perjantai 30. tammikuuta 2015

Keväisiä Yankee Candleja ja äänestys!

yankee3 yankee4

Sain vähän aikaa sit Sisustuskauppa.comilta paketillisen Yankee Candleja ja tällä kertaa paketista paljastui vähän keväisempiä yksilöitä, kun viime kerralla! Paketissa oli Sicilian Lemon ja Paradise Spice tuoksukynttilät ja Pink Sands huonetuoksu. En ollut ennen tajunnutkaan, että Yankee Candlella on tarjolla myös huonetuoksuja. Huonetuoksut on ihan ehdoton juttu kesällä, kun ei tee mieli polttaa kynttilöitä niin usein!

yankee1

Täytyy vielä sen verran hehkuttaa, että toi Sicilian lemon nousi heti yhdeksi mun suosikkituoksuksi. Toi tuoksuu nimittäin niin herkulliselle sitruunalle, että sitä tekis mieli maistaa! Tulee mieleen jokin sitruunalimppari, jossa on käytetty aitoa sitruunamehua. Toi Paradise Spice tuoksuu kans jollekin mehulle (tulee mieleen sellanen trooppiset hedelmät mehu) plus siinä on pieni mausteinen tuoksu lisänä. Tuo sopii musta hyvin näin talven ja kevään vaihteeseen, kun taas tuo Sicilian lemon on jo huomattavasti keväisempi tuoksu. :)

yankee6

Huonetuoksu Pink Sands onkin näistä kaikista kesäisin. Pink Sands tuoksuu sellaiselle pehmeälle kesäpäivälle eli siinä on hieman mukana vaniljaa ja joitain kukkia. Myös tässä on mun mielestä pehmeän vaniljan lisäksi sellanen pieni sitruunainen sivutuoksu!

yankee2yankee5

Nyt ois myös kiva pikku kisa käynnissä tässä osoitteessa eli käykäähän äänestämässä omaa suosikkikuvaanne (mun kisakuva on tän postauksen ensimmäinen kuva, vinkvink ;D)! Kun ääni on annettu, saatte 15% alennuskoodin Sisustuskauppa.comiin ja vielä lopuksi kaikkien äänestäneiden kesken arvotaan 100 euron lahjakortti samaiseen verkkokauppaan.

Joten muistakaa käydä äänestämässä ja kivaa viikonloppua kaikki! 

4 kommenttia:

 1. OI nuo kuulostaa liian hyville! Pakko kyllä tilata tuota huonetuoksua kesäksi :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen kyllä! :) Mäkin avasin sen vaan niin, et sain haistettua ja laitoin visusti vielä pakettiin, et se säästyy just myöhemmäks. ;)

   Poista
 2. Ää mä en kestä noi on ihania♥♥♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä jännä, miten voi yksistä kynttilöistä tykätä noin paljon, haha! ♥

   Poista