keskiviikko 24. syyskuuta 2014

Mitä kuvaan?

kollaasi

Oon joskus kauan sitten tehnyt mitä kuvaan-postauksia, jossa kuvasin teidän ehdottamia asioita! Otin kuvia mm. lempikoruista, meikkipussista, imurista, vaatteista, hammasharjasta, lempiruuasta jne. Vanhat postaukset löydät tästä, tästä ja tästä. Tykkään paljon kuvailla, mutta välillä on vaikeus keksiä uusia kuvausideoita, joten heitelkääs te ideoita, mistä haluatte nähdä kuvia täällä blogissa! :) Yritän toteuttaa ne sit parhaani mukaan!

34 kommenttia:

 1. Mä haluisin paljo asukuvia! :-) Mul on vähä inspis hukas pukeutumisen suhteen :-D...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo pitää ottaa niitä! :) ehkei tähän mitä kuvaan- postaukseen mut muuten kyllä! :)

   Poista
 2. voi nää on niin kivoja postauksia! hmmm no äkkiä keksin esimerkiksiii lempitrenivaatteet, lempimuki, käsiala, lempiquote, kalenteri ja joku syksyinen kuva :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. mäkin tykkään muiden blogeissa näistä! :) kiitos ideioista! :>

   Poista
 3. sun kaikki vs jutut samassa kuvassa, kuva nukkuvasta Remistä, sellanen perinteinen selfie susta ja Laurasta, lempi sukat, sun kaikki DVD:t, kaikki sun huulirasvat ja punat ja kiillot samassa kuvassa jaaa jos vaikka vielä kaikista rasvoista joita omistat :)

  VastaaPoista
 4. Sunn lemppariastiat, lempisisutus esine, lempilakanat, korusäilytys esimerkiks

  VastaaPoista
 5. Kuva sun talvitakista/ -takeista, lempituoksu (sun hajuvedet), lemppari kynsilakat, reuntoutumispaikka kotona, lemppari bikinit, kuvia asioista/jutuista jotka tekevät sut iloiseksi, kuva teidän kodin pihalta, korvakoruista, kylpytakista,meikit joita käytät päivittäin, shampoot ja hoitoaineet joilla peset hiuksesi, nii ja tietty se asuntopostaus on varmaan tulossa tässä jossai vaiheessa? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. joo itseasiassa lainasin Lauralta eilen fisun et saan paremmin otettua kuvia täältä meiltä joten on tulossa piakkoin ;)

   Poista
 6. Mieleen painuvin hetki kuluneelta kesältä (voi olla useampia), lemppari juhla/bile asusi, lempiherkku, lempilehti, hatut /pipot joita käytät

  VastaaPoista
 7. Kuva sun lempi lakanoista, koulusta, lempi korviksista, mieleisimmästä näkymästä kotona (tuuliin olkkari josta näkee olkkariin tai makkarin ikkunaa tms.), kuva vaatekkaapin perälle unohtuneesta vaatteesta (tyyliin jota ennen käytit, mutta et enään tai vaate jonka ostit mutta et osannut käyttää) ja kuva remin lempilelusta.

  Tiedän että tämä on hieman tökeröä, mutta en ole pariin päivään päässyt koneelle ja täään huomasin että ennan blogi on hävinnyt. Googlella löysin pari päivää sitten tehdyn postauksen jossa hän kertoo siirtyvänsä takaisin blogspottiin, mutta teksti jää keskin ja jos linkin avaa tulee vain "blogi on poistettu tai se ei ole olemassa". Mietin vain että onhan hänella kaikki ihan hyvin ja ettei mitään vakavaa ole sattunut. Ymmärrän että tämä on hieman asiatonta ja jos et voi vastata, mutta kerro ennalle terveisiä että blogia kaipaillaan ja kaikkea hyvää, mikäli ei blogimaailmaan palaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Enna pyys sanomaan vaan et sen blogi siirtyy blogspotiin nyt joten sen takia sitä ei löydy :) ei oo mistään vakavasta kyse! :>

   Poista
  2. Kuvakollaasi sun ihanasta ja täydellisestä vklopusta (mitä siihen kuuluu, mitkä asiat tekevät sun vklopusta rentouttavan, ihanan ja virkistävän?

