maanantai 17. elokuuta 2015

Friday with me

8:50 Kello soi, sammutan sen, käyn vessassa ja kömmin nopeasti takaisin sänkyyn. Olo on vähän flunssainen, mutta uskottelen itelleni sen olevan jotain allergiaa. Pyydän Remin sänkyyn ja otan sen viereen pötköttämään samalla kun peruutan ite Nikon kainaloon.
9:45 Oon selannut instagramin, facebookin, blogin ja samalla kuunnellut radiota. Radiossa esiteltiin Isac Elliotin uus biisi, jossa on mukana Tyga. Mietin, et missä välissä Isacista on tullut kansainvälinen tähti ja googletan vielä miten nuori se olikaan.
10:00 Puhun lyhyen puhelun äitin kanssa ja nousen vihdoin ylös. Mittaan kuumeen ja mittari näyttää 36,9. Ei auta, Nikolla on nilkka paketissa ja se liikkuu taas kerran kepeillä, joten vedän lenkkivaatteet niskaan ja lähen Remin kaa ulos.
10:15 Pääsen vihdoin lähtemään ovesta ulos, koska oon ehkä maailman hitain tekemään lähtöä. Ei siis mitään hajua, mihin tää vartti hävis!
11:10 Oon takaisin kotona ja pääsen suoraan aamupalapöytään jonka Niko on kattanu. Olikin jo aika nälkä!
4

11:30 Aamupala syöty, lempiblogit selattu ja olo on raikkaan ilman ja ruuan jälkeen onneks vähän parempi, joten alan meikkaamaan.
12:00 Meikkaus valmis! Sillon kun on aikaa niin oon oikeesti tosi hidas meikkaamaan. Normaalina aamuvuoro aamuna meikkiin menee max 10 min, mut sit lopputuloskin on vähän eri näkönen. Yhtenä aamuna olin unohtanut meikata kulmat kokonaan.. :D
12:15 Otan nopsaa yhden kuvan Blistexin instagramia varten. Tää on ainoa kuva Blistexin tilillä, johon tein ihan "suunnitelman" siitä, millasen otan ja lopputulos on ihan kiva! Muokkaan kuvan ja kiroan, sillä en saa siitä niin vaaleaa, kuin oisin halunnut, ilman, että yksi osa kuvaa häviää kokonaan. Lisään kuvan ig:hen ja jumitun taas hetkeksi selaamaan feediä, kunnes muistan, että oon pitänyt hiuksia jonkun kolme päivää putkeen kiinni. Tää tarkoittaa usein bad hair dayta, varsinkin jos haluan pitää hiuksia auki.
13:30 Oon saanut laitettua hiukset (yllättävän helposti ja ilman epätoivoa) ja selättänyt jokapäiväisen vaatekriisin ja päästään lähtemään keskustaan. Suunnataan ensimmäiseksi Amarilloon lounaalle.

1

15:00 Lounas on syöty ja siirrytään keskustasta vähän sivummalle ottaamaan asukuvia. Olo ei oo mikään ihan kauheen kuvauksellinen lounasburgerin jälkeen, mutta otetaan kuvat silti. Niin, sen jälkeen, kun oon vartin ettinyt hyvää taustaa, sillä kaikkialla on liian vihreää.
15:30 Kuvat on otettu ja Niko lähtee kotiin ja mä suuntaan kiertämään kauppoja. Päätän käydä pikaisesti töissä pyörähtämässä ihastelemassa uutuuksia.
15:55 Koko kauppojenkiertelyaika menikin töissä ja siirryn Lauran työpaikalle odottamaan, että Lauran vuoro loppuisi. Sarianne onkin siellä jo ja kun Laura pääsee, siirrytään kolmestaan Coffee Housen terassille.

2

18:00 Aurinko menee piiloon ja lähdetään liikkumaan keskustassa kolmestaan. Täällä Jyväskylässä on viikon ajan (?) jotkin markkinat ja keskustassa on ranskalaisia, italialaisia ja espanjalaisia kojuja. Ranskalaisissa kojuissa on parhaimman näköisiä herkkuja, mutta tyydytään vain ihastelemaan niitä.
19:00 Sanotaan heipat Sariannelle ja soitan Nikon hakemaan mut keskustasta. Hassua, että Sarianne ei enää asu täällä ja ei nähdä joka päivä koulussa. Ollaan vielä hetki Lauran kanssa keskustassa, kunnes nään, että Niko tuli hakemaan.
19:20 Ollaan nyt vasta kotona, sillä käytiin kaupan kautta ja haettiin iltapalaa. Käytän Remiä iltalenkillä ja googletan nopeasti, mikä oli kolmannen Pirates of the Caribbeanin nimi ja, kun pääsen takaisin kotiin, vuokrataan se Viaplayn kautta. Edellinen osa jouduttiin katsomaan kahdessa osassa, kun molempia alkoi väsyttämään ihan kauheesti, joten hyvä, että päästiin aloittamaan tää osa näin aikaisin. Puhdistan kuitenkin meikit jo nyt pois, jotta pääsen nopeasti leffan jälkeen nukkumaan. Laitan kynttilöitä palamaan ja laitetaan leffa pyörimään.

3

23:00 Kumpikaan ei nukahtanut leffan aikana, vaikka molemmat on ihan valmiita untenmaille leffan loputtua. Googletan seuraavan osan nimeä, jota kumpikaan ei ole nähnyt ja bongaan wikipediasta, että 2017 kuvataan viides Pirates of the Caribbean ja siinä on Johnny Deppin lisäksi mukana Orlando Bloom. Harmi, et ilmeisesti Keira Knightley ei oo halunnut siihenkään osaan mukaan.
23:30 Oon selannut taas instagramin ja facebookin läpi, laitan herätyskellot aamuksi soimaan ja pistän puhelimen latautumaan. Menee ehkä kaksi minuuttia, kun oon jo tyytyväisenä untenmailla.

15 kommenttia:

 1. Ihastuttava takatukka, valloittavan hulmuava otos. Kun katsoo sen värimaailmaa, niin ihan kuin hiukset olisivat osa asustetta.

  VastaaPoista
 2. Musta nää tän tyyppiset my day-postaukset on jotenkin tosi kivoja :) Mukava lukea miten muut viettää ihan vain tavallisia päiviään!

  Erika

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, et tykkäät! :) mäkin tykkään lukea näitä muiden blogeista niin sillä yritän muistaa aina välillä tehdä näitä itekin!

   Poista
  2. Samaa mieltä! Tykkään sun blogista Sara :)

   Poista
  3. Ihana kuulla, kiitos Elina! :)

   Poista
 3. Oi tää oli kiva postaus taas vaihteeks! Näin sut muute ekaa kertaa ikinä just tollon perjantaina ku olit keskustassa ;).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kun tykkäsit, kiitos! :) Aijaa, hauska sattuma et tein sit just samasta päivästä tälläsen postauksen! missä bongasit mut? :)

   Poista
 4. sori mainostus, mutta olisi kiva jos kävisit kurkkaamassa http://saralindbohm.blogspot.fi/?m=1

  VastaaPoista
 5. Ai vitsi miten kiva postaus! Lisää näitä :) Oot kyllä niin kaunis, katoin kanssa tota tukkaa ja pieni kateus ehkä iski :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jes, ihana kun tästä on tykätty! :) Toteutetaan uudestaan pian ;) Eikä, mulla on vähän kriisi sen suhteen, et tuntuu, et tää vaan on ja roikkuu miten sattuu :D

   Poista