perjantai 9. tammikuuta 2015

Some snapshots

3 2

Pitkästä aikaa sekalaisia kuvia kameran kätköstä! Aloitin viime vuoden toiseksi viimeisen päivän vaahtokarkkikaakaolla ja uusimmalla Cosmolla. Maistuis tollanen nytkin! Oon nyt lomalla herännyt melkein joka aamu ilman herätyskelloa, käynyt Remin kanssa lenkillä ja syönyt aamupalaa kaikessa rauhassa kattoen sarjoja tai lukien blogeja, luksusta! 

1

Mun iho kuivuu muutenkin tosi helposti, varsinkin tällein talvisin. Sain joululahjaks kuvassa näkyvän kuivaharjan ja heti ekan käytön jälkeen rakastuin! Harjasin ihon eka tolla ja rasvasin ja iho tuntui vielä seuraavanakin päivänä pehmeältä. Rasva imeytyy myös tosi nopeesti ton harjaamisen jälkeen!

4 5

Edellisessä postauksessa kerroinkin teille vihosta, johon kirjoitan joka ilta jonkin positiivisen asian kuluneesta päivästä. En oo ihan pysynyt vain yhdessä positiivisessa asiassa, mut ehkä se ei haittaa!  

8

Oon innostunut nyt viimeaikoina käyttämään oikeastaan koko ajan värillisiä huulirasvoja. Ennen aattelin, että kun viettää koko päivän meikittömänä, niin myös huulirasvan kuuluis olla väritöntä, mutta pieni väri huulilla tekee ihmeitä meikittömälle naamalle! Mun lemppareita värillisistä huulirasvoista on Labellon vitamin shake (toi omena + acai antaa enemmän väriä, kun se toinen) ja baby lipsien pinkki yksilö.

7 6

Loppiaisena käytiin pyörähtämässä Himoksella iskän ja kumppaneiden mökillä. Pakko mainostaa sen verran, että mökki on vuokrattavana, vink vink. ;) Anyway, meidän ois tehnyt hirveesti mieli mennä rinteeseen, mutta melkein -20 asteen pakkanen ei kauheasti houkuttanut. Harmi, että tänä talvena aina, kun aurinko on paistanut, on ollut ihan jäätävän kylmä. Onneks noissa masemissa ei ollut valittamista!

10

Viimepäivinä oon juonut teetä enemmän, kun laki sallii. Mun lempparia on vihreä tee, mutta uudeksi mustan teen suosikiksi nousi vaniljalla maustettu Numi-merkkinen tee, jonka sain kaverilta. Oon juonut joskus ihan älyttömän hyvää minttu-vihreää teetä, mutta en muista, mitä merkkiä se oli! Ostin kaupasta kyllä Liptonin vastaavaa, mutta se ei ollut niin hyvää, mitä oon joskus maistanut. Onks teillä jotain lempiteetä? 

9

Nyt lomalla oon aloittanut myös lukemaan ensimmäistä Potteria ensimmäistä kertaa elämässäni. Muistan, kun ala-asteella _kaikki_ luki noi kirjat, mutta ton ensimmäisen äiti luki mulle () ja kahta seuraavaa aloitin, mutta kyllästyin aina, kun ehdin nähdä leffaversiot ennen, kun pääsin kirjaa loppuun. Jos nyt vihdoin saisin noi luettua! 

Huh, kyllä huomaa, että en oo pariin päivään postannut mitään, kun juttua riitti, mutta postauksen tekemiseen meni jotain, hmm, neljä tuntia kattoen samalla telkkaria. Toivottavasti joku jaksoi lukea loppuun asti! Kivaa viikonloppua kaverit! 

40 kommenttia:

  1. Mun ehdoton lempparitee on goji & tyrni (vihreä tee) ♥ Sitä tosin ei saa tavallisista kaupoista, vaan ostettiin joskus Juvan teehuoneelta! Kivoja kuvia :-)

    VastaaPoista
  2. Miten toi kuivaharja toimii? Käytetäänkö sitä kuivana vai suihkun yhteydessä vai miten? :) Pitäs minunkin alkaa heräämään aikaisemmin. On unirytmi aivan sekaisin ja oon heräillyt aina siinä 12 aikaan, sitten ärsyttää kun on valoisaa vaan 3 tunnin ajan :S

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Käytetään kuivana ja mä oon käyttänyt aina ennen suihkua, kun sitä ihoa kuitenkin irtoaa jonkin verran harjatessa. :) Joo, no mäkin oon kyllä nukkunut vähän liian myöhään, kun en meinaa sada illalla unta samaan aikaan, kun Niko ja en tykkää valvoa yksin. :D Ens viikolla pitää alkaa muuttamaan unirytmiä, ettei eka aamuvuoro tunnu niin pahalta.

