torstai 22. lokakuuta 2015

Long time no see

Ihana avata bloggerin tekstikenttä ihan liian pitkän ajan jälkeen! Mulla on ollut kauhee hinku päästä päivittelemään tänne, mut meinaa tunnit loppua vuorokaudesta kesken, kun tekee noita 12 tunnin koulu- ja työpäiviä. Mut aattelin, et kivointa tänne ois palata muutaman sekalaisen kuvan kanssa, vai mitä?

13 12

Ah, pitkästä aikaa uudet kynnet ja tällä kertaa jotain ihan uutta, sillä mulla ei oo ollut ikinä edes mustaa kynsilakkaa, saatika mustaa geeliä kynsissä! Mut vitsi, nää on makeet ja oon ihan rakastunut näihin. Sopii paremmin kuin hyvin lähestyvää Halloweenia ajatellen!
Pitkään mun blogia seuranneet muistaa ehkä mun ja Lauran perinteiset syksykuvat ja niiden vuoro oli taas viime tiistaina! Näitä näätte lisää sit myöhemmin, kun oon ehtinyt käymään ne läpi, nimittäin kamera täyttyi tona päivänä 700 kuvalla.. Miten se on ees mahdollista?!

11

Mä en vieläkään oikein tajua, et tää tyttö on toisella puolella maailmaa tälläkin hetkellä. Onneks on olemassa whatsapp ja facetime niin pystytään höpöttelemään vaikka päivittäin niin, ettei tunnu, että sitä välimatkaa on tosiaan muutama kilometri. Tänään pidettiin ensimmäiset Facetime treffit, jotka venähtikin melkein neljän tunnin mittaisiks. 

16 17

Arvatkaapas kuka pallero täytti tänään 3 vuotta! Tein Remille minikakun, jossa oli kaikkia sen herkkuja eli naudan raakaa jauhelihaa, nakkeja ja raejuustoa. Noin herkullisen kakun ansiosta Remi antoi ottaa muutaman selfien äitin ja isin kaa, kun yleensähän se on aika noloa ja Remi ei kato lähellekään kameraa päin. Harmi vaan, et kaveri ei meinannut pysyä pöksyissään kuvien aikana ja niissä näkyy vaikka mitä touhotusta. On se vaan maailman ihanin karvakamu. 

14 15

Ollaan joka päivä opparia kirjottaessa haaveiltu Lauran kanssa rauhallisesta kahvilahengailusta ja vihdoin tiistaina kuvailuiden jälkeen päästiin sellanen toteuttamaan! Oltiin molemmat sen verran jäässä, et meille ei riittänyt mitkään muut kuin jättikaakaot, heh. Sit kolmen viikon päästä, kun se oppari on vihdoin palautettu, otetaan kyllä uusiks ja ehkä vielä santsikupeilla, sillä muuten meidän syksyn hengailut on rajoittunut ihan liikaa sinne koulun tietokoneiden ääreen. Vielä pitäis muutama viikko jaksaa!

Eipä mulle sen kummempaa kuulu tällä kertaa! Vihdoin kuvia on myös tarttunut kameraan, yritän vaan jostain keksiä aikaa myös höpötellä teille jotain, toivottavasti ymmärrätte ja ette ärsyynny, kun mua näkyy nyt niin harvoin täällä. 

Ja hei, sisustusjulistearvonta on nyt päättynyt ja onnekas voittaja on titta.leppanen@hotmail.fi! Onneks olkoon!  Tarkkaile sun sähköpostia. :)

29 kommenttia:

  1. wihiii <3 *nörttiemojii* *starttrekemojii* :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. <3 Voiku blogger vielä päivittyis niin et ne näkyis täälläkin! :D

      Poista
    2. Onks enna aupairina? Mun sisko on kans menossa jenkkeihin aupairiks keväällä.. täytyy ennan blogia ruveta lukee nii pääsee vähän jyvälle mihin se mun tärkein ihminen onkaan lähdössä!!

