sunnuntai 26. heinäkuuta 2015

Heinäkuun livbox

3

Muistatteko, kun reilu kuukausi sitten esittelin teille kesäkuun livboxin? Livboxilta kysyttiin, että haluaisinko myös heinäkuun boxin itselleni ja koska edellisestä paketista paljastui monta kivaa juttua, suostuin tietysti! Heinäkuun paketin teemana oli luonto ja jokaisesta myydystä heinäkuun boxista lahjoitettiin 50 senttiä saimaannorppien suojelemiseen, tästä iso plussa.

1

1. Schwarzkopf Professional Essensity Color & Repair -shampoo ja hoitoaine - Nää shampoo ja hoitoaine ei sisällä ollenkaan keinotekoisia hajusteita, silikoneita, parafiini- ja mineraaliöljyjä, mikä tietysti kuulostaa hyvältä. Mun hiuksia on vaalennettu usein, joten tarviin kosteuttavia tuotteita. Nää toimi hyvin ja voisin ostaa myös oikean kokoisina purkkeina!
2. La Roshe-Posay Lipikar Gel-Fluide vartaloemulsio - Tää oli jännä, imeytyi heti ihoon ja ihon pinta  jäi tosi sileäksi, vähän niinkuin meikinalusvoidetta ois siihen levittäyt. Vaikuttaa siis hyvältä!
3. Hula-patukka - Tää oli niin hyvää! :D Maistui musta ihan snickersille tietenkin ilman sitä suklaata.
4. Lumene Body Refresh Koivu & Hunaja Virkistävä jalkavoide - Tiiättekö sen inhottavan ja kuumottavan tunteen sellasen päivän jäljiltä jaloissa, kun oot saanut olla koko päivän jaloilla ja juossut eestaas? Yllätyin tosi positiivisesti tästä Lumenen jalkavoiteesta, sillä tää lupaa virkistää ja viilentää väsyneitä jalkoja ja lunastaa lupauksensa. Jalat tuntui ihanan viileiltä ja illalla kun tätä levitti, aamulla oli kantapäät ihanan pehmeät. 
5. ACO Moisturizing Day Cream päivävoide - Päivävoide, joka siloittaa ja kosteuttaa sekä toimii hyvin myös meikin alla. En voi väittää vastaan, hyvin toimii! En kyllä huomannut kauheesti eroa mun Nivean kasvovoiteeseen, vaikka odotin apteekkituotteen olevan jotain eritysen hyvää. Mut siis niin, ei valittamista tästä.
6. Klorane Gentle Dry kuivashampoosuihke - Mä käytän tosi harvoin kuivashampoita, sillä musta tuntuu, että ne jättää hiukset entistä likaisemman tuntuiseksi. Jos mun hiukset näyttää likaisilta, oon ne kyllä saanut ne puhtaiden näköisiksi kuivashampoolla, mut sit ahistellut koko päivän sitä, miten likaisilta ne tuntuu. Tän takia lähdin vähän varauksella kokeilemaan tätä Kloranen kuivashampoosuihketta, mut sain yllättyä positiivisesti! Hiuksista tuli puhtaannäköiset ilman sitä likaista tunnetta. Tätä ostan ehdottomasti lisää, kun tää pikkupullo loppuu.

2

Oon kyllä tykännyt näistä boxeista tosi paljon ja näistä on löytynyt oikeasti hyviä tuotteita. Edellisen boxin puuterista on tullut ihan mun lemppari ja tästä boxista Lumenen jalkavoide nousi suosikiksi. 