      Poista
    2. Eikö se sitten raavi ihoa vai onko se kuinka pehmeä harja? :D Mietin vaan, että mitenhän toimisi herkkäihoisille :)

      Poista
    3. No mulla on aika herkkä iho (jos esim raapasen kynnellä kaulasta, heti tulee sellanen punanen läntti) mut ei toi raavi! Tota ei tietenkään kannata painaa kovasti ihoa vasten vaan sillein kevyesti herkemmistä kohdista. Esim sääret kestää vähän kovempa harjausta verrattuna käsiin :) lisäks kun käy suihkussa ja levittää rasvaa niin sit mulla ainakin helpottaa jos jostain iho ärsyyntyy. :)

      Poista
  3. Tää oli tosi ihana postaus ja kuvat on kauniita niinku aina :) Tällaset arkiset fiilispostaukset on just minun mieleen <3 Mulla on kans aikomuksena alkaa kirjottaan kiitollisuuspäiväkirjaa! Pitäis vaan hankkia joku kiva vihko sitä varten :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon, kiva kuulla et tykkäät näistä! :) Suosittelen tota vihkoa lämpimästi, tarkotus ois vielä sen vikalle sivulle kirjottaa kirje itelleni jonka luen sit vuoden päästä !

      Poista
  4. Alotetaanko harrypotter maratooni??? Oon meinaa miettiny sitä enkä oo nähny ku tyyli 1-3 :-D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha joo pidetään vaan! :D Mut näitä en kyllä ehi lukea samaa tahtia kun niitä twilighteja ;D

      Poista
    2. ei se haittaa ;) ps. etin ihan sikakauan tosta maisemakuvasta tätä sun blogin osotetta ja nyt tulin koneelle ja löysin wohooo

      Poista
    3. Mä en löydä sitä kännykällä melkein tosta tokastakaan kuvasta haha :D

      Poista
  5. Söpöjä kuvia :) Omat lemppariteet on myöskin vihreitä - Liptonin sitruunainen macaron-tee on aika ihanaa, vaikka aika makeeta onkin.. Lisäksi Clipperin Detox-tee on ihan törkeen hyvää!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Se macaron-tee on kyllä hyvää, vaikka makeeta. Vie kyllä makeanhimoa hyvin pois! Tota clipperiä en oo maistanutkaan, kiitos vinkistä ! :)

      Poista
  6. Sä se vaan osaat ottaa niin kivoja kuvia yksinkertaisistakin asioista :-) Ja mun lempitee on ihan perus english tea <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos Roosa! :) Se on kyllä oikeesti perushyvää! Ootko koittanu sitruunaviipaleen kanssa? Toimii!

      Poista
  7. Aivan ihania kuvia, niin kun aina!! :) Tällaset arkiset kuvapostaukset on tosi kivoja <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana, kiitos :) Mäkin kyllä tykkään eniten tän tyylisistä postauksista muiden blogeissa. :)

      Poista
  8. Aivan ihania kuvia (jälleen kerran :D), ei voi muuta sanoa. Jään aina ihailemaan näitä blogisi kuvia. :) Tuo positiivisen asian kirjaaminen ylös päivittäin kuulosti mielenkiintoiselta.. pitäisi varmaan itsekin kokeilla tuollaista.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon, ihana et kuvista tykätään, kun kuitenkin yritän niihin panostaa! :) Ja ton vihon käyttäminen on kyllä kivaa, suosittelen. :)

      Poista
  9. Täytyy kyllä itekkin alkaa pitää tänä vuonna tollasta kirjaa, johon vois aina kirjotella juttuja päivältä :) ihana idea siis ! Tuo mökki näyttää kyllä tosi kivalta, täytyy pitää mielessä tuo jos varailee mökkiä tuolta päin ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, kannattaa! :) Heh, joo pistä ylös jos tulee tarvetta mökille ;)

      Poista
  10. Ihania kuvia! <3 ootan et itekin pääsen omaan kämppään kaikkee kuvailee kun se on niin vaalee ja valoisa!! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! <3 En malta oottaa et muutatte sinne, se on varmasti ihana! :)

      Poista
  11. Aivan ihania kuvia! Tämmöset postaukset on kyllä ihan lemppareita♥ muutenki tää blogi on aivan ihana ja raikas♥ ps. Mulla on pakko mielenä etsii nuista kuvista se osoite :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon, et tiiäkkään, miten tälläset kommentit aina piristää! ♥ heh, vissiin aika moni tekee niin ;D

      Poista
  12. Hei vitsi miten kiva idea toi positiivisten juttujen kirjoittaminen, mäkin haluan! :-)

    VastaaPoista
  13. Sulla on oikeesti niin paljon silmää valokuvaamiselle! Moni onkin jo kehunut, mutta pakko munkin sanoo, että sä todellakin osaat ottaa hienoja kuvia ihan mistä tahansa, vautsi vau :) Kiinnostuin muuten tosta kuivaharjasta, täytyisköhän käydä ostamassa ja testata...

