sunnuntai 21. syyskuuta 2014

Weekend

Oon edelleen kipeenä, mutta onneks viime päivinä kameraan on tarttunut edes muutama kuva! 

1

Pyysin teiltä kesällä kirjavinkkejä ja sain niitä ihan älyttömän paljon ja suuri kiitos siitä! En osannut millään päättää, että mitä lukisin seuraavaksi, mutta kun Laura-serkku toi mulle nää Lauren Conradin kirjat, niin aattelin aloittaa näistä. Oon vasta ihan alussa, mutta vielä en oo ihan vakuuttunut tosta kirjasta, tuntuu nimittäin vähän vaisulta Twilightin jälkeen. Uskon kuitenkin, että toi paranee, kun se tarina pääsee kunnolla alkamaan!

2

Perjantaina mulla ei ollut enää yhtään kipeä olo (toisin kun tänä aamuna..), joten lähdettiin Nikon ja Ninnin kanssa käymään Matkuksessa ja Ikeassa. Vaikka mun ei ollut tarkotus oikestaan ostaa vaatteita, löysin kuitenkin muutaman jutun, mitä olin aikasemmin jo kattonut ja sain kaikista vielä alennusta! Ikeastakin lähdettiin ostamaan kenkäkaappia ja muutamaa pienempää juttua ja tultiin kotiin auton takakontti täynnä tavaraa (ja meillä on vielä farkkuauto :D).

3

Tänään sit heräsin ihan järkyttävään kurkkukipuun ja päänsärkyyn, vaikka luulin jo, et oisin parantunut. Halusin kuitenkin saada uudet kynnet, joten buranan voimalla mentiin sit käymään Ninnillä ja Kallella. Ninni oli jo valmiiks miettinyt, millaset kynnet mulle tulee ja ihan sairaan kivathan niistä tuli! Toivoin syksyisiä ja sellaset noi musta onkin. :)

4

Koska silloin, kun kurkku on pahasti kipeä, pitäis syödä kylmää, jotta kurkun turvotus laskis, joten jouduin käydä ostamassa jätskiä. Niko on ollut tän illan töissä, joten mä ja benkku ollaan katsottu vaan telkkaria. Olin suunnitellut, että pitäisin O.C. maratonin, mutta Niko kävi ostamassa uuden xboxin ja enhän mä osaa käyttää tota! Inhoon uusien teknisten laitteiden käytön opettelua... Onneks sunnuntaisin tulee ihan hyvää ohjelmaa telkkarista. 

Mut nyt tää mun kirjottaminen alkaa menemään vähän turhanpäiväiseks jaaritteluks, joten ehkä parempi lopettaa! Toivottavasti te ootte pysyny terveinä! :)

23 kommenttia:

  1. aivan ihanat noi kynnet!:) supernätit!

    VastaaPoista
  2. Äääää mullakin karsee kurkkukipu ja nuha mut miks mää en oo käyttäny tota tekosyytä ostaa jätskii vaan juonu pelkkää kuumaa ja vetäny särkylääkkeitä?!?! Eikä oo auttanu mitään!! Half baked on niin eniten paras!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. viimeks kun mulla oli tällänen kurkkukipu niin kävin lääkärissä ja se kielti kaiken kuuman syömisen ja juomisen :D suositteli et kylmällä se helpottaa, joten jätski toimii hyvin ;D suosittelen testaamaan! :)

      Poista
  3. Ihania kuvia ja paranemisia sulle! :-) Mitä kameraa muuten käytät, tosi laadukkaita kuvia? :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitos Eerika! :) mulla on canon 1100d ja 50 mm/f1.8 objektiivi :>

      Poista
  4. Hei oliko hyvää toi jäätelö :D ja oliks siin paljon suklaata ku en yleensä suklaajädest tykkää mut toi kuulostaa kyö hyvältä..... Ja ihania kuvia niinku sulla aina <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. toi on min lempi ben&jerry's eli oli ;) siinä on niinku puolet ja puolet suklaa- ja vaniljajäätelöä ja ne on sillein sekotettu keskenään eli ei maistu pelkälle suklaajätskille (en itekään kauheesti välitä siitä)! ja siinä on keksitaikinan JA brownie taikinan paloja <3

      kiitos ihana! :)

