keskiviikko 19. elokuuta 2015

Summer snapshots

7 4 5 6 2 1 3 8

Muutama kuvakansion kätköihin jäänyt kesäkuva, olkaa hyvä! Vaikka tuntuu, että kesä meni ihan älytöntä vauhtia ohi, niin kesään mahtui vaikka mitä kivaa, kuten Jalon 6 kk juhlat ja velipuolen valmistujaiset, mun synttärit, herkuttelua, Nikon porukoiden takapihalla Remin kanssa riehumista, huonojen säiden Netflix-maratoneja ja vaikka mitä muuta kivaa. Jos jotain tästä kesästä jäi puuttumaan niin se rusketus, otin aurinkoa nimittäin tasan kaksi kertaa. Onneks ollaan nyt saatu sitten nauttia auringosta koko kesän edestä! Vaikka nyt vois ihan hyvin lämpötilan puolesta ottaa aurinkoa, niin jotenkin mua ei huvita? Oon jo vaan niin ajatuksen tasolla syksyn puolella, et en osaa suunnata rannalle. Onneks auringosta pystyy nauttimaan muutenkin! Tuli muuten mieleen, että jos teillä on jotain toivepostauksia niin toteutan niitä enemmän kuin mielelläni! :) Joku toivoikin elämäni aakkoset -postausta ja se, kuten viime aikojen suosikit, Remi-postaus ja "boyfriend tag" -postaukset on jo luonnoksissa tulossa. ;)
JKL_blogit_facebook_banner_8_2015

Niin ja haluun vinkata teille yhdestä uudesta Facebook-sivustosta! Saan aika usein kommentteja, joissa kerrotaan, että on kiva löytää muita jyväskyläläisiä blogeja ja bongata tuttuja maisemia mun kuvista. Hyviä uutisia kaikille näille kommentoijille (ja muillekin) nimittäin nyt kaikki jyväskyläläiset blogit on koottu samalle Facebook-sivulle, joka löytyy nimellä JKL-BLOGIT. Käykää ehdottomasti tykkäilemässä sivusta, jos haluatte nähdä lisää päivityksiä Jyväskylän alueen bloggaajilta. :)

8 kommenttia:

 1. Oon ihan samaa mieltä - vaikka on vielä todella hyvät kesäkelit ja työpäivän jälkeen voisi ottaa arskaa lähirannalla, ei vaan jaksa kiinnostaa. Ei sitten yhtään. Harmi sinänsä, toisaalta taas odotan jo niin innolla syksyä ettei mitään rajaa. Syksy on aina ollu mun juttu niin pukeutumisen, kelien kuin meikkienkin aikaan - parhaat mallistot kaikessa tulee sillon ja ilmat on yleensä just täydellisiä niin, ettei tarvitse vielä liian paksua takkia ja lämpöisellä syyskelillä ilmankin pärjää. Tai sitten voi mennä pelkällä neuleella. AI ETTÄ ODOTAN SYKSYÄ ;D

  Ps. Kiitos kun kirjoitit JKL-BLOGEISTA :)

  hanna
  www.hannamariav.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on totta et parhaat mallistot tulee syksyllä ja se varmaan tekeekin tästä niin kivaa ;D

   Poista
 2. hhiiihii toi synttärikuva! oli hauskaa ja tärkee 13h reissu jyväskylään ;D t.enna (en jaksanu kirjautuu työkoneelle........)

  VastaaPoista
 3. Voi miten ihania ja raikkaita kuvia <3 Ootko kuvannut nämä sillä uusimmallas objektiivilla? Mitä oot tykännyt siitä? Kun mulla olisi uusi hakusessa ja se olisi yksi hyvistä vaihtoehdoista :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Saija! <3

   1, 6 ja 7 on otettu tällä laajiksella eli sillä uusimmalla objektiivilla :) Oon tykännyt ihan älyttömästi! Huonossa ja hämärässä sillä ei saa niin hyviä kuvia, mihin on tottunut 50 mm objektiivilla mut harvemmin sellasessa valossa tuleekaan kuvattua. :) Suosittelen lämpimästi kyllä tätä objektiivia <3

   Poista
 4. Mä oon nähnyt sut pari kertaa mut en oo ikinä uskaltautunut tulla juttelee. Jos joskus nään sut vielä niin yritän rohkaistua tulla juttelee :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuu ihmeessä! :) Lupaan jäätyä siinä joten ei tarvii yhtään jännittää :D

   Poista