keskiviikko 3. syyskuuta 2014

Random facts about me

- Oon kesäihminen henkeen ja vereen, mutta rakastan myös joulun aikaa yli kaiken. Äiti on kertonut, että pienenä mun synttäreiden jälkeen (juhannuksen aikoihin) aloin jo kuuntelemaan joululauluja, koska toivoin, et joulu tulis nopeesti. En varmaan malttanut oottaa, että saisin lisää lahjoja heh.

- Tosi usein kun alotan katsomaan telkkarista jotain sarjaa tai leffaa, kerään pöydälle valmiiksi huulirasvan, vesilasin, purkkapaketin ja nenäliinan. Inhoon sitä, et joutuu kesken ohjelmaa nousemaan ylös jos esim. nenä vuotaa.

insta2

- Edellisestä kohdasta päästäänkin siihen, että oon ollut jo niin pitkään kuin muistan huulirasva- ja purkkariippuvainen! Mulla on huulirasvoja jokaisessa laukussa ja kotonakin parissa eri paikassa, jotta se ois aina lähellä. Mun täytyy siis laittaa huulirasvaa ja ottaa purkkaa aina kun oon syönyt tai juonut jotain (muuta kuin vettä). Töissäkin osa työkavereista on huomannut, että tauon lopulla juoksen aina hakemaan sen purkan ja laittamaan huulirasvaa, vaikka olis jo kuinka kiire takasin myymälän puolelle.

- En tykkää yhtään (itselläni) lakkaamattomista kynsistä, musta ne on vaan jotenkin rumat. :D Tän takia mulla onkin melkein aina geelikynnet, koska mun pehmeissä kynsissä kynslakka lohkeilee jo ensimmäisen päivän jälkeen. Tälläkin hetkellä mua ahistaa, kun mulla on kolmesta kynnestä lohkeillut lakkaus.

insta

- Tykkään sisustamisesta ja nytkin mulla on tulossa H&M homesta pari juttua syksykotiin. Ollaankin sovittu Nikon kanssa, että Niko ei puutu sisustukseen ja mä en puutu auton laittamiseen, mutta onneks Niko on ihan tykännyt kaikista jutuista, mitä oon meille kotiin ostanut. (Paitsi se ei edelleenkään ymmärrä, mitä ihmeellistä Yankee candleissa on.)

- Mun on aina pakko vetää vessa kansi kiinni. Miten kukaan voi vetää sen kansi auki, sieltähän lentelee vaikka mitä bakteereita kaikkialle! Onneks melkein kaikki kaverit tietää tän ja laittaa meillä vessassa käydessään sen kannen kiinni.

insta3

- Mulle on käynyt usein niin, että ihastun johonkin vaatteeseen tai asusteeseen ja muodostan siitä itelleni sellasen pakko saada- olon. Viime vuonna niin kävi Hunterin saappaiden kanssa ja tänä vuonna mun tekis ihan hirveesti mieli ostaa aidot Uggit, sillä en haluis enää ikinä käyttää niitä H&M:n hirvityksiä, jotka kestää just ja just sen yhden talven. Jos tiedätte jonkun hyvän nettikaupan, mistä ne kannattaa tilata, niin saa vinkata!

- Aina kun multa tippuu esim. yksi karkki/viinirypäle/pähkinä tai joku muu ruoka lattialle eikä sitä voi enää syödä, sanon "menetimme yhden". Oon tartuttanut tän tavan jo pariin kaveriin ja Nikoon. Kuka keksii, mistä lastenleffasta tää lause on? ;)

insta4

- En voi sietää sweet chili ruokaa! Tai mitään suolaista ruokaa, jossa on jotain makeaa, esim. hapanimelä kastiketta. Mulle tulee heti sellanen yökkäämisolo jos yritän syödä esim. jotain itämaista ruokaa, jossa on just tota sweet chili kastiketta. Kaikki aina suosittelee Aasian maihin matkustamista, kun se ruoka on niin taivaallista, mut mä varmaan nääntyisin vaan nälkään, kun kaikessa on jotain makeeta kastiketta..

