keskiviikko 28. tammikuuta 2015

Guess kännykkäpussi ja kolme asua

guess

Tiiättekö sen tunteen, kun lähtee käymään jossain ja tarvii mukaan avaimet, kännykän ja pankkikortin eikä millään jaksaisi ottaa koko laukkua mukaan? Mulla on tälläsiä fiiliksiä aika usein varsinkin keväällä ja kesällä, kun on muutenkin vähemmän vaatteita, niin ei vaan jaksa raahata koko laukkua mukana. Lisäks oon aina lentokentällä kattonut kateellisena vierestä, kun Lauralla on ollut passi, lentolippu ja kännykkä kätevästi kaulasta roikkuvassa pussissa, kun ite on joutunut kaivamaan lentolaukusta ensin käsilaukun ja sieltä passin ja sit pakkaamaan ne uudestaan sinne ja kohta taas sama rumba uudestaan. Tiesin siis, että tarviisin sellasen vähän isomman kännykkäpussin ja, kun mulle tuli yhteistyön kautta mahdollisuus tilata jotain Fashionstorelta, ei valinta ollut vaikea. Tilasin siis yllänäkyvän Guessin kännykkäpussin!

Innostuin sit miettimään muutaman kesäisen  asun kännykkäpussin ympärille:

guessasu

Pitsitoppi, revityt farkkushortsit, kukkapanta ja kännykkäpussi, tuleeko kenellekkään muulle festarit mieleen tästä asusta? Voisin kyllä kuvitella tän asun kyllä ihan mille tahansa kuumalle kesäpäivälle. Ah, ihana kesä. 

guessasu2

Tän asun kukkatakin käyttöä odotan varmaan eniten tulevalta keväältä! Musta toi uus pussukka sopii hyvin tollaiseen vähän rennompaan takkiin, varsinkin sillein kaulassa pidettynä. Ton pussin hihna on suunniteltu pidettäväks olkapäällä "cross body" (en keksi tolle mitään suomenkielistä fiksua sanaa..), mutta aion tehdä hihnaan lisää reikiä, jotta sen saa myös kaulaan roikkumaan.

guessasu3

Vikassa asussa on vähän hienompi toppi, tekonahkashortsit ja kukkapanta ja musta tää on vähän juhlavampi tai sellainen hienompi asu, kuin kaksi edellistä. Tässä toi kännykkäpussi olis kätevä esimerkiksi juhlimaan lähtiessä, sillä baareissahan ei isoa laukkua ole kiva kantaa ja mulla alkaa ainakin sattumaan sormiin, kun kantaa clutchia koko illan. :D

Vitsi, nyt on jo keskiviikkoilta ja mun piti julkaista tää postaus jo maanantaina! Mulla olikin yllättäen koko alkuviikko töitä ja, vaikka ois ollut kauhea hinku päästä kirjoittelemaan, niin aika ei vaan riittänyt. No, onneks niinpäin, että aika ei riitä, mut inspiraatio riittää eikä toistepäin. Yritän ehtiä myös aloittamaan teidän kysymyksiin vastailua tällä viikolla, mutta vielä ehtii kyselemaan tässä postauksessa. 

Mutta, mikä asu iskee teihin parhaiten? :)

26 kommenttia:

  1. Varmasti kätevä! :) Eka asu on mun lemppari.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No on! Pitää vaan odottaa vähän lämpimämpiä kelejä, en nimittäin tiedä, miten toi istuis toppatakin kanssa. :D Kiva, että tykkäät siitä! :)

      Poista
  2. Kaikki asut on ihania! Oma lemppari ehkä kuitenki toi eka :) oispa jo kesä!!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla, et kaikki osu oikeaan, heh! Toi eka on kyllä niin kesäasu, kun voi vaan olla, ah... <3

      Poista
  3. Oi, ihanan söpö tuo pussukka! :) Mun lemppari on ehottomasti toka asu! Onkohan tuo kukka takki ostettu vasta? :P

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikö ookkin! Ei oo sellanen liian koristeltu, mitä Guessin jotkin tuotteet on. :) Heh, toi toka on kyllä ihanan rento! Toi takki on ostettu viime keväänä Ginasta :/ Toivottavasti sinne tulee jotain vastaavia myös tänä vuonna. :)

      Poista
  4. Ihana!! <3 Lemppari on noista tuo toinen asu, vaikka myös ensimmäinen näyttää tosi kivalta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No eikö ookkin! ;) Musta tuntuu, että toi toka alkaa nousta munkin lemppariksi... :D

      Poista
  5. Onko sinun puhelimesi 6 vai 6 Plus? Mietin vain, että mahtuukohan tollaseen 6 Plus jacmainitsemasi tavarat. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla on 6, mutta toi on aika iso, kun passikin mahtu ihan helposti, että uskoisin 6 plussan mahtuvan myös! :) Tuosta tokasta linkistä pääsee tohon suoraan tohon pussiin niin siellä on muistaakseni mitat tolle. :)

      Poista
  6. Oi miten söpö pussukka ja miten kätevä kokonsa puolesta! <3 Mun lemppari noista oli ehdottomasti ensimmäinen ja kolmas! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No eikö ookkin! Eka pelkäsin, et se ois liian pieni, mut siellä sisällä on monta eri lokeroa niin avaimet ei esim. pääse naarmuttamaan puhelinta. :) Eka, joka kääntyy kolmosen puoleen! Mulla oli melkein sama asu meidän tupareissa ja viihyn kyllä hyvin siinä. ;)

      Poista
  7. Oi miten kiva ja raikas toi pussukka, sopii hyvin jokaiseen noista asuista :-) Omaa silmää miellytti eniten toi vika look!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Sulla on niin pettämätön tyylitaju, et oon ihan innoissani, et susta toi sopii noihin kaikkiin! :D Toi vika on noista kyllä siistein ja tykkään siksi itekin. :)

      Poista
  8. Ihana pussukka ja niin käytännöllinen :-) <3 Mä tykkään noista kesäisistä asuista!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, mullakin alkaa olemaan jo aika kova kesäkaipuu! <3 Mustakin toi pussukka on kiva just sen takia, et se on hieno plus käytännöllinen ;D

      Poista
  9. Ihana pussukka <3 samantapainen meni heti ostoslistalle :D kesäkaipuu vaan kasvaa, kun katselee näitä kuvia...!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nyt mulla nous heti mielenkiinto, et millasen löysit! :D No älä muuta sano... Kyllä se sieltä tulee! :)

      Poista
  10. Eikä miten ihania nuo asut<3 Voisin pukea kaikki päälleni! Ja tuo pussukka on söpö!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana, että tykkäät niistä kaikista! Meillä on siis samanlainen maku! :)

      Poista
  11. Mun ääni menee tolle ekalle asulle, vaikka muutkin on kivoja! :)

    Erika

    VastaaPoista
  12. Noi kaikki asut on kyllä ihania mutta toi toisen asun kukkatakki näyttää oikeesti aivan täydelliseltä! <3

    VastaaPoista