perjantai 23. tammikuuta 2015

Random pics and thoughts

bed

Tässä postaksessa muutama fiilistelykuva mun kuluneesta viikosta, olkaa hyvä! Mulla on ollut nyt paljon vapaa-aikaa, kun koulua ois vain 1,5 h viikossa (vielä en oo siellä edes ehtinyt pyörähtämään, kun ensin oli hampaiden poisto ja sit tunnit peruttu) ja töitä on vain viikonloppuisin. Täytyy nyt nauttia, kun helmikuun alussa alkaa mullakin harjoittelu ja veikkaan, et sit kummasti päivät rupeaa täyttyä tekemisistä. Pakko sanoa, et oon nauttinu siitä, että oon saanut keskittyä vain blogiin!
  brekkie

Joudun koko ajan muistuttamaan itteäni, että tänään ei oo maanantai. Oon siis koko alkuviikon ollut vapaalla ja tänään menin aamuvuoroon niin vaikea käsittää, et nyt alkais viikonloppu. Vaikka mulla onkin koko viikonloppu töitä niin silti päivissä on sellanen erilainen fiilis, kun on viikonloppu verrattuna esim. alkuviikkoon. Tiiättekö, mitä tarkotan?

flowers

Vitsi, kohtahan on jo helmikuu! Oon jotenkin aina tykännyt helmikuusta ja silloin talvi on usein parhaimmillaan, eli aurinko paistaa, lumi kimaltaa eikä pakkasta oo enää liikaa. Ystävänpäiväkin on sellanen kiva pieni piristys helmikuussa. Oon miettiny, et vietetäänköhän ystävänpäivää jenkeissä ollenkaan ystävien kesken, jos sattuu olemaan sinkku? Siellähän se nimenomaan on sellainen rakastavaisten päivä, kun taas täällä sitä vietetään ystävien ja kumppanin kanssa.

hiukset

Syötiin Nikon kanssa äsken sellaisia tortilla"veneitä", siis niitä uusia Stand'n'stuff tortilloja. Eka mua vähän epäilytti, et miten tollanen kuppi toimii käytännössä ja ajattelin, et ekalla haukulla se murenee kokonaan, mutta toisin kävi! Musta toi vene oli paljon siistimpi syödä, kun tavallinen tortilla, sillä sitä ei tullu täytettyä liian täyteen. Oli kiva, kun kaikki täytteet ei tippunu lautaselle, eikä kastikkeet valunu käsiä pitkin. Pitää ehdottomasti ostaa uudestaankin!

phone

Heräsin tänään tosiaan jo viideltä töihin ja mun tekis ihan älyttömästi mieli ottaa nyt pienet päikkärit! Ajatus siitä, et vetäisin lämpimän viltin päälle ja heittäisin pitkäkseni on niin ihana, mut sit en tykkää yhtään siitä herätyksestä päiväunilta. Usein musta tuntuu, et ne päikkärit saa mut vaan ärsyyntymään, kun eka saa unen päästä kiinni ja sit joutuukin jo heräämään. Lisäks mulla on monesti syke heti päikkäreiltä herätessä tosi korkea, ihan kun oisin säikähtäny jotain. Saa nähä, et pysynkö hereillä iltaan asti, yritän kuitenkin!

Ehkä tää höpöttelykin menee sen väsymyksen piikkiin. ;) Ei mulla muuta, kun hyvää viikonloppua jokaiselle teille sinne ruutujen toiselle puolelle. Heippa! 

ps. Muistakaa käydä heittämässä kysymyksiä vielä edelliseen postaukseen. Nyt on mahdollisuus kysyä kaikkea, mikä on mietityttäny. :)

45 kommenttia:

  1. ihana postaus! :) ja muuten hyvä kun muistutit tosta ystävänpäivästä, en ois ite varmaan ollenkaan muistanut koko päivää! :D mun mielestä se on kyllä kivempi, että voi viettää ystävänpäivää, vaikka olisikin sinkku. mutta niin, aivan täydellinen postaus taas! :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, kiva et tykkäsit! :) Heh hyvä et höpisin tosta niin muistat viettää sitä vaikka sit joidenkin kavereiden kaa! Mullakin on ollut joka vuos tapana viettää se jonkun kaverin kaa ja melkein aina on tullu syötyä sellaset arnoldsin donitsit :D

      Poista
  2. Ihana toi nutturakampaus! Saisko siihen jonkinmoista tutorialia? :)
    T. Henna

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Henna! :) Toi on oikeesti tosi yksinkertainen eli vaan ensin tehdään pää alaspäin ranskalainen letti siihen asti mihin haluaa ponnarin. Sit hiukset ponnarilla kiinni ja sit kieputtaa hiusdonitsin siihen päälle. :) Toivottavasti tästä oli apua!

      Poista
  3. Ootko tykänny tosta iphone 6:sesta? Oon ite harkinnu ostaa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oon! En pärjäis enää vanhalla 4:sella ;D parasta on tää sormenjälkitunnistus ja iso ja tarkka näyttö. Plus kamera on tosi hyvä!

      Poista
  4. En oo ikinä nähny tollasia valkosuklaa/jogurtti kuorrutettuja mansikoita/vattuja tollein et ne ei oo kokonaan kuorrutettuja, ja et toi marja näkyy sieltä?? myyäänkö noita jossain vai ootko halkassut noi tolleen??