    Erika

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon, tälläset kommentit on kyllä niin päivän piristyksiä! :) Ja suosittelen kyllä tota kuivaharjaa, et tuu pettymään ;)

      Poista
  14. Taas niin superihania kuvia:) Mun lempparitee on liptonin mansikka! Niin taivaallisen makusta ku laittaa vähä sokeria<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aww, kiitos! :) Oi, kuulostaapas ihanan kesäiseltä!

      Poista
  15. Aivan ihania kuvia <3

    VastaaPoista
  16. Tosi kiva postaus ja ihania kuvia, tällasia arkipäiväsiä juttuja on aina mukava lukea.:-)

    Haluaisin kysyä, että mitä sun toiseen opintovuoteen on tähän mennessä sisältynyt? Luin tuon opiskeluusi liittyvän postauksen, ja ymmärsin, että nyt toisena vuonna oot siis suuntautunut siihen haluamaasi linjaan? Itse harkitsen myös samaan kouluun hakemista lukion jälkeen, niin kiinnostaisi kovasti,että minkälaisia projekteja ja muita juttuja siellä tehdään?:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kaima! ;)

      Itseasiassa mulla on siis jo kolmas vuosi nyt menossa. Tästä postauksesta: http://sara-undermyumbrella.blogspot.fi/2013/11/vilajkl.html näkee meidän toisen vuoden projektin eli tehtiin parin kanssa projekti liittyen sosiaaliseen mediaan ja meidän toimeksiantajana toimi Jyväskylän Vila. Me sit suunniteltiin ja toteutettiin tollanen kilpailu, hankittiin yhteistyöbloggaajia, tehtiin ja painatettiin tollasia mainoksia ja seurattiin kilpailun etenemistä. Tänä vuonna meidän projektin piti liittyä kansainväliseen ostotoimintaan, joten käytiin kahden mun kaverin kanssa Kööpenhaminan muotimessuilla (tässä postauksessa muutama kuva: http://sara-undermyumbrella.blogspot.fi/2014/08/copenhagen-part-1.html) ja etsittiin sieltä sopivia tuotemerkkejä, jotka sopis Kouvolalaisen kukka- ja lahjatavarakaupan valikoimaan, joka halus laajentaa valikoimaansa asusteisiin. Sit messujen jälkeen tilattiin noita tuotteita yhdeltä tuotemerkiltä, joka löydettiin messuilta, järjestettiin asiakasilta, jossa ne tuotteet tuli ensimmäistä kertaa myyntiin. Nää molemmat projektit on ollut tosi suuria ja vaatinut tosi paljon aikaa ja vaivaa, mut mun mielestä ne on ehdottomasti ollu parhaita tehtäviä koko koulussa, sillä niistä oppii ihan valvavasti ja pääsee itse suunnittelemaan ja toteuttamaan, mitä haluaa tehdä. :)

      Sit muita kursseja liittyen tähän linjaan (tai kärkeen, niinkuin meidän koulussa sanotaan) niin ollaan opiskeltu tuotetuntemusta (eli ihan millasia erilaisia materiaaleja on olemassa, mistä kuiduista ne tehdään jne ja sit erilaisten materiaalien ominaisuuksia, puhuttu urheiluvaatteista ja työvaatteista ja vaatteiden ekologisuudesta, nopeasta ja hitaasta muodista), sit valikoimasuunnittelusta, oston tekemisestä ja tosiaan käytiin niillä muotimessuilla. Niinkuin muissakin linjoissa, tähän mahtuu myös sit omien kiinnostustenkohteiden mukaan myös muita kursseja ja mä oon esimerkiksi opiskellut johtamistaitoja ja markkinointia. :)

      Älyttömän pitkä vastaus, mut toivottavasti saat tästä jotain irti! :> Suosittelen ehdottomasti meidän kouluun hakemista jos muoti ja vähittäiskauppa kiinnostaa!

      Poista
    2. Kiitos ihan superisti,että jaksoit vastata näin pitkästi, tästä oli paljon apua!:) Kuulostaa kyllä niin kiinnostavalta noi kaikki projektit ja koko koulutus muutenkin, juurikin niitä mun kiinnostuksenkohteita. Pidän siis ehdottomasti tuon koulun mielessä hyvänä vaihtoehtona.

      Poista
    3. Ei mitään, kiva et olin avuks! :) muistan ite miten kauheaa oli miettiä mitä haluis tehä lukion jälkeen..

      Poista
  17. Lasketteleksä suksilla vai laudalla? :) tosi nättejä kuvia!

    - P

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Osaan laskea molemmilla mut mulla on oma lauta niin sillä on tullu laskettua nyt muutama vuosi! Kiitos. :)

      Poista