torstai 29. tammikuuta 2015

Uusia kosmetiikkasuosikkeja

Mä esittelen teille aika harvoin uusia kosmetiikkajuttuja, sillä en osta niitä kovinkaan usein. Tai oikeastaan en vaihda hyväksitodettuja tuotteita kovin helposti. Nyt mun meikkipussiin ja vessankaappiin on eksynyt muutama uutuus ja oon ollut näihin niin tyytyväinen, että aattelin vinkata näistä teillekin! 

2

Lumene artic aqua silmänympärysgeeli - Mä käytin aina kotona asuessani äitin silmänympärysvoidetta ja, kun muutin omaan kotiin niin sen käyttö jäi kokonaan. Vähän ennen joulua Niko törmäs kaupassa johonkin tuttuun ja samalla kun ne vaihtoivat kuulumisia, mä kiertelin meikkiosastoa. Samalla bongasin kuvassa näkyvän silmänympärysvoiteen ja päätin testata sitä. Onneks testasinkin, sillä tästä tulee varmasti uusi luottotuote! Toi geeli tuntuu iholla hieman viileältä, joka tekee aamulla heti vähän fressimmän olon. Ennen musta tuntui, että peitevoiteen levittäminen oli hieman nihkeetä silmien alle, mutta toi geeli tekee oikeasti silmien ohuesta ihosta kosteutemman ja peitevoidekaan ei jämähdä heti siihen, mihin se ekana osuu.

1

Yves Rocher blackberries hand cream - Tän käsirasvan sain Yves Rocherilta joulun alla just sopivasti ennen kovia pakkasia. Mulla on parina viime talvena tullut molempiin käsiin kuivat punaiset läntit, joita on kutittanut kauheasti, vaikka oon edellisinäkin vuosina rasvannut käsiä. Tänä vuonna niitä ei ole kuitenkaan tullut ollenkaan ja ainoana erona on käsirasva, jota oon käyttänyt! Yllänäkyvä käsirasva ei tunnu liian paksulta ja se imeytyy nopeasti, mutta silti se kosteuttaa hyvin. Toivotaan, että selviän tän talven kokonaan ilman niitä kuivia kohtia käsissä tän avulla!

3

Kicks pressed powder puuteri - Mulla ei oo koskaan ollut puuteria, sillä mun iho ei juurikaan kiillä. Syksyllä alkoi kuitenkin tuntumaan, että haluaisin testata puuteria, sillä tuntuu, että mun meikkivoide kuluu pois päivän aikana. Kickissä mulle esiteltiin kuvan läpinäkyvä puuteri, joka on hyvä juuri sellaiselle, joka ei välttämättä kaipaa peittävyyttä, mutta haluaa ihosta mattapintaisen. Olin eka vähän epäileväinen, mutta toi toimiikin just niinkuin pitää! Saa nähdä kesällä, että eikö puuteri tosiaankaan erotu ruskettuneesta ihosta, niinkuin mulle luvattiin. :)

Kicks Lip stain huulipuna - Tätä mulla onkin ollut monesti huulissa täällä bloginkin puolella, esimerkiksi tässä postauksessa ja oon tainnut mainita, että toi on mun ehdoton lempihuulipuna. Kyseessä on tarkemmin huulilakka, joka säilyy huulilla leviämättä tai kulumatta ihan koko päivän! Illalla, kun menee pesemään meikkejä pois, ihan yllättyy, et miten huulet voi näyttää vieläkin niin huolitelluilta vaikka esim. ripsari on jo varissut huonoksi. Täytyy jossain vaiheessa käydä katsomassa, olisiko noita muitakin sävyjä!

Kicks Eye primer - Tätä käytän luomivärin pohjustuksen lisäksi myös huulissa. Kuvan tuotteita ostaessani kerroin myyjälle, että mulla menee huulipuna monesti huulten "ryppyihin" päivän aikana ja hän suositteli mulle eye primerin käyttämistä myös huulipunan alla. Toimii! Lisäks tää on ihan huipputuote luomivärin alla, kun haluaa meikin pysyvän hyvänä koko päivän. 

