melkein satanut jo lunta, kun ollaan käyty Lauran kanssa kuvailemassa ja tälläkin kertaa keli muuttui heti seuraava päivänä sateiseks ja kaikki lehet putos puista.
  aaaa12 a

Puhuttiin just Lauran kanssa koulussa siitä, kuinka tänä vuonna ei oo tullut minkäänlaista syksymasennusta, vaikka meillä on ollut melkein yhtä kiire, kuin edellisinäkin syksyinä ja suurin syy siihen on ollut varmasti se, että säät on ollut niin kivat. Koulussa jaksaa kummasti paremmin, kun näkee auringonpaistetta ja keltasia lehtiä edes ikkunan läpi! Tänä vuonna oon tykännyt syksystä kovasti ja nauttinut aamulenkeistä kirpeessä säässä. Toivotaan, ettei toi keli oo ihan noin harmaa siihen asti, kun lumet tulee.

IMG_4846 aaa

Hassua kattoa näitä kuvia, sillä kävin tänään kampaajalla ja peilistä kattoo hyvin erinäköinen tyttö nyt. Yritän saada otettua pian jotain kuvia luonnonvalossa, sillä en malta oottaa, et näätte myös nää hiukset. Ite oon ihan innoissani tästä uudistuksesta!

Huh, taas yks viikko ohi, miten tää aika menee näin nopeesti? Nähdään taas pian, moikka! 

22 kommenttia:

 1. Ihanan syksyisiä kuvia ja oot kyllä ihan oikeessa siitä, että mieliala on ollut koholla kyllä koko syksyn ajan, kiitos kauniiden, aurinkoisten päivien ansiosta! :) Lehdet kyllä putosivat ihan parissa päivässä ja tästä taitaakin alkaa se "pimeä kausi". Toivottavasti jaksetaan silti energisinä läpi talven, vähintäänkin kynttilöiden keskellä. :)

  http://justsayinghianne.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin pimeän kauden paras puoli eli kynttilät kunniaan! :D Toivotaan, että lumi tulis pian niin ei ois ihan niin pimeetä kokoajan. :)

   Poista
 2. Oot niin kaunis murunen, noilla hiuksilla ja samoin uusilla :* <3 Mäkään en malta oottaa et nään lisää kuvia niistä uusista hiuksista aaah <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä en malta oottaa, et nään et miltä nää näyttää kuvissa yms! Oot ihana, kiitos :*

   Poista
 3. Ihanan syksyisiä kuvia ja ihan oikeessa oot siinä, että keli on nyt aivan eri! Olin keskivikkona itsekin koulun penkkiä kuluttamassa ja mun silloin ottamista kuvista ei tullut yhtään niin ihania kuin näistä :D Odotan hiukan jo että tulisi lunta, olisi päivällä edes hiukan kirkkaampaa kun lumi heijastaa - nyt ei luonnonvalossakaan kuvaamisesta meinannut tulla yhtään mitään!

  hanna
  www.hannamariav.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo toi luonnonvalo ei ihan vakuuta nyt, sillä päivälläkin on ihan pimeetä :D Lumi pelastais paljon!

   Poista
 4. Toi on kyllä ihan totta, lehdet vaan putosivat yhtäkkiä puista... Mutta onneksi joulu on tulossa! :-D
  Vaikkakin vielä on Halloween edessä...
  Itsekin olen menossa ihan pian kampaajalle, ja uusia ideoita on paljon! :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulle tää paljaat puut ja pimeä -vaihe sopii Halloweeniin asti mut sen jälkeen haluun jo lunta ;D Mut onneks joulu on tulossa! <3 Oi, meinasitko tehdä jonkun suuren uudistuksen? :)

   Poista
  2. Juuri niin!!
   Luulen, etten ainakaan suuremmin lyhennä hiuksiani, kun vain välttämättömän verran... Minulla oli keväällä long bob -malli, mutta nyt hiukseni ovat jo aivan liian pitkät ollakseen "long bob". :-D
   Minulla on kaksi aika erilaista värivaihtoehtoa, tummempaa ja vaaleampaa, saa nähdä kumpaan päädyn! ;-)

   Poista
  3. Toi suunnitteluvaihe on kyllä kiva, kun vaihtoehtoja on niin paljon! :)

   Poista
 5. Vitsi miten kivoja kuvia ootte saanut! Onko tällä Lauralla blogia myös? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, ihana kuulla et tykkäät! :) Ei oo. :/

   Poista
 6. Apua en malta odottaa mitä uutta oot saanut tukallesi!!!! ❤Ja tytöt miten kauniilta näytättekään! Todella hyviä syksyisiä kuvia olette saaneet otettua! :)❤

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yritän saada tänään otettua kuvat kun paistaa aurinko niin sit näät ;D ihana kommentti, kiitos! ❤️

   Poista
 7. Pakko munkin on sanoa: ihanan syksyisiä kuvia! :-) Sait aikaan "pienen" hattukuumeen täällä päässä, mut tuntuu et näytän niin idiooteilta et aina oon jättäny kauppaan.... Miks se näyttää muide, esim sun päällä niin kivalta?!

  essi-bltn.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vitsi, kiitos Essi! :) Heh, tiiän ton tunteen! Mulle ei oo sopinu mikään muu hattu kun toi niin kannattaa vaan rohkeasti sovittaa kaikkia niin kyllä sieltä se hyvä löytyy ;D

   Poista
 8. Voi vitsit miten ihania kuvia, ootte kyllä upeen kuvauspaikan löytäneet ♥ syksy kauneimmillaan ! Noi sun hiukset on kyllä upeet ja innolla ootankin, että millaista muutosta oot niihin tehnytkään :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon, ihana kommentti! <3 Otettiin tänään kuvia, toivottavasti ehin pian käymään ne läpi! :)

   Poista
 9. Ihania kuvia! Syksy on vaan niin kaunis ja niin toki tekin :)

  Erika

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Harmi, et nyt näyttää jo paljon harmaammalta. :(

   Poista