sunnuntai 11. tammikuuta 2015

Sunday mood

asu1

Moi ja kivaa sunnuntaita kaikki! Nää asukuvat on ollut jo vähän aikaa kameran muistikortilla, kun eka aattelin, että en halua julkaista näitä, mutta menkööt. Usein käy niin, että just kun kuvat on otettu, aattelee, et näissä on kaikki ihan pielessä ja kun vähän ajan päästä kattoo niitä uudestaan, niin saattaa olla sillein, et ei nää nyt niin palhoja ollutkaan. Pointtina on kuitenkin noi uudet kengät, jotka oli rakkautta ensisilmäyksellä! Harmi, että mun valokuvaaja ei oikein tajunnut, että jos kengät on se juttu, niin silloin ne pitäis näkyä ehkä kokonaan, haha. Ekasta kuvasta näkee ne kuitenkin parhaiten!

asu2

Löysin kengät ihan sattumalta, sillä Facebook mainosti niitä mulle ja kun klikkasin sitä kautta Nellyn sivuille, niin tiesin, että ne on just ne kengät, joita oon kaivannut. Halusin kengät, joilla ois hyvä kävellä paikasta toiseen, jotka kestäis vähän loskaisempiakin kelejä ja ois lämpimät. Nää kengät täytti vaatimuksen, vaikkakin ihan kurakeleillä en näitä jalkaan laittais. Ilmeisesti kyseiset kengät oli kovasti myös muiden mieleen, sillä jouduin muutaman viikon kyttäämään kokoja ennen kuin sain vihdoin tilattua omani.

asu3

Joku ehkä muistaa, kun reilu kuukausi sitten jännitin viisaudenhampaiden poistoa. Sillon multa poistettiin kaksi hammasta vasemmalta puolelta ja huomenna ois oikean puolen vuoro. Vaikka se toimenpide ei oikeastaan edes sattunut (paitsi puudutus) niin silti vähän taas jänskättää. Mua myös jännittää se, että heräänkö aamulla, sillä tänään mulla oli kaksi herätystä enkä ollut kuullut kumpaakaan! Apua, minkähän mä keksin aamulle, että herään varmasti?

Toivottavasti teillä on ollut mukava viikonloppu ja tsemppiä kaikille, jotka palaa huomenna kouluun!  Mullakin alkais koulu huomenna, mut ton hammaslääkärin takia saan viettää huomisen päivän kotona. Niin ja mitä tykkäsitte kengistä? :) Ei mulla muuta, palataan!

14 kommenttia:

  1. on kyllä kivat kenkulit :) ♥ ja hei, mulla on idea tohon heräämisjutskaan :-D laita sun puhelin/kello niin kauas et kun se soi niin joudut nousemaan sun sängystä sammuttamaan sen :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No eikö ookkin! :) Mietin tota itekin, mut siis tänä aamuna en ollut sammuttanut sitä herätystä unissani vaan siis olin nukkunut, vaikka se oli huutanut korvan vieressä :D

      Poista
  2. Ei jummi!! Täykyt ! Laitatko linkin noihin kenkiin 😍

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/kengät/arkikengät/nly-shoes-427/quilted-cleated-boot-428824-1/ Näyttäis taas olevan koot loppu :/ Toivottavasti tulee pian lisää! :)

      Poista
  3. Ihanat kengät ja ihana ulkoasu sun blogilla!♥ Jään muutenkin seurailemaan sun blogia uusi kun olen. :)

    http://pinjavera.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi, kiitos, ihana kuulla! ♥ Tervetuloa seuraamaan. :)

      Poista
  4. Mä voin ottaa susta enskerralla kuvia....

    VastaaPoista
  5. Oot niin nätti ja ihanat kengät!! Näin vanhemmalla iällä (t.20v...) alkaa arvostaa kengissä muutakin ku pelkkää ulkonäköä, just et on lämpimät ja pitää vähän vettä :) minkä pitunen muuten oot? :) kuvista on kauheen hankala arvioida!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh vanhemmalla iällä x) Mut joo tiiän, mitä tarkotat, ennen oli ihan sama miten hyvät tai huonot kengät oli, kunhan ne oli hienot... Oon 165 cm eli sellasta keskimittaa. :)

      Poista
  6. Hi dear!

    This is such a cute outfit!
    I love your blog!

    Can you maybe check out mine and follow each other?

    xx

    Rafaela from Pretty Tiny Things

    VastaaPoista
  7. Ihanat kengät!♡ Hammaslääkärikäynnit on kyllä ärsyttäviä!

    VastaaPoista