maanantai 26. lokakuuta 2015

Morning like this

15

Mulla on ollut aika kiirettä viime aikoina, mutta viime perjantaina menin vasta iltavuoroon töihin, joten päätin pitää ihanan rentoiluaamun ihan itsekseni. Käytiin Remin kanssa pitkällä lenkillä ja kotiin päästyäni tein aamupalan, keitin teetä, pistin kynttilöitä tuomaan valoa harmaaseen aamuun ja lempisarjan jakson pyörimään. Ensin aattelin, että käyttäisin aamun hyödyks ja tekisin opparia, mut toisaalta, yksi rauhallinen aamu viikossa tekee enemmän kuin hyvää!

16

Tuoksukynttilät jos jotkin on parhautta kynttiläkaudessa. Oonkin unohtanut ihan täysin esitellä teille lokakuun Yankee Candle -tuoksun, joka on Fireside treats. Kuukauden tuoksuhan on aina -25% tarjouksessa Sisustuskauppa.comissa! Toi Fireside treats on tosi pehmeä tuoksu ja ei yhtään liian makea, mitä vois kuvitella vaahtokarkin tuoksusta. Oonkin polttanut melkein kokonaan mun yhen lempparin Soft blanketin, joten tää taitaa päästä seuraavaksi olkkariin levittämään ihanaa tuoksua.

17

Pahasti näyttää, että en ehi tällä viikolla pitää tällaista rentoiluaamua, joten fiilistellään näitä kuvia sit maanantain kunniaksi! Oikein ihanaa lokakuun vikaa viikkoa kamut! 

Yankee Candle saatu.

2 kommenttia:

  1. Ihanat aamutunnelmakuvat! <3 Ps. Ihanat Lexingtonin astiat, himoitsen niitä sitten tulevaisuudessa omaan kotiinkin.. :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! <3 Noi on kyllä ihanat, sain ton kulhon Lauralta joululahjaks viime vuonna ja se on varattu mun spesiaaliaamuille!

      Poista