Mut hei, mitä tykkäätte näistä kosmetiikka aiheisista postauksista ylipäätään? :) 

19 kommenttia:

  1. Vitsi kuinka kivoja tuotteita! Pitäis varmaan alkaa tilata tota boxia kun kaikki noi tuotteet vaikuttaa niin kivoilta ja uusilta. Ainoo vaan et mua pelottaa etten käyttäis niitä joitain tuotteita ja sit ne vaan jäis täyttämään kaappeja :D. Mut vastaus sun kysymykseen ni tykkään kyl kosmetiikkapostauksistakin että lisää vaan tulemaan jos aiheita tulee ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onneks noi on kuitenkin aika pieniä et ei kauheesti vie tilaa kaapeissa! :) Jes, eli jatkoon! ;)

      Poista
  2. Mä oon jo pitkään ollut ihan kahen vaiheilla et pitäiskö alkaa tilaamaan tota boxia, oon ihan hulluna kaikkiin uusiin tuotteisiin ja muutenkin kosmetiikkajuttuihin niin toi vois olla hauska ylläri aina ja sais sellasia tuotteita, joita ei ehkä normaalisti tulis ostettua :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep mäkin oon nyt kyllä miettiny ihan tosissani et pitäiskö toi tilata! :D Oishan se kiva ylläri joka kuukausi :)

      Poista
  3. Mäkin sain niin kesä- kuin heinäkuunkin boxin itelleni testiin ja pakko sanoo, että tykkäsin kesäkuun boxista enemmän! Vaikka tässäkin oli hyviä tuotteita, lämmitti se 'mökkitunnelma' hiukan enemmän! :) Ihanat kuvat muuten, tosin hyvin tulee tuotteet esille!

    hanna
    www.hannamariav.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, muhunkin se kesäkuun boxi iski enemmän! Mut ei sillä et tääkään ois ollu mitenkään huono boxi, varmasti käytän noi kaikki purkit loppuun :D

      Poista
  4. Saatko sä noita boxeja ihan ilmaseks?:D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo nää kaks boxia sain yhteistyön kautta! :)

      Poista
  5. Olipa kivoja tuotteita, tuo La Roshe-Posay Lipikar Gel-Fluide vartaloemulsio kuulostaa kokeilemisen arvoiselta - niin kyllä muutkin mutta tuo iski silmään! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo se oli tosi jännä miten sileeltä iho tuntu! :)

      Poista
  6. Näissä on kyllä ollut ihan hyvältä vaikuttavia tuotteita mitä oon sun ja muiden postauksia lukenut! Tilaisin kyllä itsekin mutta tuen eläinkokeetonta kosmetiikkaa, onhan sitäkin näissä paketeissa toisinaan :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Täytyy vähän häpeillen myöntää et mä tiiän tosi huonosti et mitkä on testattu eläimillä :( mut totta, näiden sisältöön kun ei voi vaikuttaa! Onneks tälläsistä postauksista saa vinkkiä ja voi ostaa vaan ne itseä kiinnostavat sit jälkikäteen :)

      Poista
  7. Vastaukset
    1. Aijaa voi ei :o mulle näkyy joten en tiiä mikä on ongelmana :s

      Poista
  8. Toi kuulostaa kivalta, paljonko tommonen maksaa? Pelottaa vaa et jää käyttämättä :/ Hei muuten, kiitti tosi paljon Tallinnan vinkeistä, en muuten ois osannut mennä rotermanni-korttelii pyörimää mut se oli ihana ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. 16,90 euroa kuussa. :) Hei ihanaa, et niistä oli hyötyä! ♥

      Poista
  9. Mitä mahtaa Ennalle kuulua? Todella ikävä hänen blogin kirjoituksiaan.. Välitätkö terveiset hänelle, olisin todella kiitollinen! Olisi myös mahtavaa, mikäli kertoisit hänen kuulumisensa tähän lyhyesti, tai Enna voisi itse kertoa. =) Tai vaikka yhteinen postaus teistä, hih! =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Enna on tällä hetkellä Roomassa mut saa kertoa ite lisää jos haluaa tähän! :)

      Poista
    2. Eipä mulle mitään kirjottamisen arvoista kuulu.. :D Oon miettiny etten välttämättä palais blogiin enää ollenkaa, mut en tiiä kun mulla nää mielialat vaihtelee sillee päivittäi heh

      Poista