maanantai 19. tammikuuta 2015

Marble and chalkboard

2

Huomaako kukaan mitään uutta meidän makkarissa? Tästä näätte edelliset kuvat, jos on päässyt unohtumaan! Oon huomannut, että viime aikoina ihastelen jatkuvasti marmorikuviointia sisustuksessa ja vähän harmittelin, sillä en keksinyt mitään, mihin meillä sellainen vois olkkarissa/keittiössä sopia. Sit yks ilta ennen nukkumaan menoa selailin we heart it:iä sängyssä ja tajusin, että marmori ei sovi meidän olkkariin, mutta makkariin sopiikin!

1

Muistin onneks heti perään Iidan postauksen, jossa vanha pöytä oli saanut uuden ilmeen marmorikuvioisella kontaktimuovilla. Me ollaan käytetty samaista d-c-fix kontaktimuovia jo edellisessä asunnossa, mutta en ois varmaan tajunnut, että sitä on myös muita, kuin puhtaan valkoista. No, tolla samalla kontaktimuovilla lipasto sai uuden ilmeen melko vaivattomasti!

4 3

Niko innostu kanssa noista eri kontaktimuoveista ja ostettiin eteisen sähkökaapin oveen liitutaulumuovia. Pieni juttu, mut tuo musta kivan lisän sisustukseen!

 Ootteko te käyttänyt kontaktimuovia sisustuksessa? Ja hei, iskeekö marmorikuviointi teihin vai ei? :)

30 kommenttia:

  1. Näyttää kyllä kivalle tuo lipaston uusi pinta! :) Meillä laitettiin lasiseen ruokapöytään pinnaksi mustaa hiilikuituteippiä kun mulla meni järki sitä pyyhkiä. Tuli tosi kiva ja seuraavana olisikin aikomuksena teipata yksi lipasto :). Kiva idea tuo sähkökaappi :).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, kiva kuulla et oot sitä mieltä! :) Joo, meillä oli väliaikasena lasinen pöytä se oli maaaaailman ärysttävin, kun siinä näky ihan kaikki. :D Sähkökaappi-ideasta kaikki kunnia Nikolle!

      Poista
  2. Vau, onpa kivannäköset!:) mistä noita muoveja oikein saa?:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Ostettiin noi molemmat etolasta, mut esim. ne edelliset ostettiin kodin terrasta. :)

      Poista
  3. ihankun tuolla makkarissa olis pieni lelunurkkaus ;D mutta näyttää hyvältä! Mä palkkaan sut sit isona sisustaa meidän kämppää =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh no niin siellä onkin. ;D Koko sen ajan kun kuvasin niitä kynttilöitä niin Remi penko tuolla tota laatikkoa ja tutki valikoimaa... :D Haha sopii! :*

      Poista
  4. Näyttää tosi kivalta toi marmoripinta! :) En ookkaan koskaan ennen kuullut tollasesta kontaktimuovista mitä voi käyttää sisustukseen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niin mustakin, tuo jotenkin raikkautta tonne huoneeseen! :) Suosittelen tota kontaktimuovia, jos on joku pieni juttu, joka kaipais ehostusta. :)

      Poista
  5. Oih näyttää todella upealta ! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon, mäkin oon kyllä tosi tyytyväinen! <3

      Poista
  6. Oi, ihan mahtavalta näyttää noi uudet jutut! <3 Toi sähkökaappi on kans aivan loistava! Tollasen voisin meillekin haluta :))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, kiva et tykkäät! <3 Toi ei maksanut, kun ehkä jonkun 10 e rulla, niin aika halvalla saa ;)

      Poista
  7. Mä oon päällystäny vessassa meidän pesukoneen päällisen semmosella harjatun metallin näkösellä kontaktimuovilla. Se sai koko kylppärin ilmeen iha erilaiseks kun kuitenkin melko isosta pinnasta kyse! Ton lisäks meillä on jääkaapin ovessa liitutaulutarraa, se on ollu iha super kätevä kun käytän sitä kauppalistana, johon voi heti kirjottaa mitä tarvii kun edellinen loppuu :-D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vitsi, en ollu tajunnu et pesukoneelle ja muille kodinkoneille vois kans tehä jotain ehostusta! :D kiva idea, tulee varmasti heti erilainen yleisvaikutelma! :)

      Poista
  8. Tosi hyvälle näyttää tuo lipasto! :) En ollu aikaisemmin kuullutkaan tuollaisesta kontaktimuovista! Täytyy pitää mielessä tää! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Jenni! :) Mäkin törmäsin sillon ehkä pari vuotta sit ihan vahingossa, kun joku fb-kaveri oli laittanu kuvaa, kuinka niitten keittiö oli saanut ihan uuden ilmeen noilla kontaktimuoveilla :)

      Poista
  9. Ihanan näkönen on kyllä toi kuvio :) Voisin ite kokeilla keittiön tasoihin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva, et tykkäät kans! :) Toi vois olla kyllä aika hieno just keittiön tasoissa kans. <3

      Poista
  10. Näyttää tosi hyvältä!! :) Munkin on jo pitkään pitäny päällystää mun keittiötasot, ehkä nyt vihdoin saisin tän innoittamana aikaseks! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vitsi, kohta mäkin alan haaveilee keittiön tasojen päällystämisestä, kun niin moni siitä puhuu heh. ;) Kiitos Minna! :)

      Poista
  11. Näyttääpä freesiltä, eikä ollenkaan muoviselta, kuten vois kontaktimuovista ajatella :-) Täytyy pitää mielessä tulevaisuuden kannalta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Totta, toi on marmorikontaktimuovi on tosi kiiltäväpintanen, joka yllätti meidät positiivisesti! :)

      Poista
  12. Vastaukset
    1. Kiitos, mäkin ihastelen aina kun kävelen ohi heh ;D <3

      Poista
  13. Sinulla on kyllä todella kauniita kuvia ♥ ehdottomasti täytyy laittaa lukulistalle blogisi :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi, ihana! Kiitos Johanna, kiva kuulla, et tykkäät :) ♥

      Poista
  14. Kaverilla on keittiön kaapeissa mustaa kontaktimuovia ja ei voi ikinä uskoa että se on kontaktiaa!

    VastaaPoista
  15. Toi marmorinen kontaktimuovi on niin hyvä idea! Kiitos vinkistä, Ikea Malmini saa piakkoin uuden ilmeen :)

    VastaaPoista