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oon ite halkassu ne! Ne on paljon söpömpiä noin plus kivempi syödä kun ne mahtuu suuhun imeskeltäväks kun ei oo niin isoja palloja haha :D

      Poista
    2. Niin siis myydäänkö tollasia kaupoissa? En oo koskaan nähny:D ja millä kaupan osastolla ja millaisessa pakkauksessa? :)

      Poista
    3. Noi oon ostanu punnitse&säästä kaupasta eli ihan sellasena irtonaisina oon ostanu noi :) ja toi kippo on mariskooli eli ei myydä tollasissa kipoissa :)

      Poista
  5. Tosi ihania kuvia!! Ja mulla on vähä sama juttu päikkäreitten kans, haluisin nukkua päikkärit mut mulla iskee hirvee pääkipu heti niitten jälkeen :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, ihana et tykkäsit! :) No vähän sama juttu mulla, mistähän se johtuu? :s

      Poista
  6. Mä en oo "uskaltanut" vielä testata noita tortilloja, just siitä syystä että oon luullu täytteiden valuvan vielä pahemmin kun tavallisista. Ehkä täytyy nyt koittaa :) Ja kiitos tosta lettinutturaideasta, mä oon aina tehnyt vain ihan normaalin nutturan, mutta siitähän tulis tosiaan vähän jännemmän näkönen letillä!

    Ja päikkäreistä.. Mulla menee jotenkin loppupäivä ihan pilalle jos otan päikkärit, olo on vaan niin ärsyttävä, kun herään. Vaikea selittää, mutta oon jotenkin ihan pöhnässä loppupäivän :D Eikä mihinkään saa oikeen otetta enää. Kai se johtuu jotenkin siitä, että kun en yleensä ota päikkäreitä, niin kroppa (ja mieli) jotenkin luulee että nyt on yö, kun nukutaan. Ja sitten kun herätäänkin nopeasti, niin unet katkeaa jotenkin kesken? Jollakin tavalla sekoittaa sitä omaa vuorokausirytmiä :D Koitankin aina väkisin pysyä hereillä ja mennä sitten vaikka aikasemmin nukkumaan illalla!

    Ihania talvipäiviä sulle <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kannattaa testata! Sellasta vapaapäiväruokaa kun on aikaa nauttia ruuasta :) Ja voi olla et just ton takia ne päikkärit on huono idea.. Sain eilen pysyttyä hereillä jes :D

      Kiitos samoin sulle <3

      Poista
  7. Hahah mää oon aatellu ihan samallain noista tortillaveneistä :D Ehkä pitäis munkin antaa niille mahdollisuus.. Ja tuo lettinuttura on täydellinen! Vielä kun on eriväristä hiusta niin näkyy kauniisti tuo itse letti :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Anna ihmeessä, musta ne toimi hyvin! :D Kiitos, mustakin se korostaa tota lettiä kivasti! Vielä pitäis opetella tekemään toi letti paremmin alusta... :D

      Poista
  8. En näin yöllä puoliunessa kykene kommentoimaan muuta järkevää, mut pakko sanoo, että toi kampaus on aivan ihana! ♥__♥

    Erika

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana et jaksat kommentoida myös puoliunessa tänne! <3 kiitos! :)

      Poista
  9. Hyvänmielenkuvia <3 Pakko tehdä tänään tortilloja ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva et oot tota mieltä <3 heh, ne on kyllä sellasta viikonloppuruokaa! ;D

      Poista
  10. Ne tortillat on ihanii:-) nii ystävänpäivä on kohta :o Annatko ystävänpäivänä lahjoja kavereilles?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joskus ala- ja yläasteella tuli ostettua mut ei enää. :) mielummin käyn vaikka kahvilla tai vietän vaan aikaa Nikon ja ystävien kanssa :)

      Poista
  11. Nyt vasta löysin sun blogin, mutta jäin heti koukkuun! Ihania postauksia ♥

    VastaaPoista
  12. Oih ihania kuvia!:)
    P.s. Ootan sulta kevään tullessa paljon asupostauksia! Ne on aina niin kivoja=)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Jee, joku oottaa niitä! Mäkin ootan, et alkaa harjottelu ja alan taas "pukeutumaan", kun nyt lomaillessa on ollut lähinnä kollarit tai työvaatteet päällä. :D

      Poista
    2. Saanko kysyy missä aloitat harjottelun? Jossain kaupassako? :)

      Poista
    3. Kerron sen paikan ehkä sit kun harjottelu alkaa mut siis vaatekauppaan meen ! :)

      Poista
  13. Niin upea nuttura<3 Ihania kuvia muutenkin:)

    http://sofiawilhelmiina.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  14. Love that bun hairstyle, so cute!

    www.thefancyfashioncastle.blogspot.com

    VastaaPoista
  15. Ihana tuo nuttura!<3 Ja tuli tuosta tulppaanikuvasta hirvee hinku saada tulppaaneja itellekki :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, mustakin se on söpö! :) Tulppaanit kyllä piristää niin paljon ja tuo heti kevättä kotiin <3

      Poista
  16. Ihana kampaus! Oon monta kertaa yrittänyt vääntää tollasta ranskalaista alhaaltapäin, mutta hermothan siknä vaan on mennyt... Ehkä tästä inspiroituneena jaksan yrittää vielä kerran, kun näin taas kuinka kivalta se näyttää! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei toi mullakaan ihan putkeen menny :'D me tarvitaan siis harjotusta!

      Poista
  17. Nättejä kuvia, varsinkin tuo eka, ehkä se söpö muumimuki tekee sitä erityisen :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, tykkään tosta muumimukista kyllä tosi paljon! :)

      Poista
  18. Taas kerran todella kauniita kuvia :) millä muokkaat niitä?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! :) muokkaan ihan vaan iPhotolla ja picasalla lisään noi osoitteet :)

      Poista
  19. Tosi suloinen tuo nuttura&letti kampaus!! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, se letti tuo siihen kyllä sellasen kivan pienen lisän! :)

      Poista
  20. Vau, tosi kivoja ja raikkaita kuvia! :))

    <3:http://sannamarian.blogspot.fi/

    VastaaPoista