Onko teillä samoja tai joitain muita outoja tapoja? :)

41 kommenttia:

  1. Menetimme yhden :DDD Hahahha.. En kyllä keksi mistä leffasta :D Hauskoja nuo!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh en vielä paljasta sitä jos joku vaikka keksis ;D

      Poista
  2. Oon ihan samaa mieltä tosta vessan vetämisestä! Muakaan ei huvita saada sieltä niitä roiskeita päälleni ja levitellä samalla siihen vessan ympäristöön. Ja kuka muka myöskään haluaa nähdä, kun se tavara pyörii siinä… Jotain niin ällöttävää! Onneks meilläki poikaystävä osaa laittaa kannen kiinni kaikissa tilanteissa (ja pääasiassa kaikki ystävätkin) :D Asuntoesittelypostausta odottelisin sulta, ois tosi kiva nähdä kokonaisuudessaan teidän uusi koti!

    Kivaa syksyn alkua teille kaikille!
    <3 Janna

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niinpä! Yök..

      Joo, oon sopinu itteni kaa et sit kun se h&m:n paketti on tullut niin sit ois aika ottaa kuvat! :) kiitos samoin!

      Poista
    2. Mulla on sama natsismi vessanpöntön kannenkaa :D mua pidetään hulluna ku toistelen ystäville ja miehelle et se kansi on sit kii ku vessanpöntö vedetään, mun kylppärihän ei saastu xD hahaha!

      Poista
  3. 'Menetimme yhden' tulee Ice Age mieleen, mut en oo varma :D. Kivoja faktoja, jotka kertoo juuri susta ja sun tavoista eikä niitä välttisti tietäis juuri muut kuin sun läheiset ihmiset :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei oo siitä ;D mä tykkään lukea tälläsiä postauksia niin oli pakko tehä itekin !

      Poista
  4. ice age kskkosesta olisko? :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei ;D voisin seuraavan postauksen loppuun vaikka laittaa mistä se on jos kukaan ei arvaa! Voin antaa vinkin et tää tapa on ollu mulla niin kauan kun muistan eli vanha leffa ;)

      Poista
  5. Tää oli hauska postaus! Löysin samojakin juttuja, esim mäkin oon sellanen, että kerään kaikki mahdolliset tarvitsemani jutut lähelle jos alan kattomaan jotain sarjaa tai leffaa, jotta ei tarvii nousta ylös kesken kaiken, koska se on oikeesti ärsyttävää :D Samoin en tunne olooni kotoisaks ellei kynsissä oo jotain lakkaa ja sikspä sellasia hetkiä, ettei mun kynnet olis lakattu, ei juuri koskaan nähdä! Mutta sen sijaan pakko sanoo, että mä rakastan hapanimeläkastiketta ♥ Mun makuun se on vaan niin hyvää!

    Erika

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin no melkein kaikki rakastaa hapanimelää ja siks aina ihmetellään kun mä en haluu syödä kiinalaista tai vastaavaa ruokaa :D

      Poista
  6. Sulla on ihan mieletöntä silmää näihin sun kuviin, jotenkin aina hienosti asettelet kaiken jne :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana kuulla, sillä mulle kuvat on tosi tärkeitä blogissa ja käytän aikaa niitten ottamiseen :) eli iso kiitos!

      Poista
  7. Ahahaha aloin nauramaan ääneen, kun luin ton "menetimme yhden" kohan :D Ja oon ihan samanlainen sun kanssa ton vessanpöntön kannen kanssa! Se on a-i-n-a pakko laittaa kiinni! :D

    www.trainingdrama.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jes hyvä, mitä enemmän ihmiset laittaa sitä kantta kiinni niin sitä enemmän se tarttuu muihin ;D

      Poista
  8. Repesin - 'menetimme yhden' :D On pakko tulla tarkistamaan keksiikö joku mistä leffasta tuo on, itselläni kun ei ole hajuakaan! Ja kyllä, kehitän aina tietyin väliajoin mielettömän pakkomielteen jotakin asiaa kohtaan ja jonkin ajan päästä sekin laantuu ja tilalle tulee jotakin muuta. Naiset :D

    hanna
    www.hannamariav.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vielä ei oo arvattu ! ;) mulla se pakkomielle laantuu yleensä vasta kun oon saanu sen mitä oon himonnu.. Ou nou :D

