lauantai 9. elokuuta 2014

Copenhagen part 1

Reissujen jälkeen matkalaukun purkamistakin rasittavampi homma on valokuvien läpikäyminen. Tai no valokuvien katselu on mukavaa, mutta blogiin päätyvien kuvien valitseminen on sit asia erikseen, mutta nyt sekin on tehty, joten päästään Kööpenhamina-postausten pariin!

IMG_5208 IMG_5207 IMG_5211

Lähdedttiin tosiaan viime sunnuntaina Lauran ja Sariannen kanssa kohti Kööpenhaminaa ja reissun päätarkoituksena oli Copenhagen fashion weekeillä järjestettäville muotimessuille osallistuminen. Meillä on koulussa kaks sellaista kurssia, joissa molemmissa edellytetään/suositellaan muotimessuilla käymistä ja me haluttiin vierailla juuri Köpiksen messuilla!

cph IMG_5174 IMG_5179 IMG_5185

Itse messut oli kokonaisuudessaan aika mahtava kokemus! Nähtiin ensi kevään/kesän muotia, juteltiin yritysten edustajille ja yritettiin olla eksymättä tuolla jättimäisessä Bella Centerissä. Sarianne pääsi jopa kuvassa näkyvän upean asunsa ansiosta Tanskan telkkariin! ;) Ensi kevään/kesän muodissa näkyi paljon pastellisävyjä, laivaston sinistä ja laventelia!

IMG_5169 cph3 cph4 IMG_5366 IMG_5372

Ylläolevat asukuvat onkin sit jo tiistailta, kun laitettiin Lauran kanssa molemmat uudet löydöt päällemme. Joka päivä käveltiin keskustan pääkatu päästä päähän ja kierreltiin kauppoja. Täytyy sanoa, et Tanska on oikeasti niin kallis maa, mitä meitä etuäteen varoteltiin! Vaatteet olivat suunnilleen Suomen hinnoissa, mutta ruoka oli kalliimpaa. Tai sit vaan Kööpenhaminan keskustassa osattiin pitää hinnat korkeina turistien takia.

IMG_5252cph2

Keskustan ja meidän hotellin välillä oli tosi monen suosittelema "nähtävyys", nimittäin Tivoli! Ihasteltiin joka päivä kyseistä paikkaa, joka oli varsinkin illalla upean näköinen. Kaksi ensimmäistä päivää meillä meni messuilla ja keskustassa pyöriessä ja käytiin me tiistaiaamuna myös vähän matkan päässä junalla. Oltiin etukäteen katottu netistä, että 15 min junamatkan päässä sijaitsee joku kauppakeskus, jonka yhteydessä on Niken factory store. Löysin sieltä kivan uuden treenikassin, mutta muuten kauppa oli vähän pettymys, sillä siellä ei myyty Niken free kenkiä ollenkaan! Muuten kuljettiin tuolla pääosin kävellen, jonka kyllä tunsi aina iltasin jaloissa. 

Mulla ei jotenkin tekstin kirjoittaminen suju nyt ollenkaan, joten voisin alkaa muokata loppuja reissukuvia. Toivottavasti pääsette edes vähän meidän reissutunnelmaan näiden kuvien avulla! Oisitteko muuten kiinnostuneet näkemään ostospostauksen, kun loput reissukuvat on saatu käytyä läpi? :)

6 kommenttia:

 1. Sä oot Sara aivan älyttömän kaunis.. <3 Ja mun suosikki bloggaaja :) ihanaa syksyä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi vitsi, kiitos! <3 kivaa syksyä sullekin ! :)

   Poista
 2. Voi että miten kivoja kuvia, niin raikkaita ja kauniita!!

  VastaaPoista