maanantai 24. elokuuta 2015

Suosikkeja viime ajoilta

5

Ostin vähän aikaa sitten uuden poskipunan Kicksistä (Baked Blusher) ja ihastuin siihen niin, että haluan vinkata tästä myös teillekin! Poskipunassa on ihanasti helmiäishohdetta mukana ja tuote näyttää tosi kivalta. Lisäksi tää tuntuu olevan tosi riittoisaa, sillä ostin tän tosiaan jo joskus kesän alussa ja siitä ei näytä hävinneen yhtään, vaikka on ollut päivittäisessä käytössä.

3

Sain Nivealta kesän alussa yllätyspaketin postissa, josta paljastui mm. kuvan Micellar puhdistusvesi. Olin kuullut näistä Micellar-vesistä paljon, mutta epäilin hyvin vahvasti, että tää ei todellakaan puhdistaisi kasvoja yhdellä kertaa, mutta miten kävikään - tästä tuli ihan mun uus vakkarituote! Vedenkestävää ripsaria tällä ei saa pois mut muun meikin kyllä. Vaikka eihän siinä ihan kauheen paljon aikaa säästy, kun on yksi purkki vähemmän käytettäväksi aamuin ja illoin, mutta ilahduin joka aamu siitä, että pääsen kasvojenpuhdistuksessa edes sen pienen verran helpomalla. Tää pullo tyhjeni juuri pari päivää sitten ja pakko napata uusi puteli mukaan seuraavalla kauppareissulla.

8

Oon käyttänyt keväästä asti pieniä siroja koruja päivittäin eikä tälle innostukselle näy loppua. En jotenkin osaa käyttää enää isompia koruja, sillä niistä tulee jotenkin "tunkkainen olo". Täytyy varmaan hankkia syksyksi pari kultaista yksilöä näiden ihanien hopeiden kaveriksi!

7 6

Mun uus rakkaushuulipuna: Macin Mineralize Rich Be a lady ! Ostin tän, kun oltiin Lauran kanssa Helsingissä ihan vaan, koska olin kuullut niin paljon hyvää Macin huulipunista ja en yhtään enää ihmettele sitä hehkuttamista. Mulla ongelma kaikkien huulipunien kanssa on aina ollut se, että huulet kuivuu ja puna ei levity nätisti, jonka takia oonkin suosinut Baby lipsejä viime aikoina. Tää Macin huulipuna on kuitenkin mineraalihuulipuna, joka tuntuu, kuin huulirasvaa levittäis huulille. Vaikka huulet ois vähän kuivat, puna levittyy tosi nätisti ja pysyy hyvin huulilla, vaikka syö ja juo. Ihan uus lemppari!

4

Mulla ei oo ikinä ollut ruudullisia vaatteita ja eilen huomasin, että yhtäkkiä mulle on ilmestynyt kolme ruutupaitaa vaatekaappiin?! Yks on viime joululta, yhden ostin Cubuksesta vähän aikaa sit ja kuvassa näkyvän, uusimman ruutupaidan tilasin yhteistyön kautta House of Brandonilta. Musta tässä on vaan niin ihanat värit syksyyn, etten voinut vastustaa kiusausta! Mun tuurilla heti kun tän paidan sain postista, tuli niin hyvät kelit, etten oo päässyt tätä vielä käyttämään, mutta eiköhän viileämpiäkin kelejä saada vielä ihan tarpeeksi. Tämä paita nahkatakin ja paksun kaulahuivin kanssa!

Sellasia viime aikojen lemppareita! Mulla ois ollut vielä muutama juttu kuvattavaks tähän listaan, mut aika ei riittänyt eilen, joten jätetään ne ens kerraks. ;) Löytyykö teiltä samoja suosikkeja? 

26 kommenttia:

  1. Ruutupaitoja pitäis munkin hommata kaappiin syksyä varten, nyt löytyy vaan monta eri variaatiota raitapaidoista. Poskipunaa en ole käyttänyt ikuisuuksiin, mutta tuo näyttää todella hyvältä! Mulla koruna on ollut jo pitkään poikakaverin antama siro sydänkoru, johon oon aika rakastunut.

    hanna
    www.hannamariav.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla ei kauheesti oo raitapaitojakaan, oon vissiin nyt vasta innostunut kuvioista :D Kannattaa käydä testaamassa tota Kickissä, jos vaikka innostuisit sit kans siitä! Tollanen koru on taas paras, jolla on myös tunnearvoa. :>

      Poista
  2. Oon kuullu paljon hyvää noista Macin punista, pitäis varmaan itsekkin hommailla, kun nuo omat tän hetkiset alkaa olla jo finito..