      Poista
  9. Ihania kuvia ja hauskoja faktoja, ja Yankee candlet on ihania! :) Ja toi pakkomielle juttu on sama täällä :D

    http://xoxosarita.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin ehkä ne on sellasia kynttilöitä jotka vaan tytöt tajuaa ;D

      Poista
  10. Hah reps* "menetimme yhden" :D paljastat sen viimeistään jossain postauksessa että mistä tuo on, ei näin tuu heti mieleen. Olipas ihana aloittaa päivä lukemalla tää postaus ja eritoten jälleen kerran katsellen sun uskomattoman upeita kuvia ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo pitää ens postauksen loppuun laittaa ;) kiitos, ihana kuulla! :)

      Poista
  11. Hei, noista uggeista sen verran, että itse tilasin sellainen feikit uggit viime vuonna Ebay verkkokaupasta ja olen ollut todella tyytyväinen siihen ostokseen! Ootko kuullut tosta verkkokaupasta? Vaikka ne on feikit, niin ihan tosi hyvät, tukevan oloset ja mukavan tuntuset jalassa! Hinta oli muistaakseni vain 15-17€ ja niihin sisältyi ilmainen toimitus. Kantsii käydä tsekkaa jos vähäänkään kiinnostaa:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. musta tuntuu et haluisin nimenomaan ne aidot, sillä oon kuullut niiden kestävän oikeasti monia vuosia kunhan niitä ei käytä loskakeleillä :) kiitos kuitenkin vinkistä!

      Poista
  12. Siis mäkään en ymmärrä mikä niissä yankee candleissa viehättää, voin siis samaistua poikaystävääsi! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ne tuoksuu ihan taivaalliselta! Kun sellasta polttaa niin koko asunto tuoksuu <3 :D

      Poista
  13. SATA JA YKS DALMATIALAISTA!!!! :D siinä kohdassa kun ne luulee, että se yksi pentu niistä 15:sta on kuollut, mut sit ne saakin sen henkiin ja siitä tulee "onnenpoika Laikku" <3 nimimerkillä: omistan kaikki Disney-klassikot ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Bingo! :DD mulla oli pienenä se videona ja kyseinen leffa on tullu katottua sen miljoona kertaa ;D

      Poista
  14. Suosittelen niiiiiiiin lämpimästi UGGien tilalle Emuja! :) Se karva on vähän karheempaa (eri eläintä vissiin) ku uggeis, mut silt ihan supersuperlämpimät ja paksut, se kengänpohja on tosi paksu kans! Ne on mulla kestäny monta talvee, mää löysin kai zalandosta tms omani alennuksesta kai kaks vuotta sitten 150e, eli hintavat mut tuntuvasti halvemmat kun uggit!! Ja näyttää ihan melkeen samalle! Mulla on ollu kaks paria, kyllä niistä jonkun neljännen talven jälkeen alkaa mennä karva lyttyyn mut kestääpähän paremmin kun ne h&m paskat :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos vinkkauksesta, pitää googlettaa millaset noi kengät on! :)

      Poista
  15. Voi miten ihana oli lukee tätä postausta!!:)

    VastaaPoista
  16. Mulla on aidot, tilattiin pari vuotta sit äitin kans zalandosta..muutamia kymppejä halvemmalla ku esim. Stokkalta ja molempien kengät on tosi hyvässä kunnossa vielki:) oon tosi tyytyväinen

    VastaaPoista
  17. Näihin sun kuviin ei tartte kyl koskaan pettyy!! Aina niin super ihanii ja kauniita!:):)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin kiva saada tällästä palautetta, kiitos! :)

      Poista
  18. Oon vaihdos Tennessees nyt ja tääl ei oo yleisis eikä koulun vessois kansia! Se on jotenki tosi ällöö :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. apua, en varmaan selviäis hengissä siellä! :D

      Poista
  19. Tosi kiva postaus ja moni noista kuulosti tutulta! Meiltä kans löytyy joka puolelta huulirasvoja, ja mies kyselee aina, että onko nämä oikeesti tarpeellisia, ON! :D Osaat kyllä ottaa kauniita kuvia :).

    VastaaPoista