      Poista
  5. ostiks Niko siis sen uuden xboxin (sen vikaks julkastun sika kalliin) vai vaan uuden vanhemman xboxin? :o mitä teette sille vanhalle? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. joo, ostin sen uusimman xboxin :) ja mä oon sitä mieltä, et se vanha myydään! :D inhoon jos "turhaa" tavaraa jää nurkkiin

      Poista
  6. oi ihanat kynnet :) ja jos et oo lukenu niin kannattaa ehdottomasti lukea nancy, ihan paras ja koskettavin kirja jonka oon ikinä lukenu!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. mäkin tykkään! :) itseasiassa oon lukenut ton kirjan joskus yläasteella! :>

      Poista
  7. hei mikä kamera sulla on ja millä asetuksilla esim nää kuvat on otettu? terveisin valokuvausta opetteleva tyttö :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. mulla on canon 1100 d ja 50mm/f 1.8 objektiivi ja kuvaan aina TV:llä. säädän sit suljinaikaa ja valotusta kamerasta tilanteen mukaan :)

      Poista
  8. Siis mitäh!? Mä kun oon aina luullut että kipeenä ollessaan kun kurkku on kipee niin pitäisi nimenomaan juoda kuumaa eikä kylmää! Mut se onkin just päinvastoin:D ja eikä sä olit vkloppuna täällä Kuopion matkuksessa! Itse nimittäin asun Kuopiossa! Ootko usein muute liikkunu täällä päin?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. niin oon mäkin, mut viimeks kun mun kurkku oli tosi kipeä, kävin työterveyslääkärillä ja se kielti kaiken kuuman, piti syödä aamupalaks esim sillon muroja kun en voinu syyä puuroa :D

      ja olin käynyt vain kerran aikasemmin kuopiossa, mut sit kun se matkus ja ikea avattiin niin oon käynyt siellä varmaan jonku 10 kertaa? eli en käy useasti, mutta aina kun on ikeaan asiaa, niin mennään yleensä sinne, vaikka tampereelle ois samanlainen matka! :)

      Poista
  9. Vilkasin tätä blogia Jo's secretin kautta ja kansi näytää kivalta! Mut anteeks nyt, oon yllättyny että kuvissa on Lauren Conradin kirja, Victoria's Secretin tuotteita ja Ben & Jerry'sin jäätelöä, eiks noi oo jo pari vuotta vanhoja kuvauskohteita kaikissa life style -blogeissa.. Siis ei siinä mitään että niistä tykkää, mutta ei kyllä kovin omaperäistä ole. Muistan kun ihan samantyyppisiä juttuja oli Jo's secretissä kauuan kauan sit.. Mut onhan täällä paljo muutakin, huomautin vaan. Oot kyllä todella kaunis! Sulla on kivan muhkeat huulet myös. Vielä yks juttu, mulle kuvissa on vähän liikaa blurrausta, vaikka muuten ihania ovatkin :) Ja kirjottelet niiden kaveriksi kivoja lyhyitä juttuja, niitä on mukava lukea!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos palautteesta! :) esim toi kirja on kuvissa vasta nyt koska alotin lukemaan sitä vasta nyt enkä pari vuotta sit ja nyt satuin syömään ben&jerry'siä koska olin kipeenä ja otin siitä siks kuvan, en vaan sen takia et se on ben&jerry's. Mun mielestä et vaikka ne ois "vanhoja juttuja" niin se, millasia kuvia niistä ottaa, ratkaisee, esim jos oisin ottanu sellasen kuvan vs:n rasvasta, jossa oon piirtäny sydämen mun jalkaan niin sitä ois voinu pitää vanhana juttuna... :D ja tosta blurrista, se johtuu kameran aukosta enkä siis blurraa mun kuvia. Ite taas tykkään tosta mun objektiivista just sen takia et sillä saa tollasia kuvia, joissa vaan se, mihin on tarkennettu, on tarkka. Mut nääkin on tietty makuasioita! Kiitos tosiaan vielä asiallisesta palautteesta, sellanen on arvokasta :)

      Poista
  10. Juutuin tohon palautteeseen, se et joku asia tai tavara on jo vanhaa sessioo, kun on kuitenkin arjen kulutuksessa, et siis mitenkä? Mut sit inspiroiduin, se oliskin hyvä teema näissä blogeissa, et hyppäis sen pari vuotta yli ja välillä skifeilis jutuilla ja kuvilla. Siitä vois tulla hauskaa?

    VastaaPoista