    http://more-than-we.blogspot.com/

    VastaaPoista
  3. Onpa kivat värit tossa ruutupaidassa! Täytyy laittaa muistiin ;)

    Ja ääks toi huulipuna!! Pakko saada! Itse ostin hki reissulta nyt viininpunaisen / violetin nyx:n huulipunan, sekin levittyy tosi kivasti ja on tosi pigmenttinen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mäkin oon miettiny et pitää saada syksyksi joku uus tummempi väri! Täytyy seuraavalla Hki reissulla käydä kattomassa valikoimaa uudestaan :)

      Poista
  4. Kivoja juttuja! Ihan täydellisen värinen toi ruutupaita, mulla on ollut nyt joku ruutupaitakuume päällä mutta en oo vielä löytänyt mitään kivaa. :-(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Höh voi ei! Katoitko onko tosta paidasta vielä kokoja jäljellä? :) Kyllä säkin vielä varmasti löydät jonkun täydellisen! :>

      Poista
  5. Mä en ollu koskaa ennen käyttäny poskipunaa, mut ostin ton myyjän ehdotuksesta (aurinkopuuteri kun näyttää kalpeilla kasvoilla lähinnä vaan lialta) maaliskuussa ja se on vieläkin ihan uuden näkönen! Tosi riittoisa ja hyvä tuote kyllä :)
    -Rosa

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mullekin myyjä suositteli tota ja on kyllä ollu huipputuote! :)

      Poista
  6. Omggg miten hyvältä tuo huulipuna näyttää ja kuulostaa!:D Oon itekki ettiny jotain mikä ei vaan kuivattais huulia:( Mistähän nuita Macin tuotteita saa ostettua? Saakohan niitä esim Stockmannilta?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kannattaa sit ostaa nimenomaan toi mineraaliversio, niitä normaaleja en oo testannu! :) joo, Stockmannilta on toi mun oma :>

      Poista
  7. Macin huulipunat on ihan mun suosikkeja! Niitä taitaa löytyä jo 7...:D (apua) suosittelen kans niitä ihan ''perus'' huulipunia, mun lempparisävyt on Creme Cup, Kinda Sexy, Please Me ja Ruby Woo! Kannattaa tsekata ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eroaakohan ne kauheesti noista mineraalipunista? :D ostin ton vaan kyllä sen takia et löyty mieluisin väri! Täytyy ens kerralla koittaa jotain "normi"punaa :)

      Poista
    2. Joo, ne on siis tosi pigmenttisiä (jos tosta sun sävystä pääsee pigmenttisemmäks!!:D) ja niissä on tosi paksuhko koostumus tai semmone "creamy" en oikeen tiiä miten selitän haha :D

      Poista
    3. okei, kuulostaa siis hyvältä! ;)

      Poista
  8. Mistä noi hopeiset korut on ostettu? Aivan ihania ja itelläkin olisi samantapaisia hakusessa :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kaks alinta on cubuksesta ja sydän on saatu kastelahjaks! :)

      Poista
  9. Jutun otsikosta tulikin mieleen, että viettääkö tämä blogi syntymäpäiviä tai muuten vaan juhlailua. Mielenkiintoista olisi onnitella sitä niillä suosikeilla, jotka erityisesti on lukijaan kolahtanut.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En ihan ymmärtäny mitä tarkoitit tolla jälkimmäisellä lauseella mut ei vietä blogi synttäreitä tällä hetkellä. :)

      Poista
  10. ..joo, voisin opetella ensin ajattelemaan ja vasta sitten kirjottamaan...Tarkoitin jotakuinkin, että blogisi on miellyttävä ja kotoinen, ja moni postaus on tuonut hyvää mieltä. Että onnea siitä ja jatkoon myös!

    VastaaPoista
  11. Tosi kivoja juttuja,varsinkin toi poskipuna vaikuttaa kokeilemisen arvoselta!

    Hei viitsisitkö vähän tarkemmin kertoa,mitä sun viiminen kouluvuosi pitää sisällään opintojen puolesta? Entä mitä oot ajatellut valmistumisen jälkeen? Kiinnostaisi tietää kun itse harkitsen samaan koulutukseen hakemista lukion jälkeen :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva, nos sait tästä jotain vinkkiä! :) Kirjoittelen varmaan vähän ajatuksia myöhemmin lisää tästä vikasta kouluvuodesta, mut tosiaan mulla on enää puol vuotta jäljellä ja se on varattu kokonaan opinnäytetyön kirjoittamiseen. :) Valmistumisen jälkeen haluaisin tehä vaan töitä. :>

      Poista
  12. Kiva postaus :3! Ihan täydellisen väristä toi huulipuna ♥

    VastaaPoista