maanantai 6. heinäkuuta 2015

Ensimmäinen lomapäivä

43 2

Mulla oli tänään ensimmäinen lomapäivä ja sen kunniaksi tehtiin pientä maakuntamatkailua Nikon, Lauran ja Joonaksen kanssa ja suunnattiin Kivisalmen Kievariin noin tunnin ajomatkan päähän Jyväskylästä. Mä sain jo vähän aikaa sitten kutsun tulla herkuttelemaan burgereilla kavereiden kanssa ja tänään oli juuri ihana kesäpäivä syödä päivällistä järven rannalla idyllisessä pikkupaikassa.

1 5 6 7

Me otettiin Lauran kanssa molemmat pekoniburgerit ja pojat otti jättimäset lihansyöjäburgerit ja annokset oli just niin hyviä, miltä näyttää! Kaikki me oltiin ihan myytyjä tolle ruualle ja uhottiin, että mennään kyllä uudestaankin. Jopa pojilla lähti nälkä, vaikka molemmat oli koko päivän paastonnut burgereita varten, heh. Voin suositella lämpimästi kyseistä paikkaa kaikille, jotka ohi tuosta ajaa tai muuten vain haluaa lähteä pienelle roadtripille, niinkuin me tehtiin! 

8 9 10

Jos sääennustukset pitää paikkansa, tänään oli mun loman ainoa täysin aurinkoinen päivä, joten innostuttiin käymään vielä satamassa pelaamassa minigolfia! Se on kyllä hauskaa ja ois kiva päästä pelaamaan joskus sellaiselle isolle radalle, jossa on kaikkia tuulimyllyesteitä yms, joita näkee leffoissa. ;)

Nyt mulla oiskin tosiaan puoltoista viikkoa ihan lomaa ja en tiedä, mitä kaikkea keksittäis. Säät on vissiin vähän huonot, mutta loma on aina lomaa! Ei muuta kuin oikein kivaa tätä viikkoa kaikille teillekin! 

12 kommenttia:

  1. OI nam! Miten hyvälle nuo näyttääkään :P. Jos asuttais yhtään lähempänä niin varmasti lähdettäs maisteleen. Sun lomapäivä kuulostaa kyllä kivalle ja toivottavasti saisit nauttia lämpimistä lomapäivistä koko ajan :).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No älä, noi oli niin hyviä! :D Täytyy toivoa, että ihan joka päivä ei satais! :)

      Poista
  2. Onpa kivoja kuvia! Minigolf on tosi mukavaa :) Ja äh kun tuli nälkä noista kuvista... :D Tekis niin mieli mennä samantien tekemään hampparia, mut ehkä nyt nukun ensin! Ihanaa, hauskaa ja rentouttavaa lomaa Sara <3

    Erika

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon Erika! <3 Itetehdyt hampparit on kans kyllä niin parhaita! :p

      Poista
  3. Toi Kivisalmen Kievari näyttää kyllä aivan huippu paikalta! Mieheke kun on hiukan isompiruokaisempaa sorttia (ja meille taitaa sattua yksi yhteinen lomaviikko) innostuisi tuosta aivan varmasti! Täytyy koittaa ehdottaa josko saisin Juhon reissulle mukaan, yksin on nihkeä lähteä!

    hanna
    www.hannamariav.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niinpä, toivottavasti saat innostumaan! :) Oon varma, et tekin ihastutte kyseiseen paikkaan ;)

      Poista
  4. Moikka :) mikä kamera sulla on käytössä? Ihan sairaan hienoja kuvia!
    http://matildaselin.blogspot.fi/2015/07/borga-and-qa.html

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Mulla on Canon 1100d ja nää on otettu tällä: http://sara-undermyumbrella.blogspot.fi/2015/06/uusi-objektiivi.html objektiivilla. :)

      Poista
  5. Namm, kun näyttää herkulliselle nuo burgerit! :) Pitääkin pitää tuo paikka mielessä. Tuli myös kauhea hinku päästä pelaamaan minigolfia pitkästä aikaa näitä kuvia katsoessa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kannattaa pistää molemmat kesän to do -listalle. ;)

      Poista
  6. Oi että, vesi oikein herahtaa kielelle kun noita ruokakuvia tuijottelee! :-D Vaikuttaa tosiaan postauksenkin välityksellä siltä että hauskaa oli :)

    - minna / breaking love into chemicals

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh, se on kyllä paha ruokakuvia katsoessa! :D Kiva, et se välittyy myös sinne puolelle! :)

      Poista