   Poista
 8. Ehdottomasti lisää treeniaiheisia postauksia! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. minkä tyylisiä postauksia haluaisit? :) mulla ei oikeastaan koskaan oo tainnut olla mitään suoraan treeniaiheisia postauksia täällä blogissa :D

   Poista
  2. Sellassia missä oot treenivaatteet päällä :D Sellaisia kun tuon 'liikunta' tägin alla on. Ne motivoi itseäkin liikkumaan :)

   Poista
  3. aa okei, kiitos tarkennuksesta! :)

   Poista
 9. Ummmmmmmmm all the food looks sooooo delicious, now I'm so hungry >.<
  call me blueli
  ¡Love!❤

  VastaaPoista
 10. Syksyinen kuva susta ja remistä!

  VastaaPoista
 11. Kuva susta keväällä, kesällä, syksyllä, ja talvella :) Ja kuvia sun viime joulusta :D
  Ajankohtasemmista asioista vaikka mitä ihonhoitotuotteita käytät, sun lemppari "löhöilyasu" ja sun lempikarkit :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. heh eli mun on pakko "uhrautua" ja käydä ostamassa niitä mun lempikarkkeja ;D

   Poista
  2. Miten usein viikossa muuten syöt karkkii? Onko jokin tietty päivä vai lähinnä sillon kun huvittaa?

   Poista
  3. sillon kun huvittaa, saattaa mennä kolmekin viikkoa kun en syö karkkia ollenkaan ja sit välillä tyyliin pari kertaa viikossa :) mulle tulee nykyään niin huono olo karkista nopeesti et sen syönti on vähentyny ihan itestään :/

   Poista
 12. Kuvia siitä kun arki ei inspiroi tai siitä, miten kotityöt teillä jakautuu. Kaikki kuvasi ovat niin valoisia ja siistejä, että tulee tarve järjestellä omaakin kotia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Apua nyt heitit pahan :D miten noista saa kuvia :D

   Poista
  2. Helposti, ainakin omalta kohdaltani: aamulähdöt, myöhästymiset, kun pitäisi tehdä jotain määräaikaan, mutta teenkin, sitä mikä on mukavinta ja parisuhteessahan nämä sitten vaihtelevat, varsinkin kun on sovittu, että tänään siivotaan, niin sitten tuleekin jotain muuta inspiroivaa. Silloin ei tosin tule mieleen, että nyt valokuvataan. Kaikkihan on jees, jos homma siirtyy molemmilla yhtä aikaa. Toisen käskeminen taas on se viimenen soppa.

   Poista
  3. Okei no yritän parhaani! :D

   Poista
 13. Haaste, tämän syksyn luontokuva eli puolukkasaaliisi. Metsä on tosi kaunis nyt, jos ei sada. Sininen taivas, jäkälät, pihlajat ja tulipunaiset marjat. Toinen tai kolmas kuva retkieväistä mättäällä nauttien. Ja ilme, kun joutuu marjojen siivoomiseen. Ja hymykuva kun niistä on leiponut jotain hyvää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt täytyy sanoa et valitettavasti en ota haastetta vastaan, sillä vihaan puolukoita :D

   Poista
  2. Voi että, toi idea että kuvaa kun on metsässä marjastamassa oli tosi hyvä idea! Mutta harmi jos kerta vihaat puolukoita:/ no älä mitään, vihaan niitä itsekkin haha :D:D

   Poista
  3. Kuva jossa on kaikki sun parhaimmat kaverit!

   Poista
  4. 22.26 ano: jep, mun mielestä marjojen pitää olla makeita ja puolukat ei oo! :D täytyy ens kesänä ottaa kun mennään äitin kaa kerää mustikoita ja vadelmia kun se jäi tänä vuonna välistä niitten helteiden takia :)

   Poista
 14. 1. Sun arkimeikit
  2. Lempipaikka
  3. Lempipaita
  4. Lempikoru
  5. Tärkeä esine
  6. Jotain kaunista
  7. Joku kiva erikoisempi kampaus
  8. Lempiajanviete
  9. Rakkaus
  10. Teemuki
  11. Aamutunnelmia
  12. Onnistuneen aamun salaisuus
  13. Mikä sut teki onnelliseks just tänään

  VastaaPoista
 15. Kuvaa koulupäiväsi! :)

  VastaaPoista