      Poista
    3. Joo on ja kannattaa ehdottomasti! :) mäkin eilen kyselin et siis mitä sä nyt teet ja tuntuuko oudolta olla muiden kotona yms kun vaikea täältä tajuta, mitä se aupair oikein on :D

      Poista
    4. Onko Ennalla blogi?:)

      Poista
    5. Joo, siihen on linkki tossa tekstissä! :) Se näkyy koneella pinkkinä ja oisko mobiiliversiossa sinisenä? Kuitenkin toi "tää tyttö" on linkki. :)

      Poista
  2. Onpas ihanat kynnet!!! Missä käyt muuten laittamassa ne? Olis niin kivat mut jotenkin tuntuu etten jaksais käydä huoltamassa niitä kovin kauaa :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ninni tekee aina mulle näitä :) ja mäkin aattelin sillon aluks et koittaa nyt paristi mut siis onhan mulla ollu nää jo varmaan jonku pari vuotta? Jää koukkuun! :D

      Poista
  3. Voi Sara! Oot niin nätti! ❤ Makeet noin kynnet! Mustan ja kullan yhdistelmä on aina hot. ;D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi vitsi, kiitos ❤️ No joo, älä muuta sano! ;D

      Poista
  4. Olipa kiva lukea kuulumisiasi! Ymmärrän kiireellisyytesi hyvin -mielestäni on turha kirjoitella kiireessä, mieluummin jatkaa kun on hyvin aikaa, ja aikaa keskittyä rauhassa! :-)
    Tsemppiä sulle oikein oikein paljon, ja hei, meidän joulunodotukseen on enää muutama päivä, kohtahan on jo marraskuu!! Jes! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana, et joku ilahtu kuulumisista, jes! :D ja niinpä! <3 en malttais oottaa, me ollaan vähän jo Lauran kaa alettu hehkuttaa joulujuttuja tasapainoks sille opparin kirjoitukselle ;D

      Poista
    2. Hyvä! Itsekin kuuntelin eilen jo joululauluja, ja jatkan varmaan tänään! :-D

      Poista
    3. Oi, mä korkkaan justin bieberin joululevyn sit 1. marraskuuta ;D

      Poista
  5. Mitkä kynnet ♥ Ihastelin niitä jo Instagramissa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jee kiitos! ♥ tykkään näistä kyllä niin paljon! :)

      Poista
  6. Mikä sun opparin aiheena on? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kilpailija-analyysi piensisustustavaraverkkokaupoille Suomessa :) tollanen sanahirviö :D

      Poista
  7. Vautsi noi kynnet, upeet !♥ parhautta on pitää yhteyttä myös niihin kaukana asuviin ystäviin yhteyttä videopuheluiden avulla, on niissäkin vain oma fiiliksensä vaikka mielummin tietysti jutustelis ihan kasvokkain :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kaikki kunnia vaan ninnille näistä! <3 joo, tuntu ihan kun oltais hengailtu meillä niinku aina kun puhu videopuhelua, niin siistiä! :)

      Poista
  8. Täällä sun blogissa kun varmaan pyörii myös Yankee Candle faneja, niin aattelin tulla kertomaan että Helsingin Konalan uudistuneeseen Ristikon kauppakeskukseen on avattu sisustusliike Sisustamo Dete, jossa myydään myös joitain Yankee Candle kynttilöitä! En oo aiemmin niitä livenä nähnykään ;) Mutta tiedoksi siis jos joku vaikka sattuu putiikissa piipahtamaan ;) Siellä on myös ihania tuoksulastuja joihin kannattaa käydä tutustumassa! :) Mut ihanaa syksyä sulle Sara!
    - marissa

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi, kiitos vinkistä! Toivottavasti joku tän huomaa :)

      Poista
  9. Vautsi mitkä kynnet! <3 Ja myöhästyneet onnittelut Remille! :)

    Erika

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nää on kyllä upeet! Ja Remi lähettää kiitospusun! <3

      Poista
  10. eihä se nyt toisella puolella maailmaa oo xDDD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No lähes toisella puolella maapalloa? Ei toi musta mikään kauheen hauska juttu ollu :D

      Poista
    2. mikäköhän puoli tää on jo ei toinen puoli? :OOO

      Poista