perjantai 2. tammikuuta 2015

New Year's Eve

uv2 uv7 uv1 uv3 uv4 2015-01-01 00.05.55 uv6

Kuten kerroinkin jo, vietettiin uutta vuotta Ennan ja Jessen seurassa. Pelattiin isännät vs. emännät -peliä ja aliasta, juteltiin, naurettiin, sytytettiin muutamat tähtisädetikut ja nostettiin maljat vuoden vaihtumiselle. Eka oltiin suunniteltu, että vietetään ilta Ninnin ja Kallen kanssa, mutta niihin suunnitelmiin tuli pieni muutos. Onneks satuin kertomaan tästä Ennalle lenkillä ja koska meillä kummallakaan ei ollut mitään suunnitelmia, päätettiin yhdistää voimat. Yleensä tällaiset suunnittelemattomat illat on niitä parhaita! Harvoin, tai oikeastaan koskaan, tulee laitettua puhelinkuvia ja kamerakuvia sekaisin, mutta illanistujaisissa kameraan kertyy harvemmin mitään kuvia. No, toivottavasti kännykkäkuvatkin kelpaa!

Miten teillä meni vuodenvaihtumisen vietto? Olitteko jossain mahtavissa bileissä vai ihan vaan kotona? :)

25 kommenttia:

 1. Vau, nuo hiukset sopii Ennalle tosi hyvin! Näytätte molemmat niin upeilta!:)

  VastaaPoista
 2. Teidän uusi vuosi kuulostaa oikein kivalta, samantyyppiseltä kun meidänkin! :) Me istuttiin kans iltaa ystäväpariskunnan kanssa: pelailtiin, kokkailtiin, herkuteltiin, saunottiin ja katottiin leffoja :) Puoli viiteen me jaksettiin leffojankin kattella ja valvoa, vaikkei me mitenkään juhlimassa oltu! ;D

  Musta ei oo yhtään häiritsevää että on puhelinkuvia ja kamerakuvia samassa,tosi kiva postauskokonaisuus näistä tuli<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vitsi, teidänkin ilta kuulostaa tosi kivalta! Enää sitä ei vaan jaksa örveltää! :D kiitos, kiva ettei se tehny tätä sekavaksi :)

   Poista
 3. Kivoja kuvia <3 Itse vietin uudenvuoden rauhallisesti oman kullan kainalossa, katsottiin raketteja ja juotiin hiukan skumppaa ja katsottiin vielä leffakin. :) Juuri sitä mitä olin kaivannutkin, rauhoittumista ja rentoa meininkiä <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! <3 Kuulostaa just sellaselta illalta jonka voisin itekin mielelläni viettää! Oltiin viime Vappu just tollein kahestaan ja ilta oli just sitä mitä kaipasin :)

   Poista
 4. Ihanat nuo tähtisadetikku-kuvat! :)

  VastaaPoista
 5. Kivoja kuvia, ja ei haittaa että on puhelinkuvia ja kameran kuvia sekasin. Mullakin uusivuosi oli ihan kiva.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No hyvä juttu! Kiitos :) Kiva, että oli kivaa. :)

   Poista
 6. ihana nähä ennaa<3 ikävä sen bloggausta

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täälläkin yksi Ennan blogia kaipaava!

   Poista
  2. Täällä myös! Ois niin Ihanaa jos Enna päättäis palata takaisin blogimaailmaan!

   Poista
  3. Oon varma et Enna huomaa nää ja on otettu et sitä kaivataan! :) <3

   Poista
  4. hei mäki haluan ennan takas!:D

   Poista
  5. Samma här, mut ei pliis enää niit puntteja ja punnintaa. Ihan tarpeeks muutenki mielenkiintonen ihminen, ja aito. Suuri ilomoi hälle.

   Poista
  6. Todella suuri ikävä myös Ennan postuksia! Haluaisin, että pystyisi edes instagramin kautta häntä seuraamaan :-) Aivan ihama tyttö! Toivon mukaan Enna luet tämän, ja saisit pian intoa edes ig:n kautta kuvien julkaisuun. Kaikkea hyvää sulle <3 ja Sara, olet myös aivan ihana tyttö!

   Poista
  7. Niin no musta on tyhmää pitää instaa yksityisenä, jos ei halua et kaikki näkee niitä niin miks sit pitää koko instaa x) Kiitos paljon! :) <3

   Poista
  8. Eikää!! Ihan yllätyin kun eksyin tänne ja oli monta kommenttia kuinka ikävöitte mun blogia :-( oon ihan otettu!! Mä en oo meinaa pahemmin ikävöiny blogia ja oli oikee päätös lopettaa nyt ainakin hetkeks. Ja ei pelkoo että mä mitään fitness asioita kirjottaisin meinaa se tulee ihan korvista ulos itellä ja en jaksa nykyää kävellä edes jääkaapille :-D mutta joo ootte kaikki ihania ja jos sara joskus antaa niin voin kirjotella teille hehe

   Ja tiiän sara ettet tykkää jos insta on yksityine ja oon ollu sitä mieltä iteki joskus mutta en oo vielä päättäny haluunko et kaikki näkee vai ei nii siks se on yksityinen x)

   Poista
 7. oi enna! ikävä ennaa ja blogia :( vaikutatte kummatkin niin ihanilta!

  VastaaPoista