maanantai 25. elokuuta 2014

Housewarming party

IMG_6022 IMG_6023 IMG_6032 IMG_6062

Lauantaina päätettiin pitää vihdoin tuparit ja melkein kaikki kutsutut kaverit pääsi paikalle! Illan kuvasaldo jäi ruokakuviin ja ryhmäkuviin, mut eiks se vaan kerro hyvistä bileistä, kun kuvia on vähän? Videokuvaa on sit senkin eestä Lauran puhelimessa, mut mun puolesta sinne uumeniin ne voi jäädäkin. :D Meillä oli tosi kivaa ja meiltä jatkettiinkin vielä osan kanssa Escapeen. Erittäin onnistunut ilta, toivottavasti kaikilla oli yhtä kivaa kun mulla!

Kannattaa muuten maistaa noita vaahtokarkki-mansikka -tikkuja! Noi mansikat ja vaahtikset sopi tosi hyvin yhteen ja toi lautanen tyhjenikin nopeesti. Eilinen ja osittain myös tää päivä menikin sit tupareista toipumiseen, mutta onneks mulla onkin nyt tää viikko lomaa töistä! Ens maanantaina mullakin alkaa koulu ja yritän nyt ottaa mahdollisemman rennosti ennen arkeen palaamista.

Kivaa tätä viikkoa kaikille! 

18 kommenttia:

  1. Näyttääpä noi boolit(?) hyvälle! Mitä kaikkee ootte niihin laittanu:) muutenki tulee kyllä vesi kieliellä ko noita tarjoiltavia kattoo!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tohon punaseen oon laittanut suomi viinaa, tän postauksen tota pinkkiä juomaa http://sara-undermyumbrella.blogspot.fi/2012/06/synttarikuvia.html ja sitä violettia fantaa (joku marjalimsa!). Tossa vihreessä on suomi viinaa, omena- ja päärynäsiideriä, lime-sitruuna juissia ja spriteä :) Mä tykkäsin enemmän tosta vihreestä, mut musta tuntu et toi punanen oli kaikkien muitten suosikki (ehkä siks kun se oli vahvempaa). :D

      Poista
  2. Haha ei kyllä laitat jonku videon!!1 Kiva kuulla että meni kivasti ilta ja ihania herkkukuvia :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En ikinä :DD Lauran instassa on sellanen muutaman sekunnin pätkä (laurakatarinaa), mut se ei onneks oo mikään paha :)

      Poista
  3. Meillä on nyt lauantaina tuparit, voisin koittaa noita vaahtokarkkimansikoita :) kiitos vinkistä ;) Kivan näköset pippalot teillä! :)

    xoxosarita.blogspot.com

    VastaaPoista
  4. onko ennalla poikaystävä

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sun täytyy käydä kysymässä sitä ennalta :)

      Poista
    2. Hahah tuliko tää muka yllätyksenä jolleki et taas uus kierroksessa

      Poista
    3. eikai Ennan näkönen tyttö kauaa sinkkuna pysy ;) muista kutenkin et blogien ja vastaavien kautta ei koskaan nää koko totuutta, enna varmasti kertoo ite blogissaan asoistaan enemmän jos haluaa :)

      Poista
  5. Vautsi mitä kuvia! Varmasti ollu kivat tuparit!:) Saako kysyy et kuka noista on se Enna?:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. oli kyllä kivaa! :) Enna on tossa eessä oikealla :)

      Poista
  6. Ihania kuvia ja herkkuja! :) Olis ollu kiva nähä kuvaa siun asusta? :)

    -Laura

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin ois mut kaikki asukuvat unohtu... :D mulla oli tollanen valkonen toppi ja tekonahkashortsit ja koska molemmat on uusia niin kyllä ne tulee näkymään täällä! :)

      Poista
  7. Haluisin postauksen johon oot koonnu kaikkia mitä herkkuja oot valmistanu! Noi kaikki näyttää aina nii hyvälle :P voisin niistä ottaa sit vinkkiä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. ai niinkun yleisesti mitä kaikkea oon joskus tehnyt vai mitä oli nyt tupareissa? :D tupareissa ite tehtyä oli noi boolit (ainesosat ylempänä kommenteissa), sit noi vaahtokarkki-mansikka-tikut ja niko teki kinkku-aurajuusto ja kinkku-ananaspitsaa. :) lisäks meillä oli tarjolla kolmia eri sipsiä, karkkia ja poppareita!

      Poista
    2. anteeks vastauksen viipyminen.. mutta joo sellane missä ois mitä oot joskus tehny! sun suosikit ja mitä voisit vinkata muille kun on pitämässä tuparia tai muuta :) pyydän sua ens kerralla kokkaamaan mun juhliin, haha :D

      Poista
    3. Joo pistän toiveen ylös! :)

      Poista