sunnuntai 16. elokuuta 2015

Fall vibes

1 5 3 2 4
"Takki" ja toppi - Gina Tricot / Legginssit - House of Brandon (saatu)  / Kengät - Nelly.com / Laukku - Guess, Fashionstore (saatu)

Kesän ekat kunnon aurinkokelit on nyt vasta täällä ja tääkin asu huokuu syksyä. Ei sillä, vaikka aurinko paistaakin niin viileän tuulen takia mulle ei tullut yhtään kuuma tuossa "takissa" perjantaina. En kyllä tiiä, voiko tota ihan takiksi sanoa, sillä se on niin ohut. Oon ihan selvästi nyt ihastunut tälläsiin viittoihin (:D) ja kaikenlaisiin kimonoihin! Tän takin/viitan/mikälie lisäksi asussa uutta on kiiltäväpintaiset legginssit, jotka sain House of Brandonilta. Musta noi näyttää ihan tekonahkaisilta ja voin jo kuvitella, miten kivat noi tulee olemaan viileämmillä keleillä pehmoisten neuleiden kanssa - vaikka kyllä ne tähänkin asuun käy kuin nenä päähän. Vai mitä ootte mieltä? :) Ja hei, saatte koodilla PREFALL2015 -20% tilauksesta House of Brandonilta elokuun loppuun saakka!

Mun lomaviikko on nyt ohi ja huomenna ois paluu töihin. Miten nää vapaapäivät menee niin paljon nopeemmin kuin työpäivät? Ens viikonloppuna on täällä Kemut eli Keskimaan musiikkijuhlat ja me oltais menossa sinne perjantaina. Onks teistä kukaan tulossa sinne? Toivottavasti hyvät kelit jatkuis sinne asti niin mikäs siinä auringon paistaessa on musiikkia fiilistellä! 

16 kommenttia:

  1. http://notlikeotherboys.com/2015/05/15/legginsit-eivat-ole-housut/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kuinka paljon pitempi takki tossa sit pitäis vielä olla? :D mä en tosiaan ottanu tota takkia pois koko päivänä enkä käyttäis pelkkiä legginssejä lyhyen paidan kanssa ;)

      Poista
    2. Ano toi on vähän eri asia jos käyttää jotai ohuita legginssejä joista näkyy läpi selvästi.. Ja Saralla on tollaset paksummat joista ei varmastikkaan läpi näy. Itsekkin kelpuuttaisin tuon tyyppiset legginssihousut;) näyttää tosi kivoilta!

      Poista
    3. No niinpä ja pidän aina pyllyn peittäviä vaatteita legginssien ja takataskuttomien housujen kanssa :)

      Poista
    4. Jännä asu, tossukat vie huomion ja tekee tyylin, oli sit vaikka potkuhaousut :D Syksyä kohti viitta hulmuten. ps. olikohan "viittoja" muitakin värejä. Toi on vaarallinen väri useille, mut sulle sopii tosi hyvin.

      Poista
    5. Kiitos! :) Hmm, oiskohan ollu joku musta-valkonen sellasta pientä kuviota. :)

      Poista
  2. Ihana asu! Sopii sulle tosi hyvin! Ja ihana nähdä erilaisia poseerauksiakin, musta tälläset liikkuvat ja luonnolliset asennot on kuvissa parhaita :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! :) Yritän kovasti opetella et sais vähän liikettä näihin kuviin ilman et naama näyttää siltä et ois tullu vahinkokuvia :D

      Poista
  3. toi takki on vaan niin kiva, haluisin löytää samantyylisen beigenä tai mustana! :) ja legginssit näyttää hyvältä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hups, mulla on melkein samanlainen jo beigenä, mutta eihän näitä voi olla koskaan liikaa! :D kiitos Enni! <3

      Poista
  4. Kiva ja valoisa blogi! Sulle sopisi tosi hyvin tummempi ( esim suklaanruskea) tai selvästi vaaleampi yksivärinen tukka. Tuo liukuvärjäys on jotenkin tukkainen ja likaisen näköinen 😯 kasvosi erottuisivat tosi hyvin viileän suklaan kehystäessä kasvojasi!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos mut tällä hetkellä en oo värjäämässä hiuksia mitenkään :)

      Poista
  5. mistä päi nää kuvat on otettu?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mitenhän mä sen selittäisin.. Ihan keskustan lähellä, puistokadun vieressä ennen puistokoulua. :D

      Poista