Löytyykö teiltä samoja suosikkeja tai ootteko testannut näitä tuotteita? Seuraavaks mulla ois haussa uusi ripsari, sillä tuntuu, että mun nykyinen ripsari ei ookaan enää niin hyvä, kuin joskus oli. Eli vinkatkaa teidän omat luottoripsarit kommenttiboksiin, pliis! :D

18 kommenttia:

  1. mistä noi kaks ensimmäistä tuotetta on ostettu ja osaatko sanoo hintaa yhtään? :) vaikuttaa mahtavilta tuotteilta ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toi silmänympärysgeeli oli cittarista ja oisko ollut n. 10 euroa ja ton käsirasvan sain Yves Rocherilta lahjaksi, mutta niiden sivuilla hinta näyttäis olevan vain 4 euroa! :) Suosittelen kyllä testaamaan! :>

      Poista
  2. Paljonko toi huulilakka maksaa? Näyttää hyvältä♡

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Muistaakseni ei ollut kuin jotain kympin luokkaa! :) Toivottavasti en oo ihan väärässä, mut yleensä noi Kicksin omat tuotteet ei oo kauheen kalliita!

      Poista
  3. Ihana postaus, tällasia kosmetiikkajuttuja on aina kiva lukea :) Mie ostin kans vähän aikaa sitten tuon silmänympärysgeelin, mutta testaan sitä vasta kun oon kuluttanu edellisen silmänympärysrasvan loppuun ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla, et tykkäät! Vähän nimittäin jännitti, et miten tällänen postaus istuu mun blogiin mut ilmeisesti ihan hyvin. :) Toivottavasti säkin tykkäät siitä sit kun pääset testaamaan. ;)

      Poista
  4. Ehdottomasti suosittelen kokeilemaan lancomen ripsareita! Hinta on jotain perushalpis maskaraa vähän kalliimpi mutta jos johonkin niin lancomen ripsariin suosittelen panostamaan! Hinta-laatu suhde on ihan kohdillaan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oonkin kuullut noista hyvää! Toisaalta voisin panostaa vähän kalliimpaan ripsariin, sillä jotenkin silmämeikki on mulle ollut aina se juttu :D

      Poista
  5. Tykkään lukea näitä kosmetiikkaesittelyjä! :) Näistä saa niin kivasti vinkkejä ja uusia aluevaltauksia! Kaikki näistä tuotteista oli mulle uusia :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, ihana et tykkäsit! Itekin tykkään lukea näitä muiden blogeista. :)

      Poista
  6. Ostin ton puuterin kesällä ja on kyllä ollu ihan hyvä arkikäytössä! Tosin en osaa sanoo miten se rusketuksen kanssa toimii kun en ota aurinkoo :D sit jos haluun oikeesti meikin pysyvän naamassa piiitkään käytän irtopuuteria ja sekin on mulla "väritön". Ripsiväreistä mun uus suosikki on se lumenen turkoosi vedenkestävä, mutta sitä on joskus kyllä ihan tuskaa saada irti. Mutta älä ainakaan osta lorealin volume million lashes ripsaria vedenkesävänä! Ostin sen tarjouksesta ja se on aivan surkee :D

    -Rosa

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Apua, oon ihan ihmeissäni ettet ota aurinkoa! :D Eipähän tarvii pelätä ihosyöpää haha! Hei toi Lumene on toinen josta oon kuullut hyvää, voisin sitä kattoa en kauppareissulla. :)

      Poista
  7. Ihani kuvia! Mulla yleensä kaikki Maybellinen ripsivärit ovat toimineet tosi hyvin ripsissä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Mulla on itseasiassa ollut monta vuotta käytössä Maybellinen illegal lenght mut jotenkin on alkanut tuntumaan, et haluisin testata jo jotain uutta. :)

      Poista
  8. Ei voi olla totta! Kaikki tuotteet meni lapulle, säästit esittelylläsi tuskasen vaivan eli shoppailukiepit. Vielä yx, mistä kaupasta noi kicksit? Hinnat? Sinä se sit osaat ottaa lukijas huomioon, voi kiitti. Saisko vielä toistona, kun aikaisemmin esittelit kuvien kans jotku kuiva- ja hiusharjat. Kiitos sulle ja kevätlintuja kuunnellessa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siis noi on Kickistä, sellasesta kosmetiikkakaupasta ja en muista valitettavasti niiden tarkkoja hintoja :/ Muistelin tossa ylempänä, et huulilakka ois ollut 10 e luokkaa ja noi kaks muuta varmaan suunnilleen samoja. :)

      Poista
  9. Hei loistavaa, oli pakko käydä hakees toi silmänympärysgeeli :) kerran jo hipelöin sitä kaupassa, mut se jäi sillon sinne. Ja voin kanssa lämpimästi suositella ton saman sarjan kosteuttavaa tehohoitoa! Ihosta tulee sen jälkeen, ku vauvan peppu haha :D se on ihan loistava tuote! -ninni

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos vinkistä, vauvan peppu kuulostaa hyvältä haha ;D

      Poista